Katie Holmes l-a parasit pe Tom Cruise?
Raspunsuri - Pagina 2
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by Letitia1
Plus ca am citit ca mama si sora lui traiau cu ei in aceiasi casa. Sa nu-ti iei lumea in cap si sa fugi?
Da, aceeasi casa numai ca acolo aveau vreo 100 de dormitoare. Nu uita ca era in valoare de 15 milioane $ si maroaca rau. Una e sa stai cu mama si sora sotului intr-un apartament de bloc si una e intr-un palat: te mai bucuri ca din cand in cand mai vezi un om prin imensitatea aceea.Parerea mea.
Oana_B spune:
Vad ca www.people.com/people/gallery/0,,20034183,00.html" target="_blank">People e de alta parere.
...desi cand am citit titlul subiectul mi-am zis "era si timpul":))))
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
akella spune:
Da, da, era si timpul! Nu vreau sa fiu rea, dar mie nu mi-a placut niciodata de baiatul asta... O fi el talentat ca actor, dar nu e o frumusete (cel putin eu nu-l vad viril) si mai are si o multime de ciudatenii...
Cristina_C spune:
Asa-i, nu stiu cum de a stat Nicole Kidman atata timp cu el...Si ar mai fi stat daca nu punea el capat relatiei.
Daca sunt pe aici fani Tom Cruise, sa nu se supere, dar mie mi-e antipatic.
Acum, cu Katie, o sa vedem cat o sa dureze. Dar ea nu e cumva insarcinata din nou?
nikole spune:
Ohhhhh, ce veste....nu vreu sa supar pe nimeni dar zau ca omuletul asta are fata de om ticnit!
Cred totusi ca si presa exagereaza, e incredibil ce convingeri distructive poate avea un om!
24+
haine gravidutzaaa
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by J G
Lasati astea mey... a pus-o sa nasca natural fara sa scoata nici un sunet... horror de-a dreptul!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
...da mey, da' se zvonea ca i-ar fi mancat placenta! Asta DA declaratie de dragoste!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Luna75 spune:
Relatia lor nici nu avea cum sa dureze tinanad cont de caracterul autoritar si posesiv al lui Cruise.
Se pare ca si buna prietena,Victoria Beckam s-a saturat de lamentarile ei zilnice despre cat de mizerabila e viata ei langa Cruise,si s-a hotarat sa puna punct relatiei cu ea.
Sotiorul sigur foarte multumit deoarece asa Kate nu mai cheltuieste sute de mii de dolari pe “lucruri nefolositoare”pentru a fi in ton cu buna ei prietena.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by AlinaCanquote:
Originally posted by Letitia1
Plus ca am citit ca mama si sora lui traiau cu ei in aceiasi casa. Sa nu-ti iei lumea in cap si sa fugi?
Da, aceeasi casa numai ca acolo aveau vreo 100 de dormitoare. Nu uita ca era in valoare de 15 milioane $ si maroaca rau. Una e sa stai cu mama si sora sotului intr-un apartament de bloc si una e intr-un palat: te mai bucuri ca din cand in cand mai vezi un om prin imensitatea aceea.Parerea mea.
Casa are 5 dormitoare, 4 bai si alte anexe :).Cu ei traiesc mama lui, 2 surori si un var - cred.Am citit in revista OK :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
blackpanterro spune:
Parerea mea e ca s-a casatorit cu el pt bani, faima si pt ca e considerat idolul femeilor LOL. A ajuns de la a fi o actrita destul de no name care a juca intr-un serial TV(Dawson's creek), care avea un apartament mic inchiriat si care nu isi permitea multe, la a fi d-na Cruise intr-o casa imensa cu cumparaturi de 200.000$ la o singura raita in magazinul Barneys.
Plus ca prietenii ei spun ca niciodata nu a fost o femeie cu initativa, lasa mereu pe alti sa hotarasca pt ea, ceea ce ii convine de minune lui Cruise.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)