Fibrom uterin (18)
Raspunsuri - Pagina 30
arinna spune:
Au aparut fetele 
Ce de noutati...........![]()
Mai intai sa felicit noile mamici
...
Violetan si Nicoleta27, sa va traiasca bebelushii, sa fie sanatosi iar voi fiti fericite !!! Ma bucur nespus de vestile bune...
Nicoleta, sa inteleg ca nu ai mai nascut prin cezariana?Cum te-ai dus la spital ai si nascut ?Astept detalii cu nerabdare 
Elena, bine ai venit printre noi! Eu am facut embolizarea, asa cum spunea madaS, la Municipal,acum doi ani si jumatate...Am dat doar 50 de euro care au fost primiti numai dupa terminarea procedurii...M-am uitat pe lista de preturi, pare incredibil. Macar daca te-ar scuti de durerile de dupa.Si eu cred ca nu are rost o embolizare in cazul tau,nu e asa de usor de suportat pentru toata lumea, se recomanda mai ales daca ai hemoragii si esti in pericol sa pierzi uteruul ori daca fibroamele apasa pe organele din jur si nu ai incotro, trebuie sa recurgi la operatie sau embolizare.Si eu cred ca cel mai bine e sa-l scoti, daca e numai unul si mic. Poate medicul tau e in relatie cu clinica resp[ectiva si vrea sa le aduca clienti.Foarte bine ca mai consulti si pe altcineva si ca mai vorbesti si cu noi, aici...![]()
Mada28 si Maryd, se apropie ziua cea mare si pentru voi, tinem pumnii,
ce bine ca ne tineti la curent ...
MadaS, ma bucur ca ai mai trecut pe aici
, nu mai stiam nimic despre tine....Eu trebuie sa fac HSG, m-am si programat dar o sa o modific ptca voi fi in perioada CM si sa vad cand ma potrivesc cu cei care o fac, au program numai martea si deja alte programari....cred ca in octombrie va fi( programarea fusese pe 18 sept)Ce sa mai aman agonia...fara HSG nu se face inseminarea.
In curand ma ocup sa mai modific listutza cu vestile bune si fetele noi...
Ada, aniversare frumoasa
si sa se lase cu 
nicooleta27 spune:
Buna ARINNA, dopul gelatinos s-a rupt pe 15.08.2007 seara iar membranele mi le-a rupt doctorul pe masa la control a doua zi. Am nascut prin cezariana, durerile cele mari au fost de la rahie

. Nu prea pot relata ca sunt la birou
39+ fetitaaaaaaaa
http://new.photos.yahoo.com/balaban_nicoleta27/album/576460762394642396
Elena.2006 spune:
Vreau sa felicit si eu noile mamici, sa fiti sanatoase si voi si bb vostrii!Asteptam vesti bune de la voi si poze!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
Am 5 luni
arinna spune:
Nico, si eu am avut dureri de la rahie, de stomac, dar facusem operatie de apendicita...imi pare rau ca te-ai chinuit...multumesc pentru raspunsuri :),stai linistita, ne spui cand ai timp.....Ce faci la birou asa repede ???
Am deschis un nou capitol,fibrom uterin(19)
Ne regasim acolo ![]()