5 zile la Londra !

5 zile la Londra ! | Autor: ooana

Link direct la acest mesaj

Ne-am cumparat biletele de avion 28 Aprilie - 2 Mai.
Ne-am rezervat camerele.

...de aici mai departe nu mai stim prea multe decat ce am mai citit pe internet.
Poate a-ti fost voi pe acolo si ne puteti da sugestii...ce sa facem in 5 zile, noi am vrea sa vedem tot, dar asta e imposibil

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu astept sugestii pentru ca vom pleca doar 3 zile in iulie si vreau sa vad ce este mai important.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Superrr...si eu abia astept sa mergem!
Cu ce mergeti?

...pana la alte detalii am tras cu ochiul la Romanii din Marea Britanie si uite ce listuta am gasit http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97592&whichpage=1

Mie mi se pare foarte buna, gasesti principalele puncte care nu trebuie ratate!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

La lista compilata de Motanik eu as mai adauga sa mergeti neaparat sa vedeti un musical, My Fair Lady de exemplu. E super! Iar dupa spectacol luati o cina trazie la un restaurant.

Eu am stat o zi intreaga (doar o zi) in British Museum. Si am vizitat national gallery of Portraits.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ati gasit lista, ma bucur ca va e de folos.
Ar fi multe altele de vazut in Londra dar in 3-5 zile e greu sa cuprinzi totul. De exemplu Castelul Windsor care e la 40-50min de centrul Londrei cu trenul si e o frumusete.

Spre rusinea mea de cand suntem aici nu am ajuns la un musical, tot zic ca e timp si o sa mergem , poate in urmatoarele weekenduri ma ocup si eu de asta.
Bilete pt muscaluri sunt intotdeauna mai ieftine pe www.lastminute.com sau in West End sunt unele case de bilete ce vand ultimele locuri la jumatate de pret dar depinde de norocul vostru.

Pt un restaurant deosebit, va recomand Rainforest Cafe din Piccadilly Circus www.therainforestcafe.co.uk si China Town (statia Leicester Square) pt mancare chinezeasca.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai una din zile (in primele zile) ia-ti bilet la hip-hop - London tour - cobori la fiecare obiectiv turistic si urci in urmatorul autobuz.- daca nu-ti ajunge o zi iti iei bilet si a doua zi. Sunt rute interschimbabile (sunt vreo 3-4 rute, cu biletul de la Sightseeing poti sa mergi si pe celelalte rute) - iti da harta cu ce si unde se opreste si ce poti vedea acolo, nici ca-ti trebuie sa stii mai mult.
Una din rute au si ghid care iti prezinta istorie, etc (parca ruta marcata cu rosu)
Asta iarna iti dadea 48h automat cand cumparai biletul - acum cred ca nu mai e asa, platesti pentru fiecare zi.

Cumpara-ti un pliant/ghid cu Londra - asta ca sa nu ratezi obiective majore.

In rest...enjoy! Sunt multe de vazut, e frumoasa Londra.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Inca ceva: Eu sunt adepta acestor tururi organizate, eviti sa pierzi mult timp cautand obiective, in plus daca au si ghid...mie mereu mi-au mers la inima.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Inca ceva: Eu sunt adepta acestor tururi organizate, eviti sa pierzi mult timp cautand obiective, in plus daca au si ghid...mie mereu mi-au mers la inima.

...si eu sunt de aceeasi parere...din dorinta de a reduce cheltuielile incerci sa te descurci pe cont propriu...iar rezultatul este pierdere de timp, plus ca nu vezi tot ce ai putea vedea intr-un tur organizat!

merci de informatii

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor eu sunt inebunita dupa musicaluri, nu le ratati!

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Luna, recomanda-ne ceva

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oana scuze, nu am mai intrat la subiect.

Primul musical pe care l-am vazut s-a numit Blood Brothers si am iesit cu ochii in lacrimi.

Acum am inteles ca sunt foarte cautate Dirty Dancing(la care vreau si eu sa ajung), Chicago sunt multe si n-am auzit pe nimeni sa se planga.

Uite aici un ghid:

http://www.londontheatre.co.uk/londontheatre/whatson/musicals.htm

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput