Prietenii adevarate

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

redi draga,te invit la o,dra mai pe seara,caci acum trebuie sa ne facem somnul de parnz,asa ca dupa ce ne facem limbarea de rigoare in parc,astept!
magnolia,ce faci,incepi sau nu scoala de soferi?
marami,total de acord cu tine!nu degeaba se spune,fereste-ma doamne de prieteni ca de dusmani ne ferim singuri,asa ca asteptam descarcarile tale sufletesti,virtuale,noi suntem total dezinteresate,asa ca bine ai venit printre noi!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Maria Bunica, Marami, bine ati venit in club ! Salutare, fete cucuiete ! Sunt tot pe fuga si, din pacate, n-am mai apucat sa vad ce mai e pe aici. Vad ca toate-s bune si frumoase... asta-i taaare bine ! Corina, ( magnolia )sa nu-mi spui ca esti din Satu-Mare... Ca vin pe acolo destul de des si s-ar putea sa ne intalnim odata, ce zici ? Cu scoala de soferi, are dreptate Mihaela, si eu stiu sigur ca se va scumpi. Si apuca-te ca n-o sa-ti para rau. Sa vezi ce fein e ! Suuper ! Va pup pe toate !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=1840][img]

[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2259][img]

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any spune:

Salut!!

Ma bag si eu la inghesuiala........
Ce sa zic de pretenie fratilor...am tot luat-o in freza......mi-e si frica, pana cand esti preten cu cineva? pana incep servici si nu mai e vreme d enet, sau muta serviciul sau locul.....si paaaaaaaaaaa, esti uitata din start. Am obosit.Vreau prietene adevarate. E pe cale de disparitie fenomenul??
eu tauroaica.......sentimentala sentimentala pana mi se pune pata. Poi, netul din fericire e sursa mea de informare /comunicare....unde-s pretenii de altadata? Eu una nu-i mai recunosc, uneori nici pe mine....par a fi prea aspra....cer cat dau... unii uita mai frate......esentialul. a fi Om, si la bine si la rau.......
Am un baietica de 4 ani jumate.......sufletelul meu drag....el da, e pretenul meu, dar nu pot vb. prea multe, vreau asa ca intre femei, sa ne sfatuim.....sa ne bucuram sau sa plangem....sa ne reincarcam bateriile si sa plecam usurate din nou la cele zilnice.......caci greul parerea mea..e pe femei.......

Ce ziceti? ma primiti? sunt dispusa sa mai incerc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neata buna fetelor! Acu stau sa-mi beau cafeaua de sambata ca mi-e lene sa fac alta si ma gandesc cu groaza ca iar e luni. Ma urmareste obsesiv aceasta zi. Nu apuc sa ma invart bine si e gata saptamana apoi iar luni. Masina imi e la reparat si degeaba m-am ratoit la om ca nu e gata cum a promis, el inca se minuneaza cum de am reusit sa mai ajung cu masina in garaj, cica rotile de pe spate erau in aer:). Asta pot spune ca am simtit-o ca mai mult de 60km nu am putut trece, parca eram pe gheata. DAAAR....am nevoie de masina, pentru ca azi e luni... si am de facut n drumuri si pentru ca eu altfel nu stiu sa ma misc eficient. Urasc sa depind de ceva sau cineva. O sa revin deseara cu toate ofurile de peste zi.
Va pup si va doresc o zi buna!

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Buna dimineata !
CAFEAAAAAAAUUUUAAAAAAAAA !!!!!!
Marami ,nu merge linkul de pozne si poze sau e privat ?

