FIV 114

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Kora, la estradiol ce unitate de masura apare pe buletinul de analiza ?

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Rami pg/mL,am vb intre timp cu d-na Matei si a zis ca estradiolul e cam mic,m-a intrebat la cate zile imi venea CM in mod natural si cand i-am spus ca imi venea cand cum intre 28-32-33 a zis ca vom merge cu stimularea mai incolo si acum vorbeste si cu Tutu sa stabileasca daca imi maresc doza de menogon sau nu,o voi suna peste o jumatate de ora iarasi...de cyloprogynova a spus ca inca sa nu iau...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by DianaM

Intr-adevar dupa punctie s-a agravat, de fapt a doua zi am lesinat prima oara. Am stat in spital cateva zile pierzandu-mi cunostinta din cand in cand pana s-a rupt filmul definitiv. Ovarul pocnise cu cel putin 1 zi in urma si eram plina de lichid si infectie pentru ca deja putrezea in mine, doar ca ei nu si-au dat seama, imi tot faceau albumina.
Mie nu mi s-a dat optiunea sa renunt la punctie, mi s-a spus ca totul este sub control si ca ar fi mai rau daca nu as face punctia.
Fiecare doctor cu ale lui.Dar de ce ar agrava punctia, mie mi-au spus ca daca lasa foliculii aia acolo vor produce si mai multi hormoni=> alti foliculi deci va fi din ce in ce mai rau.
Eu raman convinsa ca mi s-a dat o doza prea mare si ca am facut prea multe zile de stimulare. Inca de la prima ecografie eu aveam zeci de foliculi, probabil trebuiau sa-mi scada doza. Oricum nu mai pot da timpul inapoi...

Din tot ce am citit eu rezulta ca hCG-ul (Pregnylul) declanseaza ovulatia si deci hiperstimularea, nu punctia. Exista si solutii pentru evitarea acestei situatii. Se face un anumit tip de punctie. Nu-mi amintesc detalii pentru ca la cele 3 ovocite ale mele nu ma gandeam ca ma va mai interesa aspctul asta. Dar daca vreuna dintre voi e interesata mai caut in teancurile mele de hartoage de acasa, poate n-am aruncat hartiile alea.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aurel_cris

sunt tare nelinistita la cum voi reactiona la stimulari,deasemenea eu nu am nici o problema practic de infertilitate sotul are.

Si eu eram cam la fel inainte de stimulare. Ma gandeam la hiperstimulare, eram in stare sa-mi fac eco in fiecare zi.
Iti doresc succes!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Nicole 74multumesc mult pt incurajare.......acum imi vine sa rid,pina acum am plins...ce trairi!!!....sarcina usoara in continuare si numai bine !
Kora...multumesc mult,multa bafta in continuare...si incearca sa iei lucrurile mai cu calm(bine,acum...sfatul ti-l da ratiunea din mine...mie nu prea imi reuseste) ...procedura asta acum ne ridica,acum ne coboara...nu credeam ca implica asa trairi puternice
Cellu nici eu nu inteleg de ce ti-au facut dilatatie de col...dr.ti-a explicat ceva,pt ce e necesara asa o interventie ???

NUMAI BINE TUTUROR...!!!

Mergi la inceput

cellu Mai detaliat, please.... In ziua 4 de stimulare, adica cu vreo cateva zile inainte de ET ti-au facut "dilatare de col"????

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Kora sunt sub calmante intravenoase, si poate un pic din anestezia locala, mai sangerez si abia astept sa plec. (Sunt la serviciu ca doar m-am invoit, m-am dus doar pt eco si E2...)
Explicatia pe care am primit-o: ET tb sa se faca fara sa ma traumatizeze prea mult (au facut-o acum), iar trecerea "calea" adica, prin col trebuie "netezita", sa nu aiba nici un impediment atunci, cand va introduce "cateterul" cu embrionul(ii)! La ET acesta "cale" va fi mai usor de parcurs. Tb sa exploreze colul. (nu am facut la ei histerografia, poate de'asta) Pare logic...
Dar eu nu am citit pe Forum sau in alta parte, despre asa ceva.
Acum imi fac si eu curaj, poate au si ce sa-mi transporte pe acolo. Rezultatele la eco din Z9 de CM si Z4 stimulare cu Puregon 200 u.i./zi, 1 folicul ovar dr, cu dimens. 8.3mm si ovar stg, cu dimens. 7mm. Endometru 1.6mm. Nu am idee ce inseamna, mi s-a spus ca nu e relevanta eco de acum , ci eco din Z8 de stimulare, adica luni, 16apr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cellu iti doresc ca tot chinul prin care treci acum sa fie rasplatit printr-un bebe sanatos si asa cum il doresti!Doamne ajuta!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Kora, estradiolul e cam micut, intr-adevar, dar asta nu inseamna ca nu poti obtine ovocite. Daca nu ma insel MadalinaM a avut o valoare asemanatoare si a avut 2 ovocite bune. Eu am avut cam 760 pg/ml in z.6 de stimulare si aproape 1200 in z.8, dar ce folos... Asa ca mergi inainte asa cum iti spun Tutu si Matei. Probabil iti vor ajusta si doza de stimulare. Cand faci urmatoarea eco ?
Te pup si fii optimista cum te stim noi !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Dupa cum va mirati, inteleg ca deocamdata nu a mai facut nimeni aceasta procedura. si rectific iarasi, pt ca nu mai stiu ce fac pe ovarul stg e 1 folicul de 7mm. Voua cum vi se pare?

Mergi la inceput