Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ionella drum bun, cu cat mai putzine peripetzii.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Tocmai am aflat ca a nasut o prietena de-a nostra din Iasi,are o fetita de-o seama cu Paul si acum a nascut si un baietel,asa mi s-a facut dor de dar nush daca as mai rezista ,dar las'ca o sa am o finuta,cand mi-e dor de bb fug la Ana

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!

Am incercat ieri sa intru, dar Sebi a fost la meci si cei mici nu m-au lasat sa ma apropii de calculator, apoi am adormit si eu odata cu ei pe la 22 ca eram rupta de oboseala. Azi vad ca sunt mai fresh

Dana f. frumos v-ati jucat si v-ati distrat voi acolo la tara! Bravo! Sa traiasca baietelul prietenei tale!
Colegele mele care merg la VIP au zis ca su prins odata o sedinta de tai-bo si au iesit ca dupa dus de acolo, asa erau de transpirate dupa o ora. Cica e fain. Ultima data au facut pillates o ora si cica s-au plictisit in comparatie cu tai-bo. De slabit, nu stiu daca si cu cat am slabit ca nu am cantar. Poate ajung la farmacia asta de langa mine, ca au un aparat de masurat si cantarit. Eu cu ochiul liber vad doar ca mi-a scazut un pic burta, dar asta se datoreaza ceaiului de slabit care ma ajuta sa nu mai fiu balonata si constipata ca pana acum. Oricum, m-am obisnuit cu mancatul putin si nu mai imi e foame.

Adriana eu nu am o ora preferata, cand vor fetele, atunci e bine. Eu acum le dau mancarea gatita la 5, cand vin de la munca, dar le pot da atunci inainte de a-i culca la pranz. Si le da Sebi fructele cat sunt eu plecata, daca e cazul.

Lora ma bucur ca Iustina e bine si nu a afectat-o vaccinul. Eu sunt libera luni si marti!!! (probabil ca o sa recuperez intr-o sambata, dar ...). Asa ca am schimbat planul. Luam copii cu noi si ii ducem la mama mea sambata, apoi ne intoarcem la Suceava la nunta seara. Duminica dupa nunta mergem inapoi la Dorohoi si stam pana marti, probabil. Asa ca daca e vreme buna, iar o sa stam mult pe afara.

Ionella drum bun!

Ana sanatate multa si sarcina usoara in continuare. Vad ca te tii f. bine! Bravo!

Gata, va pup si ma retrag. Poate reusesc sa mai intru maine, daca nu , nu stiu, cand o sa pot.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

neata!

Eu astept sa mi se trezeasca copii ca sa plecam la gradi

Laura merci frumos,ceaiul e din ala verde de slabit??

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Dana, merci de cafea! Azi esti matinala, vad! Bravo!
Sa-i traiasca bebele prietenei tale! Deci ti-e dor de burticaaaa....hihihihi...pe cand al treilea?!
Laura, imi faci in ciuda, nu?! Ei lasa, ca te prind eu! Distractie placuta la nunta si drum bun! Sa ne aduci multe poze!!!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, tu inca vizezi la un 206? Luati din tara, asa nu va mai bateti capul cu taxa de inamtriculare.

Dana, chiar, nu poti incerca s-o lasi si pe Ana la gradi, asa de proba? In Viena asa se procedeaza. Parintii merg cu copiii cam 1 luna de zile, stau la inceput impreuna 1 ora, 2 apoi intr-o camera alaturata, pana ajung sa stea singuri mai multe ore fara probleme. Mie mi se pare super asa, poti duce si copilasi mai mici de 1 anu jumate-2 ani.

Laura, e greu sa gasim ora perfecta pt. toti.
Eu ma gandisem pe la 3-4 ca de obicei Lara se trezeste atunci si poate sa plece cu mama afara. Acum de cand ne-am intors are un program cam neregulat, asa ca nu pot spune sigur cand va dormi.
Oricum eu raman la ideea ca dupa 3 e mai bine, insa dati-va si voi cu parerea.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ehei..uite ca suntem si noi pe aici.

Dana sa-i tariasca baietelul prietenei tale. Si bineintzeles ca ai va vii pe la mine, mai ales daca ti se face dor de bb.

Laura merci, important este ca bb e ok si dezvoltat normal.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Mai,eu as fi preferat in timp ce dorm ei,asta daca e fara copii,dar cum fiecare are alt program de somn,nu mai conteaza,ramane pe cand vrei tu Adriana sau cum vrea marea majoritate!

Lora eu nu sper la al treilea,cu toate ca imi plac copii,mi-ar fi f greu si n-as mai putea sa stau asa legata in casa cu ei,as inebuni de nerviDaca nu aveam acum bb2 sigur anul asta l-as fi coonceput

Eu cred ca o intind pana in piata mare,caut niste jardiniere faine si niste flori din alea artificiale curgatoare,stiti pe unde as putea gasi asemenea flori?Toate sunt pt soacra-mea la tara

O zi buna!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ma gandeam eu ca n-ai de gand sa ti le atarni in balcon...alea artificiale...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Daca ar fi sa-mi iau mie flori,mi-as lua din alea naturale !!Dar la soacra merg si din alea artificiale dar nu te gandi ca iau din alea in n-spe culori tiganesti,ca asa mai bine nu iau poate gasesc ceva care sa para natural!

Dana

Mergi la inceput