Casnicute sexyyy (119)
Raspunsuri - Pagina 28
Liana30 spune:

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
15

Nasica
doinabita spune:
Georgi, spor la facut sarmale!eu ma duc la baita si apoi la nani!
Somn usor va doresc!

Redati-mi viata!
monica-elizabet spune:
astazi a fost o zi tare frumoasa, insa acum pe seara a inceput vantul
astia mici s-au distrat super la mc...ruxi deja nu mai are nici o treaba pe-acolo e ca la ea acasa
...mie imi place ca eu le cumpar papa si suc si ei se joaca....si eu mananc
altfel nu m-as duce cu ei daca i-as vedea asa innebuniti sa manance de acolo...dar ei cauta mai mult sa se joace si cum toata lumea vrea acolo...ne conformam![]()
alex a fost super fericit fiindca a venit o prietena de-a mea cu baietelul ei, sunt de varste apropiate si s-au jucat pana n-au mai putut...abia i-am mai luat acasa...
maine...nu stiu deocamdata ce facem dar daca-i frumos mergem din nou in parc.
va pup pe toate si va urez distractie placuta maine la liana![]()
noapte buna si somn usor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Liana30 spune:
monica
miki hai sa'ti mai zic ce'mi placea mie mult sa beau..nu stiu daca scriu corect Eristoff..sau ceva de genu asta,,moamaa ce'mi placea,,da pe'aci nu gasesc![]()
Danelutzooo e ora poti sa apari
hai ca nu ti'o trag![]()
camiiii
Olga ,Mirela,doina si restul sexoaselorva pupp pe toatee
"Nimic nu-i imposibil!"
15

Nasica
Liana30 spune:
io 
vezi ca plecai deja sunt pi la Bals![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
15

Nasica
CRISMIR spune:
LIANA si GEORGI
,sunteti minunate mai fetelor,noroc cu voi ca mai intretineti pe aici atmosfera ca in rest e cam tristete!!!!
...a,si sa nu uit,LIANA,sa faceti poze si cu liliacul si cu tortul si cu tot...mie un dor de liliac si narcise,hmmmmmm...
OLGA
,am sa-ti scriu reteta e tare usoara...acu insa nu o am la indemana si e 1 noaptea,nu mai am nervi sa o caut
,soryyyy,da ti-o scriu maine,promit!!!!![]()
BANANA,e super buna cafeaua de la Starbucks,aici e cea mai tare,e cea mai renumita si intradevar e cea mai buna...cred ca de la Americani a plecat????...sa nu vorbesc totusi prostii...insa aici e ceea ce poti bea de calitate...MIKI,la voi va dau prajituri????...wauuuuu fain,,aici nu sunt asa ceva,poti cumra ceva chestii si sandwishuri dar sunt scumpe....insa cafeaua aici e ieftina,de ex. o cafea regulara e 1,25$,iar daca vrei frapucino sau capucino sau diverse din astea cu arome e in jur de 3$...v-am zis sa va faceti o idee.
CAMI
pt Robert si succes cu Maia!....daca aveti asa probleme de ce nu va mutati aici?...clima de aici il ajuta mult...stiu ca nu e usor...bafta sa faceti alegera cea mai buna!!!
DOINA
si putere!...ma rog la bunul Dumnezeu sa intoarca fata si spre voi!
si pt Dan!
Duminica placuta!
la toate sexoasele!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
monica-elizabet spune:
pupici
sexoaselor sa aveti o Dumnica faina
ma duc sa-mi fac o cafelutza ca mi-ati facut pofta
...va invit si pe voi si pe gravidutze la un suculetz natural![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
alexa si mami spune:
neata!
monica, daca tot ai pomenit, pune de mai multa cafea, ca vin si io cu cana mea.
aseara ne-am distrat f fain, da' copiii nu au rezistat pina la artificii, asa ca pe la 23 am plecat spre casa. poate la anu' o sa reziste mai mult:)
azi avem iar program de iesit, la gratar sau la o mica plimbare in afara pitestiului.