Prietenii adevarate
Raspunsuri - Pagina 4
teo37g spune:
umflatel multumesc pt urari si multumesc la toate ca sunt acceptata in cercul vostru
am uitat sa va spun ca eu sunt capricorn, sotul balanta , baiatul taur si fata sagetatoare
va tzuc
pisimuky spune:
Raluca, Gabi bine ati venit ! Doina, sa fiu cinstita, ca asa-i frumos intre prietene, eu nu gatesc pentru ca gateste sotul, deci de o grija m-am scapat...
in schimb imi place curatenia si imi place sa fac curatenie ( pe mine, una, ma relaxeaza )Mai fac cateodata cand ma apuca harnicia galuste cu prune ( astea-mi ies de nota 10 - fara sa mai adaug ca modestia ma-nconjoara
), salata orientala, budinci,nimicuri cu alte cuvinte.... Rares e super fericit ca taica-sau i-a montat o hinta ( leagan, cum se zice in alte zone ) in living si de azi dimineata de la 6 de cand ne-am trezit doar de 2 ori s-a dat jos ( ca sa manance ), ieri am fost de groaza, dupa ce a fost gata montata, flacaul a vrut sa probeze masinaria si cum tot striga "haide mama, mai tare, mai tare" eu, ca sa nu ma tot deplasez de pe canapea sa-l imping, mi-am tras scaunelul lui fein-frumos langa hinta si cu o mana dadeam la manivela ( a se citi hinta ) cu una tineam cartea, ca invatam legislatie... Va imaginati scena...Mihaela, te inteleg cu plecarea in State, asa e, ce n-ar da un parinte ca sa-i fie bine copilului lui... Te admir foarte mult pt. ca e usor sa iubesti un copil sanatos si e mare lucru ( chiar parinte fiind ) sa-ti accepti copilul asa cum ti l-a dat Dumnezeu. Te felicit pentru asta si ii dorim la Mihaita tot ce e mai bun pe lume si multa sanatate ! ( si Andreei, desigur !). Jesia tie iti spun ce i-am zis si unei cunostinte ( fosta colega de serviciu cu cativa ani in urma ) cand am intrebat-o ( dupa ce nu o vazusem de multa vreme ) daca are copii - zice "nu si nici nu-mi trebuie." Da' eu catre ea _ "Trai, neneaco...
Ei, sa mai am eu 23 de ani... ce bine ar fi ! Asa ca, Jesia, profita, ca nu te mai intalnesti !
Fetelor, va pup si mai vorbim !
Mamica de nazdravan Rares
si
Mihnea
Good things last forever.
pisimuky spune:
Gabi, tie imi tot vine sa-ti zic Teo ( eu am doua prenume, al doilea e Gabriela ) parintii si surorile imi zic Gabi iar pe sora mea cea mare o cheama Teo ( Teodora ). Si fiul meu cel mic e Capricorn, poate-mi povestesti un pic cum sunt Capricornii,chiar ma intereseaza sa vad daca ne potrivim la temperament, ca eu sunt Leu.![]()
si
Mihnea
jesia spune:
quote:
Originally posted by pisimuky
Jesia tie iti spun ce i-am zis si unei cunostinte ( fosta colega de serviciu cu cativa ani in urma ) cand am intrebat-o ( dupa ce nu o vazusem de multa vreme ) daca are copii - zice "nu si nici nu-mi trebuie." Da' eu catre ea _ "Trai, neneaco...Ei, sa mai am eu 23 de ani... ce bine ar fi ! Asa ca, Jesia, profita, ca nu te mai intalnesti !
Fetelor, va pup si mai vorbim !
Mamica de nazdravan Raressi
Mihnea
Multumesc tuturor pentru sfaturi.........

chiar asa rau e cu bebe?

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
teo37g spune:
quote:
Originally posted by pisimuky
Gabi, tie imi tot vine sa-ti zic Teo ( eu am doua prenume, al doilea e Gabriela ) parintii si surorile imi zic Gabi iar pe sora mea cea mare o cheama Teo ( Teodora ). Si fiul meu cel mic e Capricorn, poate-mi povestesti un pic cum sunt Capricornii,chiar ma intereseaza sa vad daca ne potrivim la temperament, ca eu sunt Leu.
Mamica de nazdravan Raressi
Mihnea
Pisimuky poti sa-mi spui cum vrei Gabi sau Teo (Teodorescu Gabriela era numele de domnisoara). Ce pot sa-ti spun despre capricorni ,dupa parerea mea e cea mai buna zodie(asa imi zice si un cumnat de-al meu care e tot capricorn - " ba , suntem cei mai tari"). Am ajuns la concluzia ca am noroc , nu din prima incercare , dar si cand vine ...e ok
De exemplu imediat dupa revolutie am ocupat samavolnic un apartament cu 2 camere. Pur si simplu am gasit un bloc nou care se daduse in folosinta in ziua aceea , iar sotul meu a spart usa la un apt de la et 7 , a venit sa ma anunte ca a gasit casa ( pe atunci aveam numai baiatul de 1an jum )Eram in culmea fericirii , asa ca a doua zi n-eam dus la apt , si surpriza nu se mai deschidea usa , fiindca realii proprietari care aveau repartitie au intrat normal in casa lor. Asa ca am spart usa la alt apt de la ultimul etaj ( am zis ca aici numai vine nimeni ) L-am pazit timp de o saptamana , stateam zi si noapte in apt , ca sa nu vina altii ca noi , si sa sparga usa . Dupa care ne-am dus la primar in audienta si i-am spus ca am ocupat un apt samavolnic.( In perioada aia de dupa revolutie multi au ocupat asa apt)A incercat el sa ne traga de limba si sa- i dam adresa ca sa ne imbrobodeasca , dar noi n-am vrut,si bine am facut ca dupa aia ne-a facut repartitie pe apt.Ce mai , noroc ca asta , nu au prea multi. In schimb tot ce-am realizat in viata a fost pe puterile mele , si multumesc lui Dzeu ca nu-mi lipseste nimic , doar ca acum stau de un an acasa nu mai am servici .
Nu m-ai spus cati ani are pustiul tau , e la scoala ? e timid ? ( eu cand eram copil nu prea imi placea sa comunic cu cei din jur, eram mai rusinoasa )
naspa, am fost si cam bolnavicioasa , asa ca ai grija
ok hai ca mai vb si pe parcurs , toate cele bune

jesia spune:
quote:
Originally posted by teo37g
umflatel multumesc pt urari si multumesc la toate ca sunt am uitat sa va spun ca eu sunt capricorn, sotul balanta , baiatul taur si fata sagetatoare
va tzuc
Gabi - mama lui Andrei de 19 ani si a Dianei Nicol de 8 ani
Draga mea vreau sa zic ca si noi suntem aceleasi zodii doar ca pe invers, eu sunt balanta si sotul capricorn. La voi cum merg lucrurile?

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
teo37g spune:
quote:
Originally posted by jesiaquote:
Originally posted by teo37g
umflatel multumesc pt urari si multumesc la toate ca sunt am uitat sa va spun ca eu sunt capricorn, sotul balanta , baiatul taur si fata sagetatoare
va tzuc
Draga mea vreau sa zic ca si noi suntem aceleasi zodii doar ca pe invers, eu sunt balanta si sotul capricorn. La voi cum merg lucrurile?
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic![]()
La mine totul e
, anul asta facem 20 de ani de casnicie , si vreo 23 de cand ne cunoastem

pisimuky spune:
Jesia, m-ai distrat teribil !
"Chiar asa rau e cu copii mici ?" "Trai, neneaco.." era o gluma...
Sa-ti spun cum eram eu inainte de a avea copii - foarte independenta din toate punctele de vedere, lucram la 3 firme, in paralel faceam facultatea si pe cat de libera eram sa fac tot ce-mi traznea prin cap, n-as da viata mea de acum ( cu copii ) pe cea de dinainte... E ceva ce nu suporta comparatie... Eu sunt si mare iubitoare de copii si mi-am si dorit foarte mult un copil. Atat de mult incat am facut doi, pana la urma
. Acuma, vorbind la modul serios, fiecare varsta are farmecul ei si trebuie sa stii sa porti cu demnitate varsta pe care o ai. Iar la 23 de ani, din punctul meu de vedere, e putin devreme sa faci copii. Dupa 30 de ani parca ai mai multa disponibilitate si nu stiu daca stii, se zice despre copiii facuti dupa varsta de 30 de ani ( varsta parintilor, of course ! )ca sunt mai reusiti. E foarte frumos sa ai copii, pentru o femeie nu exista o bucurie si o implinire mai mare decat aceea de a fi mama ( asa gandesc eu ).
Gabi, noi avem copii mici ( nici unul nu e inca de gradi, daramite de scoala ... ) Rares are 2 ani si jumatate, e Balanta ( nascut in 22 octombrie ) iar Mihnea are trei luni si jumatate - Capricorn ( din 16 ianuarie ). Eu sunt Leu ( 20 august ) iar sotul e Geaman. ( 28 mai ). De timiditate nici nu poate fi vorba... Rares e o fire temperamentala, ca mine, e sociabil ca taica-sau ( fooooarte sociabil, mai bine zis ) spre deosebire de mine care sunt foarte selectiva in a-mi alege prietenii si nu prea sunt sociabila ( da' eu n-o consider asta un handicap ). Mihnea e tare linistit ( de fapt asa era si Rares cand era mic ) cel putin deocamdata. Chiar ii ziceam sotului meu ca cred despre el ca va fi mai introvertit, nu ca Rares. Acuma, om vedea cum o fi...
Detaliile fiind date, inchei aici pentru moment, va pup pe toate si astept sa intre si initiatoarea topicului pe fir - Deedee Sonia, unde esti ?
si
Mihnea
mihaela77O spune:
...ne-a adunat o pustoaica...v-ati uitat la profilul lui deedeesonia...din punctul meu de vedere este o pustoaica ....
ne-a adunat o pustoaica...si noi ii dam lectii de viata!
mihaela