Indemnizatie crestere copil retroactiv??

Indemnizatie crestere copil retroactiv?? | Autor: Steluta

Link direct la acest mesaj

Buna,

Ma intereseaza daca si unde scrie in lege cu cat timp in urma se pot primi retroactiv indemnizatiile lunare de crestere a copilului. Eu as avea de primit din lunile octombrie, respectiv decembrie. Insa din diverse motive inca nu am ajuns sa depun cerere. Ma astept cand ma voi duce la birourile lor, sa-mi "sara in cap" pe motiv ca ma trezesc abia acum..... Astfel as dori sa vad un text de lege, legat de aceasta problema...

Multumesc foarte mult!!!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Nu stiu daca am inteles corect intrebarea, dar tu esti in CIC , dar de fapt nu esti, nu ai depus dosarul de CIC?
Dosarul de CIC se depune in termen de 5 zile de la momentul cand vrei sa intri in CIC!
Retroactiv nu se primesc bani!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Scuze pentru neintelegere. Eu sunt in CIC din septembrie 2006... Dar din cauza postasului nu am primit indemnizatia in lunile octombrie si decembrie. Stiu ca trebuie mers la sediul Directiei de munca (cea care era inainte pe str. Parintele Galeriu) si facut cerere pt a primi banii retroactiv. Ma interesa daca este un termen limita pana la care este obligatoriu sa depun cererea. Oricum urmeaza ca luna aceasta sa rezolv problema, insa as dori sa fiu pregatita sa nu primesc prea multe rosii in cap de la "doamnele dragute" de la birou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by Steluta
Ma interesa daca este un termen limita pana la care este obligatoriu sa depun cererea.

Nu este un termen limita, trebuie doar sa depui cererea, sa fie aprobata, iar apoi, pe data urmatoarei luni (data platilor indemnizatiilor) vei primi si acesti bani.

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by Alex2

Nu este un termen limita, trebuie doar sa depui cererea, sa fie aprobata, iar apoi, pe data urmatoarei luni (data platilor indemnizatiilor) vei primi si acesti bani.

Alexandru, tati de copil perfect

Multumesc foarte mult....

Mergi la inceput