NOKIA 6070 , nu ma descurc

NOKIA 6070 , nu ma descurc | Autor: RUXMAX

Link direct la acest mesaj

salut!
Am de curind acest model de telefon si meniul ma cam enerveaza.
De exemplu eram obsinuita de vechiul telef. un Sony-E, sa gasesc imediat numerele/apelurile efectuate de mine.
Acum, cu Nokia, desi am o optiune de afisare rapida a comenzilor celor mai solicitate, cea de :"numere formate (recent)" nu se gaseste printre ele si din cite am observat nici nu se poate seta.

Totusi, cum sa fac, ma agaseaza sa tot caut in lista de nume/contacte.

HELP!!!

pozele mele

Ruxmax cu bebe Tudor - 08.12.06

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

daca apesi pe butonul verde (de apelare) gasesti toate apelurile efectuate de tine.
e usor de folosit nokia in general..dar cred ca e chestie si de obisnuinta. de ex pt apeluri (de orice fel) scurtatura este meniu 91
si tot asa..succes

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Multam, Mirela!
Pupici!

pozele mele

Ruxmax cu bebe Tudor - 08.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

te-ai descurcat? greu nu e deloc meniul. eu o perioada nu am mai avut nokia si tare am mai chitait dupa el.
daca mai ai nevoie de ceva...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu nu cred ca tu cautai numere formate recent! Ala le gasesti imediat, indiferent ce telefon ai avut inainte.
Eu cred ca tu vroiai sa spui - apeluri primite recent sau apeluri pierdute. Eu pe alea nu le gasesc si trebuie sa intru in meniu (am si un 6070 si nu pot sa il sufar!)
E drept ca sunt subiectiva cu siguranta - nu am fost niciodata fan Nokia. Plus de asta, m-as uita in carte, dar nu am timp! Noroc ca mai am un telefon care mi se pare mie mult mai "friendly"

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu stiu cum e la 6070, dar la 6280, intri in Log, si acolo ai toate optiunile pentru apeluri primite, pierdute si efectuate.
Daca vrei doar apelurile efectuate, e si mai simplu. Mirela ti-a explicat perfect.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput