Scoala de soferi

Scoala de soferi | Autor: lulu_boches

Link direct la acest mesaj

Cit ma costa scoala de soferi?Ce analize trebuiesc facute?
Liana&Luana(17.09.02)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

pana iti raspunde cineva la subiect poti citi pe aici
http://www.scoalasoferi.ro/cum_obtin_permisul.html
poate gasesti ceva interesant

- - - - - - -
vau dagoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Scoala costa 490 lei pe Citroen C1, iar analizele le poti face la orice clinica/spital si daca intrebi acolo de analize pt scoala de soferi vor stii ce ai nevoie. Pe mine analizele m-au costat 70 de lei si au fost gata in 2 zile.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Daca vrei iti recomand la tine in oras un foarte bun instructor (sa iti dau nr de mobil),costa 600roni cu tot,te poate ajuta si cu analizele.

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Ayla21 - trimite-mi te rog mail cu nr. si numele :lulu_boches@yahoo.com
Mersi

Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

lulu eu fac scoala pe logan si m-a costat 500 ron.
testul psihologic m-a costat 45 ron.
analizelele le am facut in cadrul altei scoli, pe toate in aceeasi zi, sau mai bine zis in juma de ora am terminat toate analizele si am dat 80 ron.
am cumparat cartea de 13 ron
si taxa de ex auto pe care am platit-o la CEC de 5 ron.
aa si era sa uit, cazierul de la politie unde am mai dat 1 ron pt timbrul fiscal.
instructorul e super si masina mere super bine!
e calm , e rabdator, iti explica, nu te cearta sau sa se rasteasca la tine, e super ce sa mai zic.
cu el au facut toti prieteni mei, inclusiv sotul, tata si cum e vb aia din reclama, tata lu'tata lu' tata si asa mai departe.
e super tipul.
dc vrei ti-l pot recomanda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_ro2004 spune:

Buna ziua tuturor.
Ma bag si eu in discutie ca ma intereseaza subiectul. Eu am carnet, dar n-am mai condus de 6 ani(si nici inainte nu m-am dat peste cap cu condusul). Asa ca m-ar interesa cateva sedinte cu un instructor bun, pe masina de scoala cu dubla comanda, ca sa ma reacomodez cu comenzile, dimensiunile masinii, etc. Ginutza, instructorul de care vorbesti tu poate face si asa ceva? Daca da, cam care ar fi tariful pe sedinta?
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

lara_ro2004 si eu sunt in situatia ta.

ginutza2002 poti sa-mi trimiti un PM cu nr. de tel al instructorului?

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

scuze ca ma bag si eu, dar am o mare nedumerire: de unde trebuie invatat, ce carte, ce chestionare? inca nu m-am inscris dar vreau sa vad ce ma asteapta.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

sotul meu are permisul de conducere eliberat din tara lui de origine Iraq si doreste sa si-l echivaleze in tara noastra.
Oare legislatia noastra o sa il recunoasca ca permis? s-au ii v-a trebui sa dea examen ( sala )
Mentionez ca i-a si expirat de ceva ani si de dus acolo in nici un caz are 13 ani aici si cum stiti e risc mare mai ales ca-i si crestin
Daca stiti ce trebuie sa fac va rog sa ma indrumati
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel61 spune:

Regulamentul de aplicare al OUG 195/2002*
* - Actualizat cu HG 56/2007
Guvernul României
Regulament din 04/09/2006 de aplicare a Ordonantei
de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia
pe drumurile publice
(publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 876 din 26/10/2006)

Art. 42 Permisul de conducere eliberat de o autoritate straina se preschimbaîn conditiile legii, de catre serviciul public comunitar regim permise de conducere si înmatriculare a vehiculelor din cadrul institutiei prefectului pe raza careia titularul are domiciliul sau, în cazul cetatenilor straini si al cetatenilor români cu domiciliul în strainatate, resedinta.

Cred ca cel mai bine este sa va duceti in Udriste(PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL AL SERVICIULUI PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE SI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR AL MUNICIPIULUI BUCURESTI
str. Logofat Udriste Nasturel nr. 9-11, sector 3

LUNI - JOI intre orele 08:00-20:00
VINERI intre orele 08:30-16:30
SAMBATA intre orele 08:00-12:00)la Srviciul Circulatie. La voi este o situatie mai deosebita,este si expirat de multi ani si cred ca Iraqul nu face parte din nu mai stiu ce conventie internationala. e posibil sa trebuiasca sa dea din nou examenul

ps. asta am gasit pe siteul:http://www.prefecturabucuresti.ro/eKontentPrefecturaFiles/home/activitatile_prefecturii/permise_si_inmatriculari_auto/permise_si_inmatriculari_auto/index.html#3

ACTE NECESARE PRESCHIMBARII P.C. EMISE DE ALTE STATE

-permisul de conducere eliberat de autoritatiile straine, in original, fotocopia si traducerea legalizata a acestuia din care sa rezulte categoria(categoriile) echivalente cu cele prevazute in legislatia romaneasca, pentru care documentul este valabil;
-documentul de identitate al solicitantului in original si copie, respectiv: pasaportul si permisul de sedere temporara , in cazul cetatenilor straini; pasaportul ,cartea(adeverinta) de identitate provizorie, buletinul sau cartea de identitate in cazul cetatenilor romani, precum si dovada de sedere legala pentru o perioada mai mare de 6 luni (pasaport romanesc sau documente straine de sedere legala in tarile respective),cu mentionarea cnp;
-fisa detinatorului de permis, completata prin dactilografiere, care sa aiba atasata (lipita in spatiul special destinat) o fotografie color tip permis de conducere de data recenta;
-fisa medicala completata de autoritatea competenta in a carei raza teritoriala solicitantul isi are domiciliul sau resedinta, incheiata cu concluzia ''apt conducator auto'' cu mentionarea obligatorie a categoriei (categoriilor)pentru care solicitantul este apt de a conduce autovehicule precum si a eventualelor restrictii medicale ce vor fi mentionate in permisul de conducere preschimbat;
-documentul, redactat in limba romana eliberat de misiunea diplomatica a statului emitent, referitor la confirmarea autenticitatii, valabilitatii permisului de conducere, precum si a categoriilor corespunzatoare si echivalente celor prevazute in legislatia romaneasca;
-certificatul de cazier judiciar ;
-declaratia notariala a solicitantului din care sa rezulte ca p.c. depus pentru preschimbare este autentic si obtinut pe cale legala, titularul acestuia nu mai poseda alt permis de conducere national romanesc sau strain, sau un duplicat al acestora , nu a declarat pierderea sau furtul acestora la organele emitente sau la alte autoritati , in vederea eliberarii unui nou document, precum si faptul ca nu i sa anulat sau suspendat exercitarea dreptului de a conduce;
-chitanta de plata a contravalorii permisului de conducere
in cazul permisului de conducere redactat cu alte caractere grafice decat cele latine (arabe, slave, asiatice etc.), solicitantul va prezenta din partea ambasadei sau consulatului statului emitent, o confirmare in in limba romana a autenticitatii, din care sa rezulte numele si prenumele titularului,categoria (categoriile)corespondente celor romanesti, termenul de valabilitate, precum si daca permisul de conducere este grevat de restrictii sau adnotari.
-operatiunea se desfasoara doar la sediul din str. Obcina Mare 2-4

Mergi la inceput