Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 4
Adriana_78 spune:
Mira, da e cam aiurea pe 6 atunci, daca e ziua fetei tale.
Eu speram sa veniti cat mai multe - daca vedeam in listauta ca pe 6 e ziua ei, nu mai propuneam weekendul asta, insa cum nu e trecuta decat luna (de ce, de fapt?) nu m-am gandit.
Ianusca, daca facem intalnire intre fete, poate reusesti sa-l lasi pe Ian cu cineva (sotul, bona), ca o sa fie aiurea singur cu atatea "mamici". Sau eu stiu ... oricum mai e timp sa hotaram cum ne intalnim, cu "prunci - ca m-am terminat de ras cand am auzit.o pe Lora cu pruncii ei - sau fara"
Ionela, cred ca esti tare fericita! Poate reusesti sa intri mai des sa ne povestesti de baiatul tau - cred ca si pt. el va fi o schimbare (dupa libertatea de la bunici- curte etc, acum la bloc). Sau nu stati la bloc?
Ma duc si eu la culcare ca sunt franta. DUpa-amiaza am fost in Schönbrunn, la Gr. Zoologica cu verisoara Larei si cumnata. I-a placut tare mult Larei, a fost tare cumintica (mai are si momente d-astea) si am avut o dupa-amiaza superba.
o noapte linistita
Adriana si Lara
LoraG76 spune:
'Neata, lumeeee!!!! ![]()
Ce mai faceti? Vine week-end-ul, e soare afara, suntem sanatosi, deci totul e perfect! ![]()

Adriana, te invidiez...Gradina Zoologica de la Schonbrunn...cred ca e suuuper!!!! Am vazut multe imagini de pe acolo...as vrea si eu sa ajung! Cine stie, poate reusesc in vara sau in tamna, ca inca nu m-am hotarat unde merg...
Ionella, ma bucur pentru voi, in sfarsit familia e reunita!!!
Cred ca esti atat de fericita! Abia astept impresii!
Mira, 3 ani...asteapta fetita ziua ei? Ca a mea e innebunita dupa torturi cu lumanari!!!
Ana, vorbim pe messenger!
Ianusca, atunci ramane pe duminica, nu? Ca sa ai cu cine-l lasa pe Ian...
Iully, cred ca se alinta cu piciorul...
Stie ca asa e bagat in seama mai mult, nu? Sa fie sanatoasa fasolica din burtica!
Dana, cum ati petrecut aseara?
Pisicuta, mai treci pe la noi!
O zi cat mai frumoasa la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
neata!
Am aparut si eu un pic dupa ce am prestat la lucru manual
(ascutit la creioane si culori,lipit pe coala de hartie chestii din alea de la creioane etc
)
Lora ce sa petrecem mai,ca au fost conflicte la greu intre ei
si mai ales din cauza celei mici ![]()
Adriana ce plimbareti sunteti,baga poze sa vedem si noi!
Deocamdata inchei,mai revin!
Dana
LoraG76 spune:
Hei, ati plecat la Bucuresti sa-l sustineti pe Base?
Unde disparurati?
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Hei, ati plecat la Bucuresti sa-l sustineti pe Base?
Unde disparurati?
Lora, mami de Iustina
As vrea eu sa plec dar n-am cum

Dana
ana1980 spune:
Si noi am aprarut in sfarsit.
Am fost de dim la dr de fam ca ieri nu a fost la lucru. Acum ma straduiesc sa mai fac ceva prin casa, ca-i dezastru si apoi mai stam de vb.![]()
Ana
si
Casandra
mira_m spune:
Adriana, cam asa e, dar mai vedem pana atunci. Eu am mai spus parca ziua de nastere, dar Laura cred ca a uitat sa treaca in listuta
!
Lora, astepata ziua ei, mai ales ca se uita la filmarile de anul trecut si exerseaza suflatul in lumanari cu o carte sau cu ce-i cade in mana.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
LoraG76 spune:
Mira, a mea daca ii dai sa sufle intr-o lumanare face "uf,uf"...iti dai seama ca nu-s sanse sa se stinga...
Nu prea stie sa sufle...
Dana, ti-a trimis Andreea 2 melodii prin mail. mai are una.
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Noi am ramas singurele acasa - sotul a plecat la servici.
Casandra azi nu a binevoit sa doarma, asa ca o asteptam pe 'buna' sa mergem la ea sa stam la aer![]()
Ana
si
Casandra