Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33
Raspunsuri - Pagina 18
Amely spune:
Multumesc mult, fete dragi!

Marinusa, este ff usor, se pliaza extrem de facil si se transforma in carut sport, de fapt sincer asta a fost si criteriul pt. care l-am achizitionat. Mai, tu ne innebunesti cu filmuletele astea cu Emma, e o superba si imi vine sa musc din ecran cand o vad
Si se face tot mai frumoasa pe zi ce trece!
Tutunici, sa aveti grija de voi pana cand ne vom revedea, sa auzim de cele doua liniute, vorba dr-ului nostru cel simpatic!![]()
fetele!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
Camera bebe
37+ si
David Cristian
marinar spune:
claudinna multumesc mult.
amely atunci e ok daca e usor, asta in ideea ca o sa iesi afara si singurica si pe langa greutatea carutului mai e si bebe, mai ai si o cumparatura, etc.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Bluel spune:
Buna dimineata tutunici! 
N-am apucat sa va mai urez o mini-vacanta placuta de 1 mai, am plecat val-vartej, dar vreau sa va spun ca in drumul meu spre Bucovina am vazut cate o barza pentru fiecare dintre voi
. Si va mai aduc de acolo multa relaxare, un stil de viata asezat, in acord cu anotimpurile, multa liniste sufleteasca, de care sint sigura ca fiecare dintre noi avem nevoie acum.
Ralu_t, te inteleg, stiu despre ce vorbesti, dar stai linistita, dupa a doua injectie starile astea se vor estompa. Crede-ma, eu innebunisem de tot, plangeam din orice, ba mai mult, am facut doua crize nasoale, pana n-am luat Extraveral nu m-am linistit deloc.
Gabi_toni si Machus, recuperare rapida si multa bafta in continuare!
Break_fast, presupun ca te pregatesti si tu de interventii, iti tin pumnii!
Madelen si Kora, sa stati cumintele ca sa se prinda bb
Zeno, mie abia mi s-a deschis pofta de vacante, ce ne mai propui exotic?
Lucialu, Ioana, Iyoana, pup fetele
si pe toate tutunicile 
felicia_ spune:
Marina,
super filmuletele! Pupaceste-o pe emma si din partea mea!
Amely,
m-am indragostit de camera lui bb! Mai ai putin si il vei tine in brate! Nastere usoara si fara probleme!
O zi buna tuturor!
sim_stoian spune:
Buna dimineata! Desi e cam urat afara...
Mi-au disparut PM-uri din Inbox
. Ioanatugs, te rog sa imi mai trimiti nr tau de tel inca o data pe PM pentru ca nu apucasem sa il notez si acum nu il mai am. Am inteles unde e restaurantul, dar sa il am pentru orice eventualitate. Tks.
Sim
22+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
ladyxe spune:
Salutare tutunici
Am profitat un pic de mini-vacanta de 1 mai si am ajuns la mama,apoi la Manastirea Ciolanu si din aceasta cauza nu am mai reusit sa intru.
Machus, Gabitoni, refacere usoara, eu am 2 saptamani de la laparo, si dupa cum ziceau si fetele, fiecare reactionam altfel, avem interventi diferite, eu nu am decat 2 taieturi buric si stanga, nu am avut dren, nu am reusit sa vorbesc cu dr T decat inainte de operatie, nu a avut importanta ziua (CM), nu am avut nici un fel de scurgeri dupa.
Am o pb. zona de sub buric este tare ca si cand as avea ceva acolo si taietura din stanga e cam tare, o fi normal, a patit cineva asa.
Va pupic pe toate
madlen spune:
Buna, fetelor! Astazi este prima zi de serviciu, la o saptamana dupa ET. La mine simptomele aproape lipsesc cu desavarsire. Sunt destul de calma, nu zic ca nu sper din toata inima sa fie bine puiutii, dar daca daca e sa nu se intample, trebuie sa fiu pregatita.
Mii de multumiri pentru sustinere!
Ariana1 spune:
Buna fetele,
Stiu ca nu am mai intrat de mult pe forum dar am vrut sa ma mai detasez o vreme de problema ca incepuse sa ma afezteze prea mult.
Acum insa mai am o raza de speranta.
Am facut luni histeroscopie cu T. si mi-a spus ca am ambele trompe permeabile. Deci nu mi-a gasit nimic care sa impiedice o sarcina. Mai ramane sa inving endometrioza, caci vreau sa urmez si un tratament homeopat.
Va pup pe toate si sa auzim de bine.
Ariana1
KoraPop spune:
Madlen te
si aici si stii ca iti tin pumnii stransi!
Eu in comparatie cu tine am toate simptomele de CM,dar dupa cate m-am interesat atat timp cat iau progesteron injectabil acesta nu are cum sa apara,rezist si eu eroic in asteptarea asta cu o farama de speranta...
Ariana ma bucur pt tine ca totul e bine dupa histeroscopie,ai sa vezi ca vei reusi!
Iyoana e minunat ca aveti o sansa,sa mergeti cu ea pana la capat,numai cine incearca poate reusi!Bafta maxima!
Va
pe toate si sunt alaturi de voi!
Kora
CARPE DIEM!
Alexela spune:
Pup toate tutunicile mele dragi!!!
Fetelor, a trecut cxeva timp de cand nu am mai scris aici, pe forum. Printre picaturi am mai reusit sa va citesc, dar de fiecare data cand incepeam sa scriu ceva, aparea o problema de rezolvat la serviciu... Iar acasa nu mai ajung decat ca la hotel, sa mananc si sa dorm...
E adevarat, prea mari noutati eu nu am... Merg in continuare la monitorizari, deja am vreo 3 saptamani de cand tot merg, dar nu chiar din 2 in 2 zile, ci cam din 4 in 4, adica un pic mai rar. Eu am vrut sa renunt luna asta, ca deja acum vreo 10 zile eram la a 7 monitorizare, dar Tutu mi-a zis ca daca tot am fost atatea zile, ce mai am de pierdut daca mai merg inca de cateva ori?!?! E adevarat ca de atunci am mai mers de vreo 5-6 ori, si mi-a zis sa ma mai duc in continuare. Sunt in Z34... Pana cand, ma intreb eu?!?!??! Mi-a spus ca pana prin Z45 tot se mai poate vedea ceva, ceva... Ideea e ca pana acum nu a aparut nici macar un fpolicul, ce sa zic sa mai si creasca, iar de spart nici nu se pune problema...... 
Merg in continuare, ce sa fac?!??!?!
Intre timp, sotul a mers la androlog-urolog, e totul in regula, i-a zis ca nu are absolut nici o problema, asa ca din punctul asta de vedere e ok, inseamna ca rezultatul de la spermograma e doar din bibilica, vorba lui Tutu, si sper sa se rezolve...
Am lasat-o mai moale zilele astea, pentru ca simteam ca trebuie cumva sa ne linistim.... Acum nu stim ce sa facem, ca sotul a terminat a doua luna de tratament homeopat, si ar trebui sa repetam spermograma, ca asa ne-a zis homeopata, ca sa stie ce ii da in continuare... Tutu, pe de alta parte, ne-a certat data trecuta, ca de ce am repetat-o asa devreme?!?!? Pai daca trebuia sa ii schimbe tratamentul in functie de rezultat, ce era sa facem?!?! Suntem intr-o dilema...
Voi ce mai faceti?!??!
Kora si Madlen, va tin pumnii stransi de tot, si ma gandesc la voi, chiar daca nu v-am scris asa de des. Sa va ajute DD sa fie cu ochisori!!!
Acum va pupik pe toate, absolut pe toate, sa aveti o zi buna si sa auzim de bine!!!
Aaaahhh, era sa uit: daca vreau si histeroscopie atunci cand imi face laparo, trebuie sa ii spun eu, sau face el oricum?!?!?!? Multumesc!
Va pupicesc pe toate!
Alexela