Katie Holmes l-a parasit pe Tom Cruise?
Raspunsuri - Pagina 2
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by Letitia1
Plus ca am citit ca mama si sora lui traiau cu ei in aceiasi casa. Sa nu-ti iei lumea in cap si sa fugi?
Da, aceeasi casa numai ca acolo aveau vreo 100 de dormitoare. Nu uita ca era in valoare de 15 milioane $ si maroaca rau. Una e sa stai cu mama si sora sotului intr-un apartament de bloc si una e intr-un palat: te mai bucuri ca din cand in cand mai vezi un om prin imensitatea aceea.Parerea mea.
Oana_B spune:
Vad ca www.people.com/people/gallery/0,,20034183,00.html" target="_blank">People e de alta parere.
...desi cand am citit titlul subiectul mi-am zis "era si timpul":))))
Oana_B
vesnica aspiranta
I love
pink!
akella spune:
Da, da, era si timpul! Nu vreau sa fiu rea, dar mie nu mi-a placut niciodata de baiatul asta... O fi el talentat ca actor, dar nu e o frumusete (cel putin eu nu-l vad viril) si mai are si o multime de ciudatenii...
Cristina_C spune:
Asa-i, nu stiu cum de a stat Nicole Kidman atata timp cu el...Si ar mai fi stat daca nu punea el capat relatiei.
Daca sunt pe aici fani Tom Cruise, sa nu se supere
, dar mie mi-e antipatic.
Acum, cu Katie, o sa vedem cat o sa dureze. Dar ea nu e cumva insarcinata din nou?
nikole spune:
Ohhhhh, ce veste....nu vreu sa supar pe nimeni dar zau ca omuletul asta are fata de om ticnit!
Cred totusi ca si presa exagereaza, e incredibil ce convingeri distructive poate avea un om!
24+
haine gravidutzaaa
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by J G
Lasati astea mey... a pus-o sa nasca natural fara sa scoata nici un sunet... horror de-a dreptul!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
...da mey, da' se zvonea ca i-ar fi mancat placenta! Asta DA declaratie de dragoste!

_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Luna75 spune:
Relatia lor nici nu avea cum sa dureze tinanad cont de caracterul autoritar si posesiv al lui Cruise.
Se pare ca si buna prietena,Victoria Beckam s-a saturat de lamentarile ei zilnice despre cat de mizerabila e viata ei langa Cruise,si s-a hotarat sa puna punct relatiei cu ea.
Sotiorul sigur foarte multumit deoarece asa Kate nu mai cheltuieste sute de mii de dolari pe “lucruri nefolositoare”pentru a fi in ton cu buna ei prietena.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by AlinaCanquote:
Originally posted by Letitia1
Plus ca am citit ca mama si sora lui traiau cu ei in aceiasi casa. Sa nu-ti iei lumea in cap si sa fugi?
Da, aceeasi casa numai ca acolo aveau vreo 100 de dormitoare. Nu uita ca era in valoare de 15 milioane $ si maroaca rau. Una e sa stai cu mama si sora sotului intr-un apartament de bloc si una e intr-un palat: te mai bucuri ca din cand in cand mai vezi un om prin imensitatea aceea.Parerea mea.
Casa are 5 dormitoare, 4 bai si alte anexe :).Cu ei traiesc mama lui, 2 surori si un var - cred.Am citit in revista OK :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
blackpanterro spune:
Parerea mea e ca s-a casatorit cu el pt bani, faima si pt ca e considerat idolul femeilor LOL. A ajuns de la a fi o actrita destul de no name care a juca intr-un serial TV(Dawson's creek), care avea un apartament mic inchiriat si care nu isi permitea multe, la a fi d-na Cruise intr-o casa imensa cu cumparaturi de 200.000$ la o singura raita in magazinul Barneys.
Plus ca prietenii ei spun ca niciodata nu a fost o femeie cu initativa, lasa mereu pe alti sa hotarasca pt ea, ceea ce ii convine de minune lui Cruise.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)