Umflatel ,daca vrei sa imi dai si tu ceva informatii despre litoral primesc cu placere ! Nu stiu cand merg sau unde dar vreau sa merg si mai intai strang info ca sa stiu ce ma asteapta .
Problema e cam asta :nu ne place aglomeratia (avem parte de ea aici destul) ,nu suntem mofturosi dar Louis are nevoie de mancare pregatita mai ales supa cel mult la doua zile si nu mananca nici un fel de ciorba de restaurant ,bea mult ceai (nu sucuri ) ,si daca nu am cum sa satisfac astea trebuie sa stau mai putine zile .
Nici sotul nu e deacord sa merg cu trenul ci cu masina ,asta inseamna ca am nevoie de parcare asigurata si apropiata (masina cu numar de FR si nu te lasa indiferent cand o vezi ) Astea sunt necesare ca sa pot merge undeva si ce vreau acolo e doar nisipul de pe plaja si marea (desi nu innotam ,decat tati ),de alte atractii nu am nevoie absoluta pentru ca avem aici de toate, numai marea si nisipul .
Stiu ca se poate inchiria si lua case pe la particulari localnici dar nu ma atrage sa deranjez si sa stau cu cineva ,deci ramane tot hotelul.Nu sunt nici prea buna diplomata ca sa ma dau bine pe langa cei de la bucatarie sa ma ajute cu ceaiul sau supa ,deci ce credeti ca imi ramane ca solutii ?
Daca nu gasesc ,nu are rost sa merg.Sau merg in alta perioada ,nu estivala ca sa fie mai liber si confortabil.
Eu imi aduc aminte de acum 12 ani ca mancarea era proasta si mizeria destul de mare ,daca sa schimbat e foarte bine .

Nu am nici familii prietene cu care sa merg ,ar fi bine sa am pe cineva acolo sa pot intreba ce am nevoie .
Vin mai tarziu ,ca ma cheama datoria !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Lucrati la greu !
va dau o cafea !
dar nu gasesc iconul !
o zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Multumim de cafea , Redi , nu am baut decat una dimineata , la 5 ( atunci ma trezesc eu), la 6 si 15 l-am lasat pe Mihai la cresa si la 7 fara un sfert am ajuns la serviciu. La 12 ( cand ma gandeam ce bine mi-ar prinde o cafea-si era cat pe ce sa o si pregatesc)-primesc telefon de la cresa , ca Mihai e suspect de rubeola , asa ca:invoire de la serviciu , fuga la cresa , fuga la dr. de familie , asteptat o ora!in anticamera , desi eram prima sosita...(va rog nu sanctionati micile rautati provocate de stress, in general sunt o tipa pasnica)nu era rubeola , ci o viroza cu exantem , primit tratament cu Paracetamol , vit. C si claritin , suparat tare , ca eu , mai mult cu homeopate prefer , dar acum , asta e!-sunt obligata de imprejurari , maine nu merg la serviciu , sper sa-i treaca pana joi , sa-l pot duce la cresa , ca am ex. si joi si vineri.Dr. a zis ca-i trece , daca nu , o sa merg in toamna la restante, nu conteaza , Mihai sa fie sanatos!Cu drag , Magnolia ( mai scriu si maine , sa raspund fiecareia dintre voi, distinct.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata fetelor!haideti la o !dar greu mai sunteti de gasit....
nu vreti sa mai spuneti nimic despre voi
magnolia,sper ca ai terminat sesiunea cu bine,si sper ca mihaita este bine!eu m-am suparat si mi-am prelungit conc de materniate(nu stiu daca este corect conc mat) pana la implinirea varstei de 7 ani a copilului!in rest toate bune!si astept si vesti de la voi!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Umflatel merci de cafelutza! Sunt cam adormita azi, cred ca se trage de la vremea asta mohorata.
Luni ma duc la servici iar, offf ce repede a trecut sapt asta de concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Nu am terminat inca sesiunea , azi am avut ex. la pedagogie ( am luat 10 , nu ca vreau sa ma laud , dar sunt desteapta , frumoasa si harnica , of. cors), maine am la psiho. experimentala , si gata!pe anul acesta!!!!!!(Nici nu ma mai intereseaza cat iau maine , cu conditia sa fie , fireste , peste 5) Mi-am luat azi o insigna(!?!?) dintr-un magazin de cadouri (intrasem pt. altcineva), f. haioasa , maine mi-o pun la serviciu sa vad ce reactii provoc, scrie pe ea asa:Mi-am facut testul IQ...Din fericire a iesit negativ *****"negativ " e in chenar negru , ca la analizele de laborator pt. sifilis , de exemplu...Pacat ca nu stiu sa va pun o poza....Maine va povestesc ce au zis colegii de serviciu...

Mergi la inceput