praline belgiene (paishpe)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

ardeiash, multumesc mult de tot, nu vazusem... super!!!!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna ziua pralinutze dragi,

Si eu, cu rusine, incerc sa mai scriu doua randuri aici, nu de alta, dar sa nu ma uitati de tot

Nora, cand exista optimism si credinta in Dumnezeu lucrurile pot fi surprinzatoare. Asa ca iti doresc multa putere si multa rabdare, iar mamei tale multa, multa sanatate.

Madisor, draga mea, sper sa treaca cat mai repede perioada asta dificila si sa ai cat mai putine probleme sau deloc. Be strong!!! Eu astept cu nerabdare sa-mi spui ca o sa ai o fetita, sanatoasa, frumoasa si buna.

Scumpicel, felicitari!!!!

La mine a fost agitatie interioara. Vine veisoara-mea cu unchiul ei ptr 2 zile si a trebuit sa caut o cazare ieftina ptr 2 nopti. Am gasit ceva, aproape de gara si aproape de mine, uff. Ea vine cu treburi, mai precis sa-i faca un test genetic baietelului ei care nu aude. Ea ar vrea sa aibe al doilea copil, si de aici tot efortul cu venitul incoace si testul respectiv.

Eu si "baiatul" o sa avem un raspuns la inceputul lui august ( ptr cine stie despre ce e vorba), totul depinde acum de noi, zic eu. Sa ne tineti pumnii, mai ales ca o sa trebuiasca sa-mi etalez cunostintele de flamanda.

Tania, am vazut filmul "WILD HOGS", si nu's de ce m-am gandit la Swa

Pupici ptr bebici (cine are), ptr mamici, ptr tatici si pentru restul de fete cucuiete.

Vreme ametitoare pana miercuri inclusiv (ploicica si frig), de joi in colo se va incalzi usor, acum sa vedem daca e asa.

Pupici, pusici si toate cele

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bepii: sorry... m-a cam luat apa si am uitat sa-ti zic de garaje: exista in brussels in cartierul anderlecht un asa zis lot.... cred ca si pe gps tot lot se numeste... gasesti acolo masini .. .cam cat vezi cu ochii/// insa-i deschis numai la sfarsitul saptamanii... inclusiv duminica adica... ca sa gasesti ceva bun treuie sa mergi dis de dimineata.... exista acolo si un mic restaurant unde poti la amiaza sa faci pauza.... si mai exista si un romanas pe care-l cheama sorin: toata lumea-l cunoaste si te poti sfatui cu el .... lucreaza chiar acolo .. e foarte descucaret. aveam si nr lui de tel. dar sincer nu mai stiu pe unde-l pot gasi...
si pe noi ne-a ajutat.
avantajul este ca poti negocia masinile ..
mai am niste adrese de garaje.. insa tre sa-l intreb pe-al meu de ele... dar daca mergeti la lot... nu cred ca mai avet nevoie..

oana: ce vesti ai de la cosmina.. i-am spus si lui cristi marea nouatate si m-a intrebat: pai nu era cosmin? cum a ajuns sa aiba pui? chiar asa;; parca era baietel!?
ma.. si nu ne povestesti si noua cum ai fost la "agatat" de-a devenit cosmina mamica?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

ma.. io am fost singura din belgia care-a votat asara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Salutare tuturor,

Noi tocmai ce ne-am intors de la parintii Bubulinei, am fost sa o felicitam pe mama lui de Moedersdag. A fost gezellig, am papat tort, am vb., am ras si am admirat si mangaiat pisicutele abia nascute, asa micute si scumpici, nici ochii nu-i puteau deschide.
Multumesc fetelor pt. felicitari.
Tania, al meu se uita din cand in cand la masini pe un site german , adresa este: www.mobile.de si au optiunea de a citi in engleza. Sper sa-i fie de folos prietenei tale.
Am vb. cu Bubulina despre o posibila intalnire la restaurantul din Ath si mi-a spus ca i-ar face placere sa mergem. Deci noi subscriem.
Oana felicitari! Esti bunicuta! Cosmina este perechea lui Cosminica? Sau cum sta treaba? Eu as lua un puiut cu tot dragul, dar mai am pana il conving pe al meu. Te anunt daca reusesc.
Ror imi pare bine ca ati primit un semn. Multa bafta!

Acum va las, va pup dulce si va doresc o seara linistita!

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Sal`tare!
Nu ardeiash,n-ai fost singura care a votat...am votat si eu si sigur si alti romani de aici,dar nu stiu cum naiba ca de la belgia n-am primit nik...nici macar un punct...Mi-am facut nervi degeaba...mai ales cind vedeam ca Turcia primea la puncte...si au avut o melodie care dupa parerea mea nu merita sa fie in primele 10.Si nici toampele alea din Rusia nu mi-au placut deloc...si s-au clasat pe un loc fruntas...

Madi,sanatate multa si capul sus...cind ai sa-ti ti bebicul in brate ai sa uiti toate greutatile sarcinii....

Oana,frumos gestul cu stringere de hainute pt copii...eu nu te pot ajuta(si as face-o cu cea mai mare placere)ca tocmai i-am dat mamei 2 cutii cu hainute de la piticii mei pt un orfelinat ...dar daca ma stradui un pic o punguta tot string si ti le trimit

Miri...ce faci?Ce face bubu?merge?mai da-ne vesti!

Daniela,felicitari pt reusita la examen...trece-ma si pe mine la lista de cliente...da sa ai mila de mine ca nu suport durerea...

Anaaa...sunteti bine?Fata,cu ploile astea nu am mai reusit sa ajung la tine...dar vin...promit!

