Aspirator auto !
Are cineva ? Cam cat costa si de unde se cumpara ? Merita investitia sau tot mai bine la spalatoriile auto ?
Raspunsuri
Ana68 spune:
Jenifer,eu am cumparat unul,din Real....Exista fel de fel de modele ,de marci ,fiecare ci pretul lui...N-as putea sa-ti recomand ceva anume.Cel pe care l-am cumparat,ne-am gandit noi la momentul respectiv,ne va fi de ajutor.Insa faptul ca este un aspirator de putere mica,ce functioneaza la 12V cat poate duce bateria auto si se conecteaza unde sta bricheta in masina....si eu si sotul meu am ajuns la concluzia ca aspiratorul inseamna bani aruncati de fan,ca sa ai aspirator de masina.L-am folsit,nu zic nu,face cate ceva,insa sa nu te astepti ca va curata ca un aspirator bagat la 220...ia de suprafata...Tot la spalatorie curatam si noi masina...
Bafta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
codruta_grg spune:
In peco este de cumparat (OMV, MOL, etc). Noi am luat unul din Mol cu 400.000 lei si l-am folosit o data si s-a stricat. Bonul nu l-am mai avut asa ca.....luam altul (dar nu la fel ).
Noi cum avem copil cu noi si mai papa biscuite, da pe jos, alea, alea.... e bine sa avem un aspirator in masina pt urgente
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
joxy spune:
Am luat si eu unul din "carfur" - mare afacere. 1-2 ori si s-a stricat. Am si bonul si garantia. Am dat pe el 300.000 lei. Sa ma duc cu el la service dau mai mult pe benzina pana acolo.
Am renuntat.
Acum ma bate gandul sa cumpar un prelungitor de 30m si daca vreau sa dau cu aspiratorul in masina sa il bag pe ala din sufragerie.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
elly_me spune:
Si eu ma gandeam sa-i iau sotului cadou un aspirator - am vazut in selgros 150 ron - 200 ron.
Se pare nu merita.
Oricum se duce sa curete masina la spalatorie de 2 ori pe luna chiar daca-i iau aspirator.
Nu-i mai iau - trebuie sa ma reorientez.
Elly
felicia74 spune:
Eu am primit pe baza programului de fidelizare Cora unul de mana, cu acumulator. E Rohnson si merita toti banii. Il tin tot timpul la incarcat (nu pateste nimic) ca nu stiu cand am nevoie de el.
Avand copil mic, care imprastie firimituri prin toata casa, il folosesc de mai multe ori pe zi. Insa doar pentru masina nu as lua, prefer s-o duc la spalatorie.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ana68 spune:
Ca si Codruta si noi avem doi amatori de rontaieli la masina care mai fac si intrecere cine termina primul pachetul de bicuiti sau punga de pufuleti ori floricele....Asa ca inca din prima incercare bietul aspirator a zis pas,ca floricelele strecurate pe sub scaunele din fata,intre scaunele din spate si prin alte unghere nu s-au dat luate de aspireala bietului aspiratoras nici moarte....Tot la spalatorie a fost curatenia cea mai buna...Si zau ca pentru noi a fost o investitie fara rost.Probabil ca in functie de marca exista si aspiratoare performante de masina...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
ema_027 spune:
Si eu care tocmai ma gandeam la unul, ca eu sunt aia rontzaitoare prin masina.
www.cartinoi.ro
www.reclama ilegala - avertizare