Casnicutze sexy ( 118 )
Raspunsuri - Pagina 26
doinabita spune:

Georgi , sunt aici, il las pe Max sa se odihneaca, ca doarme asa frumos in casuta lui, nu am aparat sa fac poza ca a alergat cu Gicu al meu, acum are barbatul motiv sa plece si mai mult de acasa, sa alerge cu cainele...mai bag un rand?
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
georgi75 spune:
Miki uite sa vezi ce fata buna sunt si io ti-l trimit pe mustatzea sa doarma cu tine.Hai zi-mi ii pun pijamalele in plasa? ![]()
doinabita spune:
Georgi cica e cald acolo, mai trebuie si pijamale?dar el vrea sa mearga sa doarma la caldura?
Redati-mi viata!
doinabita spune:
Mama ce prajitura a facut Danelutza!!!merge cu o beutura!!!

Redati-mi viata!
mikiriki spune:
Georgi
ce sa zic... tu esti darnica. il dai pe musteatza al tau la toata lumea
. io zic sa va faceti bagajuŽ si sa venitzi totzi 3
Am uitat sa va spun ca azi le-am dus copiilor oua Kinder si tare s-au bucurat.
Ce tampenie mai pot face. Pe stradutza mea este un Call Center ( internet cafe si poti suna ieftin peste tot in lume). Nah proprietara e o romanca venita in urma cu 30 de ani aici. La scurt timp dupa ce-a venit aici si-a pierdut sotzul ( are 2 copii cu el). S-a recasatorit si mai are 2 copii din a2a casnicie. A murit si sotzul nr.2. S-a casatorit cu sotzul nr 3-un pakistanez cu care mai are 2 copii. Eu m-am intalnit cu ea mai devreme pe stradutza si am intrebat-o ce face?, unde e sotzul ei, e bine ?ca nu l-am mai vazut de ceva vreme, la care imi spune c-a murit de-o luna jumate.
Imi venea sa ma fac mititica de rushine. Eu tin minte c-am vazut-o imbracata in negru dŽapoi nu mi-am dat seama care-i baiuŽ. Saraca. Zicea ca fata mica are 3 copii si-a parasit-o barbatuŽ si nu mai stie ce sa faca sa-i fetei bine.Pfooooaa nu stiu ce sa zic in astefl de cazuri....ma abtin.
Doina acum are colegu tau ocupatzie. cred ca tre sa-ti iei carnetul nr 2 pt datorii ![]()

MIKI
doinabita spune:
Ce carnet nr. 2?trebuie sa imi iau vreo cateva caiete studentesti sa scriu acolo, la datorii...

caci are motive...oboseala, treaba...Dar Bianca unde este?ce stiti?
Redati-mi viata!
doinabita spune:
Mama, cati copii are? sase? am numarat eu bine?si eu ma abtin de la comentarii!e bine ca poate sa iubeasca!caci viata e scurta!mai bag un rand!

Redati-mi viata!
mikiriki spune:
ce bei acolo? cand cu sticla , cand cu paharuŽ
dau si io un rand 
cam multe datorii s-au adunat pe capuŽ lui Gicu ![]()
MIKI
doinabita spune:
Pai s-au adunat, caci sunt copii mari si cand nu te astepti apar...beau putina berica!mai multa nu merge ca ma doare capul, nu am antrenament!![]()
eu zic ca are el datorii, el zice ca eu!si uite asa nu mai ajungem cu caietul la zi!!!
Redati-mi viata!