FIV 114

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Flori, bineinteles ca sub anestezie. La fel ca si punctia de foliculi pentru recoltarea de ovocite, numai ca dureaza mai putin. Au fost 2 chiste care le-a intepat, le-a golit si gata. La mine asa s-a intamplat. Daca ai un ciclu neregulat nu cred ca din cauza ca ai chiste. Probabil din alte cauze. Oricum dr. va sti si iti va face el schema de tratament. Stai linistita si lasa-te pe mana lui. Ai incredere in el pentru ca ai sa vezi ce mult conteaza.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Rami, multumesc pentru urare, dar vreau sa vii si tu cu mine dupa Sheri si Gabiu,ca sa ne plimbam toate patru pe faleza!

Fetelor, mie mi-a prescris dr. mea Gonal f 75 singur, fara sa-l combin cu menogon, 3/zi desi am FSH si LH mari (10.10, respectiv 9.1).Mi-a zis doar ca este de " generatie noua" si ca este mai bun decat menogonul...nu stiu ce sa zic acum...daca creste si mai si FSH-ul, am incurcat-o!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nusystai linistita..eu am facut 2 FIV-uri in interval de 3 luni, ambele stimulare cu Gonal F..FSH -ul inainte de ambele era sub 7..6, ceva, o sa caut! Asa ca nu te agita!
liliana mie in Z10 mi-a iesit liniuta 2 usor vizibila...mama mea nu a vazut-o nici cu ochelari..asa ca stai linistita. Depinde ff mult si de testasata era Ozone..in Z11 am facut un test luat din UNGARIA..clar pozitiv, Z12 gasesc unul BARZA Gold..negativ..atunci m-am panicat, mi-au cumparat vreo 3 teste diferite in acea zi si toate sau pozitivat...asa ca ..rabdare Tin pumnii!!

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pussi: pentru incurajare. Ti-am trimis pe la pranz un PM ,poti sa-mi dai un raspuns , daca l-ai primit?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Pussi...multumesc de incurajare....si astept miercuri sa vii cu noutati
Koraiti tin pumnii pt maine...am si eu emotii pt tine,bafta multa...multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ah,Moni,merci,m-ai linistit .Am o frica de durere ceva de speriat.Dar,daca-i vb de anestezie....mai merge...

Liliana,iti doresc din toata inima ca luni sa fie ziua cea mare pentru tine.Poate ca testul ala a fost facut prea devreme,asa cum zice si Pussi.Doamne ajuta sa fie bine!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor.
Am nevoie si eu de ajutorul vostru daca puteti sa imi dati adresa de la cabinet a profului Marinescu cu numarul de telefon.
As vrea sa incep demersurile ptr Fiv si nu stiu mai nimic cum e la cabinet si cum se procedeaza cu Fiv la dansul am inceput sa citesc topicurile de dinainte sunt multe si nu ajung la nici o concluzie poate ma ajutati voi.
Va multumesc anticipat.
Va pup pe toate.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Miruna,pe prima pagina gasesti nr. de telefon de la cabinetul privat. Tot acolo mai sunt niste link-uri care te ajuta cum sa te programezi la Giulesti. Bafta!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

ZOUZOUNAKI, LILIANA FI, PUSSI multumesc ptr. raspunsuri.
Am inteles ca protocolul lung incepe in ziua 21, dar eu pe 19.04 cind trebuie sa fac injectia sunt abia in ziua 15 ptr. ca CM mi-a venit pe 4.04.
Am vazut ca fetele fac DIPHERELINE( eu fac DECAPEPTYL) dar mai multe, in fiecare zi. Mie de ce mi-au zis sa fac doar 1/2 fiola si gata pina pe 2.05 cind incep GONAL? E normal??
VA rog eplicati-mi si mie cum pot sa schimb GONAL F 1050 cu GONAL F 900? Care-i diferenta si de ce daca e mai usor de facut al doilea mie mi l-au dat pe primul? Ar trebui sa-i spun doctoritei s-au sa tac si sa-l schimb eu.( ca aici nu prea te asculta nimeni)
ZOUZOUNAKI, GALUSCUTA bafta la intepaturi.(mie mi-o frica de injectii cum nu va inchipuiti, eu am preferat mereu sa i-au pumni de pastile dar sa nu fac injectii)
LILIANA FI astept vesti bune ptr. luni. I-ti tin pumni strinsi.
MAGDA filmuletul e oribil, am reusit sa ma uit doar putin apoi l-am inchis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyko spune:

Fetelor va multumesc mult pentru incurajari si sprijin
Dejamagirea esecului persista, insa mai puternica este dorinta de a ne trai viata asa cum o faceam inainte de mirajul fiv-lui.
Daca privesc in urma, realizez ca totul a fost o loterie. Poate cei mai frumosi ani ai nostrii, anii tineretii, s-au consumat in tratamente, emotii, stresul fiecarui control, rezultatul fiecarei spermograme asteptat cu frica, bucuria unei eventuale sarcini si apoi deznadejdea. Pentru ce toate astea? Stiu ce imi ve-ti raspunde,dar nu mai am putere sa o iau de la capat. Sacrificiile au fost mari in toti acesti ani, iar daca Dumnezeu nu vrea, eu degeaba cer.
Sa nu credeti ca sunt egoista, dar nu pot sa ma ridic pentru un nou inceput.
Vom lasa sa treaca un timp, sa ni se vindece ranile, apoi vom apela la adoptie. Pentru noi. saptamana patimilor a inceput dupa Sfintele Pasti.
Insa privid partea plina a paharului, suntem fericiti ca ne avem unul pe altul, ca ne iubim si ca suntem sanatosi.
Voua va doresc din suflet implinirea visului.
Nu-mi iau adio, pentru ca o sa va mai citesc ca sa ma bucur de fiecare reusita a voastra.

Anyko

Mergi la inceput