Despre Sarata Monteoru

Despre Sarata Monteoru | Autor: andrei28

Link direct la acest mesaj

Daca ati fost sau stiti despre Sarata Monteoru detalii, cu privire la ce fel de zona este, locuri de cazare, preturi, drum, persoane de contact sau nr de telefon, as vrea foarte mult sa imi spuneti si mie, sa imi impartasiti din parerile voastre.Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Noi am fost acum vreo 3 ani, dar nu am ramas, pentru ca ne-a dezamagit statiunea, sincer...adica mi se pare ca merge pentru un gratar, un week-end cel mult, dar...atat...chiar nu ai ce face acolo si noua ne plac locurile linistite, la munte, dar acolo e ca intr-un sat in care chiar nu ai ce face...si fiind in sat te intalnesti cu multa lume, deci nici de odihna nu poate fi vorba...insa urat nu e, e padure, e ok pentru o zi doua, poate. Drumul e destul de bun, poti cauta persoane de contact pe pagina ANTREC.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Eu am fost la Sarata Monteoru cand avea Tudor un an jumate, adica anu` trecut cam pe vremea asta , intr-o minivacanta de vreo patru zile. Am stat la pensiunea "Casa cu tei" (foarte curat, apa calda, mancare foarte buna, un miniloc de joaca pentru copii). De acolo am facut cate o excursie in fiecare zi, la Vulcanii Noroiosi, la podgoria de la Pietroasele si nu mai stiu unde .
Am vrut sa mergem si anul asta de Paste dar pana la urma am ajuns la Lepsa.
Noua ne-a placut, chiar daca asa cum zice si Lora nu prea ai mare lucru de facut. Stai la aer curat si bati mingea in curte

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrei28 spune:

Multumesc mult pt raspunsuri.Eu acum sunt in cautare de locuri linistine si aproape de Galati si "culeg" cat mai multe informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina00 spune:

si eu am fost la sarata monteoru acum 4 ani, dar intradevar nu prea ai ce face acolo. si noi am vizitat vulcanii... si cam atat. desi aveam sejur de 6 zile, am stat 2. poate s-a mai schimbat de atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Zicea cineva de Lepsa - Cheile Tisitei - chiar e f. frumos acolo, ai ce vizita, e o zona linistita, noi vrem sa mergem la vara 2-3 zile. Muntii Vrancei sunt mai putin cunoscuti, mai salbatici, dar f. frumosi.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput