Katie Holmes l-a parasit pe Tom Cruise?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mde, o fi funny, si eu cand ma gandesc la Phone Booth ma gandesc la Colin Farrell dar aici era vorba de Katie Holmes si am remarcat-o in Phone Booth pentru ca o stiam din Dawson's Creek in principal.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

http://www.freakingnews.com/Tom-Cruise-Pictures-6584.asp

hai ca am fost rea
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Ba si mie imi place KATIE, cat priveste experienta si gura lui TOM, care scoate numai kestii bune, sa nu ujitam ca NICOLE KIDMAN are o predilectie pentru barbatii "cu probleme"-vezi noul sot, care s-a si internat intr-un centru de dezintoxicare. Plus, ca aici nu se vorbeste de cine e mai destept sau cu mai multe realizari, ci daca face bine fata ca-l lasa.

Go girl! bravo ei, sa stau cu un nebun numai pentru ca e faimos? NEVER. Sa nasca el pe mutzeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

zouzounaki, mortala poza cu Tomita umflatel. lol - arata ca o reactie alergica dupa ingurgitarea placentei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Plus, ca aici nu se vorbeste de cine e mai destept sau cu mai multe realizari, ci daca face bine fata ca-l lasa.

Pai de ce l-o fi luat in primul rind? Ce, nu stia ca e habotnic si traieste in aceeasi casa cu o groaza de rubedenii? Ba i-a mai plesnit si un copil la scurt timp dupa ce s-au cunoscut. Sau suna mai bine Katie Holmes Cruz la CV?
Am citit intr-o revista ca in sfirsit Katie a aflat de ce lui Tom i se spune Cruz Cotrol. Cred ca aflase ea mai demult, dar dorinta de a accede a fost mai putenica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by Mindy

zouzounaki, mortala poza cu Tomita umflatel. lol - arata ca o reactie alergica dupa ingurgitarea placentei

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Katie Homes nu este o actrita necunoscuta , ba chiar este una buna , mi se pare un acces de ... ceva sa spui ca s-a casatorit cu ala doar pt. faima, daca nu esti bun nu joci in filme bune , poti sa fii sotia Papei , ca nu risca nimeni sa-si stric bugetul cu tine.
Cat despre "de ce s-a mai casatorit cue l daca stia cum e ", sa ne uitam la femeile (doar cele de aci de pe forum) care dupa spe ani de casatorie se plang ca sotul le bate , le maltrateaza psihic , le inseala la gru sau mai stiu eu ce .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Xioin ce filme "bune" a avut ea rol pricipal? Da sa nu-mi enumeri Batman & Co ca alea nu sint filme bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mai , mie mi-a placut fata in Dawson's Creek, a jucat foarte bine.
asa se discuta aici de parca ar fi Anne Nicole Smith sau Paris Hilton.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Nici eu nu inteleg de ce sunteti asa de inversunate impotriva ei. Mie mi se pare simpatica si destul de talentata.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput