Impachetare vesela la mutare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

folie cu bule se gaseste la bricostore baneasa... e cam 16 mii metru

Madalina, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Initial creeata de ML

In ce se impacheteaza cel mai bine? In ziare sau...?

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

iti zic cum am facut noi si a mers, nu le-am spart inca, desi ne-am mutat de enspe ori pana acuma. captusesc cutia cu "plastic cu bubuline" :-)) si dupa aia pun un strat de hartie mototolita dupa care urmeaza vesela impachetata tot in hartie. iar paharele le "umplu" cu hartie. de unde atata hartie? pai stochez dinainte ziarul de duminica timp de cateva saptamani si-mi ajunge. :-)
mutare usoara.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Fetelor multumesc. Am luat de la fiecare cate ceva si azi am inceput: cu plastic bulinos pe fundul cutiei acolo unde am avut, cu prosoape, tissue paper, ziare si iar haine si inca nu am terminat.

P.S. Lorena multumesc ca mi-ai amintit sa scriu pe cutii. Zau ca am nevoie de ajutor! Poate la toamna/iarna imi spui si mie daca ati ajuns la tara si, de ce nu, sa facem un club al celor de pe coclauri?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

ML, spor la treaba
te invidiez, nu pentru mutatul in sine ci pentru ca te muti pe "coclauri". ti-am vazut pozele. Minunate!!! magazia m-a dat gata!

sa zic si ceva despre impachetat, ce vazui la Fab5 - ce-mi plac mie baietii astia - farfurii de carton intre farfurii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

ML, spor la treaba
te invidiez, nu pentru mutatul in sine ci pentru ca te muti pe "coclauri". ti-am vazut pozele. Minunate!!! magazia m-a dat gata!

Ooo, da! Iar eu i-as schimba pe niste coclauri scandinavi, da' buni si astia daca n-ai incotro...
Nenea asta cu magazia e in carucior (nu l-am vazut, asa spune sotul) si repara tot felul de chestii adunate de la "flea market".

sa zic si ceva despre impachetat, ce vazui la Fab5 - ce-mi plac mie baietii astia - farfurii de carton intre farfurii

Ce-i asta Fab5? Na, eu ca la tara ca nu deschid teveul
...

P.S. Imi fuse dor de mataluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by ML

Ce-i asta Fab5? Na, eu ca la tara ca nu deschid teveul

uite aici pe cei cinci fabulosi :-)

quote:
Originally posted by ML

P.S. Imi fuse dor de mataluta!

mie nu :-) ca te citesc pe unde te apuc :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Adela99

ML, spor la treaba

Vreau si eu sa zic cevaaaa

1: off topic : Me2 am vazut pozele. Mi-au mers la inima si am si-o preferata si mai mult decit atit: "La fereastra". Mai demult am facut un cadou mamei mele, o acuarela, cu un balansoar alb pe care statea aruncat un sal de dantela si un ciine golden retriever ce parca privea cum tocmai se ridicase cineva din acel loc.
Si mama mi-a spus : stii ce? asa arata sufletul meu, exact asa!
Ei bine, aceeasi senzatie am avut-o si eu privind "La fereastra". Multumesc ML si te rog sa-mi permiti sa o folosesc ca desktop "wallpaper" (daca se poate).
2: on topic si putin amuzament: cineva mi-a spus sa pun pufuleti (adica de aia comestibili) printre farfurii si pahare, la transport. Eu am luat-o in serios, fiindca mi s-a parut logic dpdv "stiintific" asa ca la proxima ocazie, am trimis niste obiecte fragile unei prietene, scufundate in pufuleti. Nici prin cap nu mi-a trecut ca niste umezeala ( de unde-o mai fi fost si aia, banuiesc ca din zona crepusculara in care se intimpla ce nici nu crezi) asa ca la destinatie, obiectele au fost gasite intr-un "maglavaitz" care mirosea a brinza (de la aromele si e-urile pufuletilor), ginditi-va si voi ce surpriza i-am facut prietenei mele..
Asa ca don't try this at home, gasiti alta solutie...
3: foarte interesanta chestia cu farfuriile de carton.

LEdit: daca mi-as fi pus pufuleti printre vesele la mutare, abia atunci sa fi vazut voi mutare ve-se-la (adicatelea de ris!)

Qi

Mergi la inceput

Aha Adela! Nici ca am auzit de ei.
Vin si eu cu o pupatura si sa ne "revedem" cu bine.

Ce draguta povestea ta Daniela. La fel ma pierd si eu in tablourile lui Carl Larsson... idilica viata la tara, de mult dusa pe pustii. Da, sigur foloseste poza cum vrei.
He, He! Hai ca mi-ai facut pohta de pufuleti!

Mergi la inceput