Casnicute sexy (120)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Banana,invitata esti.Acu depinde in ce conditii vei fi dispusa sa onorezi invitatia!

Da' io sint invitata ?

Da' tu ce conditii impui?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

banano, de vopsit ma vopsesc prin iunie, cred. atunci o sa fie schimbarea de culoare. baga webu' in functiune si ne vedem cind vrei tu
miha, da' pe mine nu ma inviti? burticutza si fratioru' burticutzei.
bia . macar un "hi" sa ne zici sa stim ca sunteti ok. spor la treaba! pe cind mutarea?
noi ne-am cam hotarit in legatura cu concediul. o sa fie in prima jumatate a lunii iulie, la mare, in ro. deh, ce sa fac daca's patrioata da' as baga si un munte. se mai anunta careva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:

Banana,invitata esti.Acu depinde in ce conditii vei fi dispusa sa onorezi invitatia!

miha , eu zic sa neinviti pe toate , dar in calitate de nase.moama, ce de nase ar avea TEODORA.cred ca ar intra in cartea recordurilor.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Bianca,pe tine te invit in calitate de soacra mey...

Miha si Robert

Mergi la inceput

quote:

Pe mine ma durea capul cand imi puneam parul pe "bigudele" Acum...placa sa traiasca......am scapat de chin.

miha, e greu sa te faci singura cu placa? ma bate gandu sa-mi achizitionez si eu una , dar la ce antitalent sunt nu stiu daca ma descurc cu ea.folosesti ceva solutie pt intins?
edit: ce marca sa-mi cumpar placa?hai , explicati babeste la blonda

Mergi la inceput

quote:

Bianca,pe tine te invit in calitate de soacra mey...

deci trebuie sa vin cu darul serios acuma , la botez?mno, am sa strang avereaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........

alinutzo , mai spre toamna ne mutam , ca nu s-a rezolvat problema apei si mai avem inca de lucru, atata la interioare cat si la exterior.sambata ne-am facut fantana in curte si avem apa .sunt curioasa cum ies analizele ei.
cami, cum a iesit concursul?

va tzuc si mai vin.............

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bimilit
miha, e greu sa te faci singura cu placa? ma bate gandu sa-mi achizitionez si eu una , dar la ce antitalent sunt nu stiu daca ma descurc cu ea.folosesti ceva solutie pt intins?
edit: ce marca sa-mi cumpar placa?hai , explicati babeste la blonda

Bianca,cu putin exercitiu nu este greu.Eu mi-am luat o Moulinex,lata cat palma si din 3 miscari am terminat toata treaba.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:

Da' io sint invitata ?

Da' tu ce conditii impui?

... fara conditii nu primesti ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata gagici.
am fost la To sa-mi vad finuta.am ajuns seara la 20,00 si a doua zi la 13,00 eram deja pe drum spre Montreal.Nu avema cum s anu ma duc.Si asa ma simt vinovata ca nu am vazut-o din prima zi de viata.E atat de dragalasa.Are doar 10 zile.Am inceput deja sa-i pregatesc botezul.Sunt dusa cu capul
Miha,Alinuta si restul de sexoase care doriti bebici bagati mare ca la vara viitoare vin acasa si botez pe bune.Se insoara fratemiu
Doamne cat mi-am dorit sa aud asta din gura lui.Mi-a spus:"soramea sa te pregatesti ca la anul ma insor!" Are aproape 30 de ani bosorogul
In vara asta rabd.Ne facem vacantele pe aici pe langa casa dar la vara urmatoare sa va tineti gagici chefane si distractie

tzuc.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miha,cand vine Teodora pe lume?

lianaaaaa,tzuc si aici ca asa vreau eu sa te albesc
ai ceva impotriva?

bi,ce concurs colega?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput