O problema
Buna. E pentru prima data cand imi fac curaj sa va scriu desi citesc de mult timp problemele voastre pe acest forum. Am nevoie de un sfat..Sunt de 4 ani intr-o relatie care in ultimul timp nu mai imi aduce nici un pic de fericire. Cu toate acestea nu am curajul sa pun punct pentru ca el inca ma iubeste foarte mult si stiu cat ar suferi.De fiecare data cand vorbim despre o posibila despartire el plange si spune ca nu ar putea trai fara mine.Nu stiu ce sa mai fac...Va rog sa-mi dati un sfat. Multumesc
Raspunsuri
Victoria_mami spune:
Daca tu nu mai simti decat mila... eu una nu-i vad sensul sa mai continui relatia asta.
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
danyelana spune:
O relatie care nu mai are la baza dragoste, respect si dorinta unui viitor comun nu se mai numeste relatie. Te minti singura ramanand alaturi de el.
Curaj
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Alex2 spune:
Cred ca raspunsul il stii si tu. Ai o singura viata si e alegerea ta cum vrei s-o traiesti. Facand pe bunul samaritean si sacrificand-o ptr cineva, sau luand viata in maini si cautand fericirea? Tu il mai iubesti? Ptr ca asta conteaza mult. Nu faci un sacrificiu ptr cineva care iti este indiferent. Iar daca il iubesti, incerca sa gasesti cauza nefericirii tale. Daca nu mai e iubire, nu vad ce te-ar tine legata de el.
Sarbatori fericite!
Alexandru, tati de copil perfect
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
saphir spune:
Asta e santaj sentimental, faza cu plansul. Plus ca un barbat sa planga pentru ca iubita nu-l mai vrea, mi se pare cel putin jenant.
Pacat sa pierzi vremea din mila cu cineva, pentru ca stii ca mai devreme sau mai tarziu, oricum se va termina.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
ni-na spune:
Cum plange dupa tine acum,asa repede isi va gasi alta....nu-i barbat daca te santajeaza emotional...Rupe-te ca de o carpa pe care sa o sustii toata viata n-ai nevoie.Sa se maturizeze apoi sa-si doreasca o femeie langa el.....scuza-mi virulenta dar nu suport barbatii care plang pentru astfel de motive..
nicoleta
Elise spune:
simplu: bate-ti joc de el pina fuge singur.
Si tu insista sa ramina... ca tu-l iubesti nespus.... toaca si o ceapa, ceva.
Scuza-ma, a asta merita daca e in halul asta de egoism (nu-mi pasa ce simti tu, trebe sa stai cu mine).
Elise & BBLisa
Dellia spune:
Va multumesc pentru raspunsuri...mi-ati mai deschis un pic ochii. Eu astept o maturizare din partea lui de 4 ani..aveti dreptate.Daca nu s-a maturizat pana acum sunt slabe sansele sa o mai faca vreodata. Va multumesc si Paste Fericit
meg67 spune:
doar un gand: cam cati barbati nu au curajul sa puna punct si raman intr-o relatie doar pt ca ea il iubeste foarte mult, plange si nu isi poate imagina viata fara ei?
cred ca avem inca multe de invatat de la ei...
Elise spune:
quote:
Originally posted by meg67
cred ca avem inca multe de invatat de la ei...
meg
_
just a drop of water in an endless sea
cum ar fi "cum sa nenorocesti doua vieti deodata".
Elise & BBLisa
meg67 spune:
off topic:
elise, nu prea am inteles ce ai scris tu acolo? (si nu mi se intampla prea des )
care "doua vieti"? te referi la el si ea sau la ea si un copil?