Credit ING ??

Credit ING ?? | Autor: liliana29s

Link direct la acest mesaj

Vreau sa fac un credit la ING pt. nevoi personale, ceva de genul acesta : http://www.vreaucredit.ro/credite-persoane-fizice/ing-credit-pentru-nevoi-personale-credit-nevoi-personale-cu-ipoteca-eur-ing-bank-I175S2#focus credeti ca ma pot trezi cu surprize ?? CIt de seriosi sunt ?? Ma pot trezi ca mai am si alte cheluieli in afara de ce vad eu acolo ?

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela_22 spune:

Buna liliana
Si eu sunt pe cale sa fac un credit nevoi personale cu ipoteca la ING, ca si costuri suplimentare stiu ca mai au un comision de analiza de 180 Ron, si pentru evaluarea ipotecii 350 ron, in rest mie mi-au inspirat incredere
sper sa ffie bine pana la urma ca noi cel putin il facem pe o perioada mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

A fost sotul ieri pe la ei si a discutat mai pe larg par mai in regula decit unde am eu momentan creditul (la CEC).
Eram curioasa daca a avut pina acum cineva experiente neplacute cu ING.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Si pe mine ma intereseaza subiectul, din ce am cercetat eu pana acum par sa aiba cea mai buna oferta, dobanda la euro 6.75% fata de brd 7,9%.
in cazul meu, de la ing obtin cea mai mare suma credit.

Bad Dobby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Eu nu am credit la ING - insa din cate stiu sunt ff seriosi.
Trebuie sa fii ff atenta la comisioane.

Cred ca Volsbank ca are dobanzi mai mici- dar comisioane mari.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

buna
scuzati-mi indiscretia si pe mine ma intereseaza un credit pt. casa dar ce conditii ttrebuie sa indeplinim?
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am descoperit un site unde poti introduce valoarea solicitata si tipul de credit si ei iti arata toate cheltuielile adiacente...comisioane de acordare,de rambursare anticipata,de analiza dosar,acte necesare,etc.Nu stiu daca am voie sa il scriu aici,dar daca imi trimiteti mail promit sa raspund.Daca am voie sa il scriu,dati de stire............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Eu am card ING pe care pot sa pun sau sa scot bani la orice ora. Am avantajul ca daca am peste 700RON am dobanda pe zi (ca un depozit). Cu cardul pot sa platesc toate facturile fara coada si tot asa la orice ora din zi sau din noapte.
Mai am pentru Robert asigurare pentru studii (nu mai stiu exact cum se cheama) si pentru mine pensie privata.
Eu zic ca sunt fffff seriosi.

Poze Robert
http://new.photos.yahoo.com/alexandrumadalina/album/576460762312966982

Mergi la inceput