cum scap de un troian?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

vali02, mergi in Internet Explorer, la Tools, Internet Options, si acolo ai Temporary Internet Files si da-i DELETE FILES(bifeaza acolo sa-ti stearga si All offline content)
ca banuiesc ca ai Internet Explorer.
dar eu v-as sfatui sa va luati altceva (firefox, opera...)pt ca sunt mai sigure

mirelaispir, daca mai ai chef sa mai incerci ceva :
http://www.ewido.net/en/download/
este acolo un buton de download now
asta te lasa si sa cureti
numai ca ai grija ce ii dai sa-ti stearga pe acolo, sa nu-ti stearga si ceva bun si pe urma sa nu-ti mai mearga pc'ul
sau
daca ai timp sa citesti despre Drive Cleaner (in engleza), aici: http://drivecleaner.wiki-security.com/wiki/ov_Parasite/DriveCleaner/
iti zice si cum poti sa il stergi manual
(despre Drive Cleaner Free, cum ai spus tu, nu am gasit nimic. Sper ca este acelasi lucru cu Drive Cleaner si sa scapi de el )
succes!

- - - - - - -
vau dagoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

dearChris,, am scapat !!!

N-am stiut ca se sterge din Tools, eu m-am dus din My Computer pana la Temp. Int. Files si acolo nu-mi dadea voie sa sterg.

Eu folosesc Mozilla, dar sotul e mai conservator si prefera IE (acum cred ca am sa-l sterg eu "din greseala").

Multumesc

Mergi la inceput

bun. ma bucur ca ai scapat
si eu tre sa recunosc ca folosesc IE. m-am obisnuit cu el...
sa mai stergi din cand in cand fisierele temporare tot asa din Tools ! .

- - - - - - -
vau dagoste

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

dearChris, in sfarsit am scapat! multumesc inca o data! a mers cu AVG Anti-spyware 7.5. am citi si despre Drive cleaner. cam despre ce scrie acolo este vorba si la mine. m-am fript crezand ca descarc un antivisus, cand colo el era un spy (un troian). bine ca l-am detectat la timp, ca deja incepuse calc sa o ia razna.

Mergi la inceput

bravo!

- - - - - - -
vau dagoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Drive Cleaner l-am luat si eu,cum ai scapat de el?ca mi-e si teama sa mai descarc ceva(Removal of DriveCleaner).Thanx.

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Ayla21,
mergi in control panel la add or remove programs si de acolo da-i remove. si pe urma incearca cu www.ewido.net/en/download/" target="_blank">acest antispyware sa vezi daca-ti mai gaseste ceva.

- - - - - - -
vau dagoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumesc!In add-remove nu este,dar mereu ma atentioneaza jos in bara ca am spywari,asta ma scoate din sarite.Am sa vad ce ai dat tu acolo,eu am si antivirus si 2 antispywari care,culmea,nu gasesc nimic,sau ceva erori de cookie,si le sterge automat la 24 de ore.In final va fi nevoie sa fie reinstalat windowsul cred.

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Dear Chris. iti multumesc pt sfaturi!
Incerc sa le aplic in limita cunostintelor mele...daca nu voi mai apela la tine.

Uite cam asa scrie la mine " C:\SYSTEM VOLUME INFORMATION\_RESTORE{8B8F318E-FFE4-4B98-A804-237FB6EE7037}\RP252\A0033444.EXE

Is the Trojan horse TR/VB.aia
"

Te ajuta cumva?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput