Megastar (2)
Raspunsuri - Pagina 12
XIO spune:
quote:
Originally posted by dearChrisquote:
Originally posted by atb
Deocamdata nimic interesant, vocile concurentilor sunt necizelate, mai au mult de lucru. Un lucru as avea de obiectat: cum poate Despot sa faca o afirmatie ca aceasta (dupa ce a bagat nu stiu cate bete-n roate ultimei concurente): "... dar, hai, pt. ca a castigat Rapidul iti dau 9". Adica daca nu castiga Rapidul ii dadea 6, sau cum? Adica pt. el a da note bune inseamna sa fie intr-o pasa buna, si invers? Cum s-or fi simtit ceilalti concurenti auzind asta? "Ce pacat ca n-am fost eu ultimul/ultima, sa-mi dea si mie o nota buna auzind ca a castigat Rapidul." Si-n plus, toate aerele alea a lui de plictisit, de a da note-n sila... Daca nu-ti place, du-te dom'le si lasa pe altu'n juriu! Lasa-neeeeeeeee!!!
Adriana
Pai cred ca nu el a tinut neaparat sa fie in juriu, ci a fost chemat de catre Prima.... Si atunci isi permite sa faca cum vrea el... ca n-o sa-l dea nimeni afara.
MIe imi place cand zice doamna Aura: "MI-a placut cum ai cantat bla bla bla ..si ca sa te incurajez iti dau opt!
Opt?!!!
- - - - - - -
vau dagoste
a glumit omul!!!! Chiar asa , nu aveti simtul umorului?
Putea sa spuna "pt. ca azi am mancat un gyros iti dau 10" .
Mie mi-a placut cum a cantat azi Anemona melodia lui bjork ......da' probabil sunt paralela cu muzica
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
puppe spune:
Io ma dau mare ca am facut o scoala de muzica si deci nu sunt absolut paralela cu treaba asta, dar tot n-am reusit sa inteleg de ce a fost atat de criticata Anemona...sau de ce a fost salvat de juriu baiatul ala care a cantat "Let me entertain you". Probabil scoala mea de muzica e depasita. Sorry.
april spune:
Foarta slaba prestatia ardelenilor. M-au dezamagit.
Cine e donsoara Ramona? ca eu nu-i cunosc parintii de pe la TV...cica ar fi cantareti de muzica populara.....
Andrada
nemary spune:
destul de slabi au fost si banatenii. baietii au avut intr-adevar voci bune, dar nu m-a dat pe spate nici una.
Mari 29+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Edessa spune:
Nu au fost teribili banatenii, dar mult mai buni decat cei din Ardeal. Mie mi-a parut rau ca au fost atatia baieti cu voce buna dar insuficient cizelata. Din cauza asta au avut mult de pierdut...
Mi-a placut insa ca toti au avut melodii tare frumoase, mult mai bine alese decat in alte situatii.
Data viitoare ce o sa fie, stiti?
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Edessa
Data viitoare ce o sa fie, stiti?
urmeaza bucurestenii
Edessa spune:
Slab de tot s-au prezentat bucurestenii! Nu zic neaparat ca nu au cantat bine, cat ca nu am prea vazut talente...
magh spune:
Imi poate spune cineva, va rog, cine este finalist la Bucuresti, si cine a fost trimis mai departe de juriu?
Nu am reusit aseara sa vad finalul concursului, si nici azi reluarea...
Mersi mult.
april spune:
Parerea mea: concurentii de anul acesta au fost mai slabi decat cei de anul trecut....mult mai slabi.
Sunt tare curioasa cine-o iesi megastar.......
fulguletzul meu