Monitor LCD cu timp de raspuns 8 ms

Monitor LCD cu timp de raspuns 8 ms | Autor: TOMALAVINIA

Link direct la acest mesaj

Buna! Monitorul vechi s-a ars,asa ca acum ma interesez de un monitor LCD. au scazut muuuult preturile, fata de anul trecut dar va intreb pe voi, ce ar trebyui sa urmaresc cind vreau sa-l cumpar? timpul de raspuns?, contrastul?
Mentionez ca il folosesc pentru editarea de documente si ptr internet. deocamdata. Daca vor creste fetele si pentru jocuri.
Voi ce ziceti, ce sa urmaresc pe <eticheta>???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Nu ma pricep extrem de bine dar pot sa iti spun ce am "invatat" eu despre asta colindand magazine acum un an si jumatate cand ne-am luat si noi un LCD.
Timpul de raspuns era atunci pe la 8ms si asta insemna ca in 8ms trecea un punct de la alb la negru, acum au scazut pe la 3 ms insa nu inseamna ca sunt mai performante ci doar ca trec acelasi punct de la un ton de gri mai deschis la un ton de gri mai inchis. Deci cam tot aceeasi Marie dar cu alta palarie, e alt sistem de referinta foarte apropiat de ala vechi.
Gasesti undeva pe margine lipita o eticheta mica cu TCO 03 sau mai nou TCO 06, e un standard de calitate (mai multe despre el la http://www.tcodevelopment.com/).
Diferenta de bani fiind foarte mica acum intre dimensiuni e mai bine sa iei unul de 17'' sau chiar de 19''.
Si nu in ultimul rand eu m-am uitat la aspectul estetic si practic, adica mi-a placut sa aiba un frame foarte subtire, parca e rama de tablou iar butoanele sunt ascunse in spate pe lateral.
Cam cu atat iti pot fi eu de folos.

AM uitat sa iti precizez ca noi ne-am decis la un Hyundai B70A cu timp de raspuns de 8ms (asa arata http://www.atcomp.cz/katalog/2085176806/B70Asn.jpg) si atunci a fost 8,5 milioane si suntem multumiti de el.
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

http://community.webshots.com/user/oanan82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

oana_npentru informatii! Cu ajutorul tau am aflat lucruri utile. Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

daca mai e de actualitate, pot sa'l rog pe sotul meu sa te indrume, pt ca el se ocupa exact cu asa ceva

alexa si mami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alexa Ioana

daca mai e de actualitate, pot sa'l rog pe sotul meu sa te indrume, pt ca el se ocupa exact cu asa ceva

alexa si mami

DAAA, ALAEXA ,MAI E! Inca nu m-am hortarit asupra marcii! Astept sfatul cu nerabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Te-ai hotarat la ceva? Mie mi-a placut teribil cum se vede la un Xerox, parca avea ecran de sticla..am inteles ca are un nu stiu ce protectie la ecran, dar avea timde raspuns de 8, si era mai scump decat cel cu timpi mai mici.

Mergi la inceput

Samsung deocamdata. Au mai ap[arut si alte monitoare pe piata: ACER, HANNS, dar nu am incredere in ele. SAamsung e mai vechi pe piata!

Mergi la inceput