Turul Europei: informatii utile

Turul Europei: informatii utile | Autor: Zenobia

Link direct la acest mesaj

Salutare!

Am deschis acest subiect pentru ca intentionez sa plec cu familia (sotul, mama si fratele) cu masina intr-un circuit de cateva zile prin Europa. Avem o ruda in Franta, in Normandia, la Bayeux si vrem sa mergem sa o vizitam si cu ocazia asta sa vedem si o parte din Europa. Traseul la care ne-am gandit e urmatorul:

DUS: Bucuresti - Budapesta - Viena - Munchen - Salzburg - Strasbourg - Paris - Caenne - Bayeux

INTORS: Bayeux - Paris - Lyion - Nisa - Milano - Padova - Venetia - Verona - Zagreb - Liubliana - Belgrad - Bucuresti

Nu avem vreo limita de timp pentru a-l parcurge. Ideea e sa vedem tot ce merita vazut in aceste orase.

Daca cineva dintre cei care citesc acest mesaj stie ceva folositor despre acest traseu (campinguri, taxe de drum etc), orice informatie ne-ar fi de ajutor. Si nu numai noua, ma gandesc, ci si altora care vor sa plece intr-un astfel de circuit).

Ideea noastra este sa plecam cu cat mai multe conserve din tara pentru a ne putea cheltui bugetul mai mult pe vizitarea locurilor decat pe mese la restaurante. Exista cumva vreo limita legata de mancare la iesirea din Romania sau la intrarea intr-una dintre tarile de mai sus? O alta idee a noastra este sa ne luam un cort si sa campam in campinguri, nu sa dormim la hotel. Informatiile despre locuri de campat sunt mai mult decat binevenite.

Multumesc si astept cu sufletul la gura.

www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Servus!
Nu am facut turul europei dar cred ca multe raspunsuri la intrebarile tale le poti afla aici:
http://forum.softpedia.com/index.php?showforum=279

Succes!

Edit: daca e considerata reclama, o sa sterg raspunsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

quote:
Initial creeata de Zenobia

Salutare!

Daca cineva dintre cei care citesc acest mesaj stie ceva folositor despre acest traseu (campinguri, taxe de drum etc), orice informatie ne-ar fi de ajutor. Si nu numai noua, ma gandesc, ci si altora care vor sa plece intr-un astfel de circuit).

Ideea noastra este sa plecam cu cat mai multe conserve din tara pentru a ne putea cheltui bugetul mai mult pe vizitarea locurilor decat pe mese la restaurante. Exista cumva vreo limita legata de mancare la iesirea din Romania sau la intrarea intr-una dintre tarile de mai sus? O alta idee a noastra este sa ne luam un cort si sa campam in campinguri, nu sa dormim la hotel. Informatiile despre locuri de campat sunt mai mult decat binevenite.

Multumesc si astept cu sufletul la gura.

www.margento.ro/contact.swf" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Poate acest site iti va fi util in gasirea locurilor de campare:
http://www.eurocampings.co.uk/en/europe/
Vacanta placuta iti doresc !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Va multumesc mult. Intr-adevar, foarte util site-ul cu campingurile. Deja am gasit tot ce imi trebuia.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

Buna , si noi am facut turul Europiei acum 2 ani.Am fost cam pe acelasi traseu , am sat pe drum l hotel tip Formule 1 si Etapcu cazre cam 15-25-50 euro cam.Cel mai bine a fost ca am avut GPs-ul cu noi , si puneam locatia si mergeam fara sa "bajbaim ".Pt mai multe detalii da-mi un meg la adresa mea de email elenakla@yahoo.com

Mergi la inceput