ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-10
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
ana-alexia spune:
Ioana, sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati de copiii, nepotii si stranepotii vostri, care vor veni rand pe rand!
Gabita, sa te ajute Doamne-Doamne sa-ti implinesti visul la acest drum!
Lucialu, sa mergi sa-ti faci testul.. deja ai cateva zile de intarziere si simptome clare de ... Poate chiar e bebe, si poate chiar trebuie sa stii si sa-l ajuti! Eu iti doresc din tot sufletul sa fie bebe acum!
pentru toate fetele!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lilianaFi spune:
Lucia"senza parole-solo felice, per te"
Zeno...dar planta asta face numai minuni...parca i-as da si eu domnului meu sa prinda viteza luminii "gigeii lui" si cind trec prin obstacolul peritoneului(unde am eu nereguli)sa nu se mai impiedice ...
Ioana multumesc ..a fost frumos la "festa"cu parada+fanfara si in costume de epoca(italienii astia sint chiar nationalisti)...apoi am luat cina la un restaurant chinezesc sa mai schimbam atmosfera ....
Gabita Boo Adelamaria Flori Jubica Ralu Cristy AnaAlexia Alexia...toate fetele......
...numai bine!!!
Boo spune:
Gabita ne-a cam tras clapa, dar inteleg ca e absent motivat... Imi pare tare rau, ca ne lipsesti !! Sa stii ca ne gandim la tine cu toatele sa iti fie bine acolo la Szeged.
Lucia cred ca daca s-ar putea am veni toate sa te tinem de mana cand faci testul ca sa te incurajam, dar asa iti trimit inapoi pupicii de aseara sa te imbarbateze. Au facut dus, s-au parfumat, si-au pus pijamale de gala si sunt pe drum spre tine
Eu pot sa va spun ca ma simt mult mai bine (cred ca de la servici mi se trage zau, cum ajung acolo mor de durere, cum plec gata ..). Ma rog, nu stiu ce o fi avut efect ca
nu sunt. Dr mi-a zis sa incerc totusi sa fac sport ca ajuta la eliminarea gazelor, asa ca m-am executat. Am fost sa alerg iar in parc si chiar ma simt bine acum. Sa vedem si maine... Oricum o sa ma mai duc la dr si dimineata odata, mi-a dat sa fac sumar de urina si urocultura. Am bagat-o in ceata rau cu durerile mele si a zis sa le fac totusi. Dar nu mai stiu pe care trebuie sa o recoltez prima
Parca urocultura ..Voi stiti ?
Liliana ce fruuuuuuuuuuuuuuumos .. Am zis eu bine ca vreau si io acolo la toate fetele portocalii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucialu/lucialu.jpg)
lucialu spune:
Ana-Alexia nu mai raspund si dincolo, scriu aici totDaca tu o sa tii asa cu gandirea pozitiva nu poti sa dai decat peste lucruri frumose si surprize frumoase in viata ta.Sigur vei ramane gravi, cine stie, poate chiar acum
Multumesc pentru sustinere, iubita!
Lilianasi zici ca te-ai si divertit si chinezarit.Brava!Ma tu sei praticamente sigura di me
Boo receptionat pupicii!Ai ce bine miros!
Nu va faceti probleme ca va tin bagate la curent cu stirile, vai de capul vostru maine, pana aflu rezultatul.Pe sos l-am terminat.S-a declarat invins in calea turuielii mele.Prima victima!
Boo ia masuri ca este iarasi meci la tv si din ala de champions
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
lilianaFi spune:
Booprima se recolteaza urocultura....si aici poate fii frumos cind esti turist...cind stai nu mai ti se pare chiar asa...iei doar lucrurile asa cum sint....si eu visam italia...acum sint aici si vreau acasa dar nu se mai poate... am devenit omul fara tara...cind sint aici vreau acolo si cind sint acolo vreau aici
Lucia"cara mia:SIIIIIIIII!!!" SONO SICURISSIMA!
...UITE ASA MI-L IMAGINEZ PE PUIUL TAU...
BOOasa e "gigeii"traiesc pina la 5 zile in org.fem.
Boo spune:
Lucia erau chiar doua meciuri la noi. uite asea se schimbau posturile intre ele, ba pe unul ,ba pe altul Problema e ca nu merge in fiecare zi, stiu ca trebuie macar o zi pauza ca sa se refaca
.. Oricum asa dupa calendar nu stiu daca mai sunt la ovu, ca monitorizare stricta nu am facut. Mucusul ala oricum parca era si azi, dar azi nu pot sa
ca doar am facut ieri. Si joi si vineri nu sunt aici
(plec din Buc cu biroul) Asa ca daca e sa fie, sa fie din ce a intrat pana acum. Eu stiu ca gigeii traiesc acolo la noi vreo 4 zile, stiu bine ?
Liliana mercic
lucialu spune:
Nu stiu daca voi ati vazut, dar mie paginele mi se ingustasera si eram speriata
Boo ai intrat pe calculatoarele de ovulatie?egal, daca e mucus inseamna ca esti inca la ovu.deci daca maine nu prestezi si daca nici poimane, mai fa o data azi.pentru siguranta publicaGigeii supravietuiesc 72 de ore(asa am invatat la medicina legala),dar numai aia care sunt cu cromozomi pentru fetite.aia de baietei innoata repede si decedeaza repede.cei de fete sunt mai lenti, dar mai rezistenti.Si daca faci sa stai cu funduletul mai sus, cu picioarele incrucisate,deci capul si pana la mijoc mai jos sa vina.si stai minim 20 de minute cumintica.Iar la spalat sa nu folosesti decat apa, ca chilaresti gigeii
Eu asa as face.Cei in mana nu-i minciuna.Las ca-i tanar al tau si face fatza.
stiu ca-s doua meciurise pare ca ultimul l-a rapus pe al meu
Liliana esti de groaza
mie inca imi tzatzaie popoul ca nu stiu.ma seaca la maxim testele alea
.
Boo spune:
Hai sa-ti povestesc ceva sa razi. Ieri dupa mi-am pus perna sub fund .. da' dimineata cand m-am trezit tot acolo era. Cred ca nu m-am miscat deloc in somn, asa ca gigeii au avut cale libera si sigura
Asta daca sunt si trompele mele ok, ca ma tot gandesc si la asta. Sper sa fie!!! Ca altfel tot degeaba cu oricate perne pun eu.
legat de popoul tau, te cred ca tataie .. cand iti dau astia rezultatul daca faci testul maine dimineata ? te tin mult cu popoul tatait ?? nu de alta, dar ne tataie si noua
lucialu spune:
eu am stat si cu plapuma sub popo,jumate pe mine si jumate sub mine
am fost fratele lui Homar ala cu ziaristii,ala Muclesz
Mai n-ai tu de unde sa stii pana nu incerci si am vazut atatea chestii pe forum, ca cred ca daca DD vrea totul este posibil.Nu stiu cand primesc rezultatul, caut lab. cu rezultatul cat mai rpdmultumesc pentru solidaritatea popourilor
Parca am fi din aia
, ca ce concluzii sa mai tragi cand citesti mesaje cu
Poate ne trezim cu o parada
Boo spune:
"Normale" la cap nu ne mai crede nimeni ca suntem, ti-e clar nu ? Ieri cu pupicii in pijamale ... azi cu popouri.. Crezi ca e cazul sa ne culcam ???
Maine nu stiu cand pot sa intru pe DC dar o sa ma gandesc la tine si o sa ma concentrez tare sa simti si tu acolo de departe.
UFFFF meciurile astea, le urasc. Nu se mai termina odata... Am crezut ca e gata, dar la naiba ca era doar pauza. Pai eu adorm cu laptopul in brate in curand.
Lucia sa dormi la noapte da ?!!! Si gandeste pozitiv si sa vezi ca o sa fie bine