"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by doruletz

adelucii, ce-s alea bre, cum le zice pe romaneste ca nu le identific dupe poze?!

pai crezi ca daca stiam denumirea romaneasca ma mai cazneam sa scriu pe engleza? pe suedeza ii zice lapptäcke :-) adica cuvertura din petice
ui, ce gasii pe romaneste: www.romanianquiltstudio.com/ce-este-un-quilt.htm" target="_blank">ce este quilt-ul
inca n-am renuntat la idee :-)

mihaela, tinem pumnii! (håller tummarna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adeluts, merci fain, o sa amanam pe 11 sau 12 mai, pentru ca au amanat si nordicii...

Noi vom fi liberi luni si marti, ca sa sss sarbatorim .

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s
Noi vom fi liberi luni si marti, ca sa sss sarbatorim .

Noi de pe 4-ncolo Deci mai asteptam la strinsul pumnilor :-))

doruletz, e departe pentru noi, astia din poiana, planeta aia: 20 de ani lumina..s-apoi numai bine ce-om ajunge-acolo (daca) om implini freo 300 de ani (sic!) si-om mai tine si cura de slabire, ca ne-o trage gravitatia in jos Io ramii aci...in DK Cine-i DD???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Cine-i DD???

?:)

doruletz, ce greva, frate, crezi tu ca alde patapievici si liiceanu pot sa blocheze productia? sau ca s-ar supara cineva daca ar face greva generala??? dimpotriva as zice
dupa cum e curentul cam astia ar juca in rol de vasile roaita, da' sintem decenti protestam civilizat
adevarul e ca psd are mai multi votanti decit iti inchipui si cumva numai unul ca base, asa, mai din topor poate sa-i invinga
ce saptamina de lucru de o ora, eu cind am sa fiu mare am sa ma fac rentier si gata

sabinutz, burticu' e dragutz-dragutz si tu tare te mai alinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hehhe, lilutza nu stie cine e Dede, vezi bre daca nu te preumblii pe forumurile cu rugaciuni, agheasme si alte chestii ziditoare? Io recunosc ca fac o tura aproape zilinca p'acolo ca sa-mi iau portia de distractie.

valeu buli, ce viziune de cosmar, io sper inca sa nu ai dreptate si sa nu (mai) fie chiar asa multi sustinatori ai vacaroaielor. Io chiar nu vad vreo alta solutie ca sa scapam de nemernici, nici petitii si nici semnaturi, nici macar votu la referendum, pai astia or sa le masluiasca doar au experienta si nimic nu-i impiedica! Sau cine stie ce lege mai inventeaza, uite cum zice www.cotidianul.ro/index.php?id=10429&art=27852&cHash=0f09eb202o" target="_blank">asta aci

Nu asa poate fi stirpita saminta de basism. Propun urmatorul erbicid: se organizeaza referendum si, in cazul in care bestia cistiga, intervine Academia! Propunerea mea prevede urmatoarele: in ziua votului, mai spre seara, in intelepciunea ei ortografica, Academia stabileste ca Romania se scrie cu i din i. Numele tarii se schimba: Rominia. Basescu termina referendumul in triumf, dar cistiga postul de presedinte in tara gresita. Referendumul e valabil, dar autoritatile ii aduc la cunostinta cistigatorului ca tara in care a candidat nu mai exista.

adelucii, citii tot articolu cu mare atentie, m-am zgait si la poze (frumoase) dar marturisesc ca nu am inteles nimic!!! cam in cati ani crezi ca termeni o paturica d'aia??

Mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Doruletz, tu vorbesti de dede-omu'cu valijoara ?!
Transmite-i,te rog, salutari de le subsemnatu' daca-l mai vezi.

Io avusei o saptamana de vise rele. La birou a fost ca la nebuni iar acasa si mai si ca avem santier in curte (facem o terasa). Tot ce po' sa zic e "Traiasca 1 Mai muncitoresc !!!" (cu berea si micii sai) ca poate cu ocazia asta imi mai revin si io nitel ...

aidi pa,
v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Ce valijoara bre, nu-i ala, confunzi, e unu cu costum de superman, nici tu nu-l stii? Desi unii zic mai degraba ar arata asa, totusi, conform parerii unanime p'acilea pe la rugaciuni si alte chestii ziditoare, numitul DD ar avea cu totul alte preocupari

Ahhhh, bere si mici de unu mai, vreau si iooooooooooo (si aci e liber da' lipsesc miciiiiiiiiiii)

gata, deocamdata ma intorc la munci, mai viu io ca vine si weekendu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

hahaha, greu imi mai pica fisele ...
Te astept la mici pe noua mea terasa care sper, cu ajutorul lu'DD, sa fie gata pana atunci !

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by doruletz
totusi, conform parerii unanime p'acilea pe la rugaciuni si alte chestii ziditoare, numitul DD ar avea cu totul alte preocupari

ahamm..deci asta-i personajul invocat de www.hotnews.ro/articol_70717-Remes-despre-contractele-cu-fermierii-%27%27Doamne-ajuta-Doamne-fereste%27%27.htm" target="_blank">numitul Decebal Traian !!! (si io tot la valize ma gindeam....da' nu facui legatura cu stelele!!)

Alminteri, celor care luati vacanta muncitoreasca...spor la mici

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Uite bre ca presa aservita diverselor interese financiaro-politice se gaseste si la www.hotnews.ro/articol_71072-Sarkozy-acuzat-ca-a-impiedicat-o-dezbatere-televizata-intre-Royal-si-Bayrou.htm" target="_blank">case mai mari!

Acu, ca tot veni vorba, sa va mai spui ca sloganul lui sarko in camapnia asta fu "Ensemble tout devient possible" = Impreuna totul devine posibil.
De fapt a uitat sa specifice cateva amanunte: "Impreuna, (dar fara cei saraci, fara straini, fara cei ce traiesc din salariul minim, fara stanga, fara homosexuali, fara seropozitivi, fara hanidcapati, fara ziaristi independenti, fara negrii, fara arabi si fara tipul care mi-a suflat nevasta) totul devine posibil"

Hai ca tot ma apucai sa vorbesc despre campania frantzuzeasca, remarcai ca in ultima vreme citii mai multe despre www.evz.ro/article.php?artid=302465" target="_blank">fameliile candidatilor in presa din ro, p'aci nu prea s-a vorbit despre asta desi aveau ce barfi...

Si inca o stire despre imaginatia realizatorilor de sondaje, cica au vrut sa vaza ce influenta are marca masinii asupra optiunii politice. asa aflaram ca aia care au renaulturi voteaza pe Segolene si aia cu peugeoturi si cu citroenuri pe Sarko. La ce ne-o folosi maica s-o mai stim si p'asta?

gata, noapte buna

Mergi la inceput