romtelecom
am cumparat un apartament care nu mai are de multa vreme post de romtelecom. as vrea sa avem totusi si fix, nu doar mobile. intrebarea mea e in felul urmator: si-a instalat cineva de curand post de la ei? mai astepti ca acum cativa ani pana imbatranesti? sau s-a rezolvat si raspund cererilor in timp util? nu sunt absurda, nu ma astept sa se rezolve in 24 de ore, oricum mai dureaza pana vor termina muncitorii. dar nici nu imi convine sa se prezinte un angajat de la ei cu trusa in mana dupa 2 ani de la data depunerii cererii. iar la ei daca sun, banuiesc ca nu o sa imi zica daca intr-adevar stau lucrurile nasol, asa ca va intreb pe voi.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Raspunsuri
NicoletaB spune:
de ce nu incerci varianta cablu+internet+fix?
e mult mai ieftin
se mista destul de repede cei de la romtelecom
mira_m spune:
La cat de multe contracte au pierdut in ultimul timp, vin in aceeasi zi sa-si instaleze postul!
Dar sfatul meu e sa nu te abonezi la ei!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
doradora spune:
probabil o sa ziceti ca sunt nebuna si probabil ca si aveti dreptate : am cumparat acum vreo 2 luni un tel fix nou si mai destept decat celelelte 2 fixuri pe care le aveam si care incepusera sa dea rateuri, desi erau si alea relativ recente, de vreo 3 ani, si nu stiu daca o merge si in alta retea. stiu ca atunci cand te abonezi la rds, de exemplu, iti dau ei aparat. intrebarea e daca telefonul meu e compatibil cu orice retea de telefonie fixa sau unele dintre aceste retele au nevoie doar de terminale proprii?
nu e vorba ca as fi zgarcita, nici ca nu imi permit altceva, dar chiar e pacat sa nu iau aparatul cu mine. la fel gandesc si despre un covor pe care il am de vreo luna, cand inca nu ne hotararasem sa luam apartament nou. unele chestii, cum ar fi mobila de sufra sau de dormitor, le las, ca ca le-am folosit suficient de cand stam aici, adica de vreo 5-6 ani. nici cu lustrele de asta vara nu o sa plec dupa mine. dar ma gandesc numai la deranjul de a umbla cu bebe mic prin magazin si sa ne dumirim de fiecare telefon ce vrea de la viata, sau dupa cat am stat pe internet sa vedem ce a mai aparut, asa ca e musai sa iau telefonul cu mine.
(unde stateam inainte, niste vecini au vandut si s-au mutat, iar la plecare au luat totul, de la bateriile de chiuvete la intrerupatoare si prize.ajung ca ei oare?!?)
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
NicoletaB spune:
la rds mi-au spus sa-mi iau telefonul care-mi place cu conditia sa fie cu receptor mobil
NicoletaB spune:
la bloc in bucuresti am rds-ul si sunt super multumita (35 ron/luna tot)
la curte in afara bucurestiului sunt legata de romtelecom wi am urmatoarele costuri
fix - 35 (abonam, caci nu apuc sa vorbesc la el)
clicknet - 60
cablu - 27
desi nu-mi convin costurile, n-am ce face...
Siminaf spune:
NU la Romtelecom!!!
Vin repede. Noi ne-am instalat post de telefon cu ei in doar o saptamina acum 10 ani, deci nu recent. Dar am regretat amarnic dupa aia.
bertha spune:
Cris, din acte stiu eu, telefoanele au un buton cu 2 optiuni tone/pulse. Una e pt romtelecom, cealalta pt alte retele. Deci, daca ai optiunea asta, e ok. Dar, din experienta mea, iti spun ca e mai convenabil de 100000 ori rds-ul. Si considerabil mai ieftin. Eu dau 300.000 lei vechi/luna pt internet si telefon (50 min romtelecom+500 min. rds). Mi se pare f avantajos.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
doradora spune:
multumesc mult de raspunsuri. e bine sa auzi si alte pareri. tre` sa ma interesez prin bloc sa vad cu ce firma de cablu au ei contract.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri