Urgent...cum scot petele de pe haina piele?!

Urgent...cum scot petele de pe haina piele?! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Sunt tare suparata...am o haina de piele bleo si am pus-o in dulap linga una visinie de blana de pe care mi s-a luat vopseaua pe asta....am incercat cu spirt, acetona, apa si detergent///nu mai stiu cu ce sa dau sa iasa rozu sin ea. E noua si nu am apucat sa o iau nicodata!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Angelinne numai daca o vopseti din nou nu cred ca vei mai putea obtine culoarea ei in locul petei,nu stiu poate gasesc pe aici ceva special sa stii ca ma uit.Dar daca gasesc i-mi o faci vizita?

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Nu vreau sa cred ca nu o sa gasesc nici o solutie....ma duc azi la o pielarie si la o curatatorie sa vad.Si daca nu...dau o fuga pina la tine in Germania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

mai incearca si cu glicerina, si mai exista o solutie de la Sano.
e posibil sa iasa cu ea.
mai poti incerca si cu un pic de vanish diluat foarte mult si cu un tampon de vata, intr-un colt unde nu se vede.
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Angelinne poate au cei de la pielarie vre-o solutie speciala in caz de asa ceva....Eu zilele astea am sa intreb daca au ceva pt. curaratat in situataia asta.Stiu ca exista ceva de curatat pielea dar nu stiu daca si in cazul cind acesta,ma uit deocamdata .
pupiciii (intra pe msn cind ai timp la o cafelutza sa iti povestecesc ceva)

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Am incercat cu de toate//// am fost si la pielarie si au zis ca nu au ce sa imi faca....sa o vopsesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Imi pare rau!
Dar cine stie, poate va iesi, dc o vopsesti, mult mai bine!
Bafta!

Mergi la inceput

Pai vopsita nu mai arata asa bine....ce stiu eu cum arata hainele vopsite aici....nu cred ca e o idee buna!

Mergi la inceput