Ror,iti tin pumnii...

Aneoprea,ce mai faci?Ce-ti fac piticii?Stiu ca ne citesti...mai da si tu un semn...

Carmen,sa aduci ceva soare din Romania ca aici am intrat la apa rau de tot...pupici si salutari familiei

Bepii...bal???super!Sunt sigura ca i-ai lasat cu gura cascata pe multi daca ai dansat macar pe jumatate din cum stim noi ca o faci...

Luci,am vazut pozele din vacanta...frumoaseeee...ma si vedem pe vaporul ala...vreau si eu....

Gata fete,va las ca pauza mea s-a terminat...astia mici incep sa pice ca mustele dupa flit de somn...Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumosa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

Ardeiash ma bucur tare mult ca esti atat de entuziasta in ce priveste concertul.

Tuturor mamicilor felicitari!Sper ca ati avut o zi placuta si ca ati fost tratate ca niste mamici unice,pe care familiile voastre le apreciaza foarte mult.

Apropo, Romania nu a reusit nimic la Eurovizion dar cred ca nici nu merita mai mult....
Ati vazut reprezentantii Belgiei?Ce m-am mai amuzat ascultandu-i la stiri :-))

Multe salutari si o saptamana cat mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

ps. in Iulie voi merge impreuna cu familia in Romania si ne-ar placea sa stam in gazda la o familie de tarani,unde sa avem putin comfort si sa mancam traditional.unii numesc asta agroturism insa sub aceasta denumire nu am gasit pe net decat oferte la pensiuni/mini hoteluri cu preturi exagerate. ma intrebam daca cineva dintre voi are idee despre vreun loc unde am putea merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna fetelor si baietilor :-)

Tania eu subscriu la intalnirea din Ath, insa mai mult ca sigur ca voi veni singura ca al meu baiat nu se prea da in vant dupa mancarurile romanesti. Si eu abia astept sa va vad, imi este dor de voi, asa cum bine e remarcat Miku` :-)
Fata m-ai amuzat rau de tot, mi te-am si inchipuit asa frumos, ca o doamna bine ce esti, elegant imbracata, inconjurata numa` de tipe imbracate in blugi. Da` stii prea bine ca-i normal pentru tarile astea Belgia, Olanda... Si eu cand m-am dus la cununia civila a prietenei mele in Olanda, atat eu cat si mireasa si sora ei (toate romance) eram elegant imbracate, cat despre celelalte ce sa mai zic... erau imbracate ca in viata de zi cu zi.

Oana pe cand nasterea? Si se va face pe cale naturala sau prin cezariana? :-)))))))) Sa ne mai dai si noua de veste din cand in cand cum evolueaza lucrurile. Eu una nu pot te pot ajuta cu adoptarea de noi lighionase, ca doar stii ca am lighioana mea acasa :-P
Voiam sa mai vorbesc cu tine, da` nu prea fusasi prezenta pe mess..
Cat despre ajutorarea copilasilor, desi am foarte multe animalute din plus, nu ma pot desparti de ele, insa poate in colaborare cu Tania le putem cumpara cateva lucrusoare. Ce zici Taniuca?

Nina bai a fost o caldura aici zilele astea, ce mai vara in adevaratul sens al cuvantului, vreo 33-35 de grade azi si pentru maine se preconizeaza vreo 32. Da` cu toate ca stiu ca vremea nu prea e frumoasa, mie mi-e dor de casa si abia astept sa ma intorc :-)

Daniela nu ne-am mai dus nicaieri in cele din urma. Pentru ca sora mamei care are examene saptamana asta ne-a rugat sa avem grija de baietelul ei. Poate data viitoare can voi veni in Romania.
Am incercat sa dau de tine azi, insa nu am reusit. Vezi ca numai am nevoie de ce te-am rugat, m-a ajutat Robertina.

Robertina iti multumesc din inima pentru ajutor, esti o dulce Va tin pumnii! Sper sa va iasa pasenta.

Ana am vazut pozele cu Mariuca si mi-au placut tare mult. Este o papusica. Sa va traiasca!

Ardeiashule sa stii ca si eu am votat pentru Romania, chiar de aici din Romania, insa cu numarul belgian. Si l-am pus si pe baiat sa voteze cu toate ca nu fuse prea incantat de cantec. bai da` sa stiti ca voturile nu se dau pe bune, pai ce-i aia: Moldova da Romaniei 12 puncte, Romania da Moldovei 12 puncte; Suedia da Finlandei 12 puncte si viceversa, da-o incolo de treaba. Cred ca totusi Serbia si-a luat punctele pe bune. Da` Ucraina care a iesit pare-mi-se pe locul 2 mi s-a parut de tot rahatul...

Lucica, Maducule, Mikule veniti si voi la restaurant nu? Apropo pe cand punem intalnirea? Vedeti ca eu intre 26 - 28 mai nu-s in tara.

Va pup pe toate si pe tine Ogezlaan te salut :-)

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

ah.. ce-mi place cand scrieti toate! he he ..

oana: ma straduiesc sa caut si eu ceva pentru copiii necajiti: cand iti trebuie si cum ti le dam???

valentin: am gasit numai cuvine de lauda despre aceasta pensiune: http://www.casa-gianina.ro/despre.htm .. eu nu am fost insa... poti sa te convingi si pe aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86032&whichpage=1&SearchTerms=oferta
proprietara se pare ca este forumista dc cu nick-ul cici...
enjoy!

ps: tineti-mi pumnii: azi am o prezentare orala la franceza ... cred ca o sa ma baaaaalbaiii!!

Mergi la inceput