Casnicutze sexy ( 118 )

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Georgi , sunt aici, il las pe Max sa se odihneaca, ca doarme asa frumos in casuta lui, nu am aparat sa fac poza ca a alergat cu Gicu al meu, acum are barbatul motiv sa plece si mai mult de acasa, sa alerge cu cainele...mai bag un rand?

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Miki uite sa vezi ce fata buna sunt si io ti-l trimit pe mustatzea sa doarma cu tine.Hai zi-mi ii pun pijamalele in plasa?

Mergi la inceput

Georgi cica e cald acolo, mai trebuie si pijamale?dar el vrea sa mearga sa doarma la caldura?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Aolo...uitai ca-i cald.Cica merge si pe caldura.
Mikiiii zi-mi

Mergi la inceput

Mama ce prajitura a facut Danelutza!!!merge cu o beutura!!!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Georgi ce sa zic... tu esti darnica. il dai pe musteatza al tau la toata lumea . io zic sa va faceti bagajuŽ si sa venitzi totzi 3
Am uitat sa va spun ca azi le-am dus copiilor oua Kinder si tare s-au bucurat.
Ce tampenie mai pot face. Pe stradutza mea este un Call Center ( internet cafe si poti suna ieftin peste tot in lume). Nah proprietara e o romanca venita in urma cu 30 de ani aici. La scurt timp dupa ce-a venit aici si-a pierdut sotzul ( are 2 copii cu el). S-a recasatorit si mai are 2 copii din a2a casnicie. A murit si sotzul nr.2. S-a casatorit cu sotzul nr 3-un pakistanez cu care mai are 2 copii. Eu m-am intalnit cu ea mai devreme pe stradutza si am intrebat-o ce face?, unde e sotzul ei, e bine ?ca nu l-am mai vazut de ceva vreme, la care imi spune c-a murit de-o luna jumate. Imi venea sa ma fac mititica de rushine. Eu tin minte c-am vazut-o imbracata in negru dŽapoi nu mi-am dat seama care-i baiuŽ. Saraca. Zicea ca fata mica are 3 copii si-a parasit-o barbatuŽ si nu mai stie ce sa faca sa-i fetei bine.Pfooooaa nu stiu ce sa zic in astefl de cazuri....ma abtin.

Doina acum are colegu tau ocupatzie. cred ca tre sa-ti iei carnetul nr 2 pt datorii

MIKI

Mergi la inceput

Ce carnet nr. 2?trebuie sa imi iau vreo cateva caiete studentesti sa scriu acolo, la datorii...caci are motive...oboseala, treaba...Dar Bianca unde este?ce stiti?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Mama, cati copii are? sase? am numarat eu bine?si eu ma abtin de la comentarii!e bine ca poate sa iubeasca!caci viata e scurta!mai bag un rand!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

ce bei acolo? cand cu sticla , cand cu paharuŽ
dau si io un rand
cam multe datorii s-au adunat pe capuŽ lui Gicu

MIKI

Mergi la inceput

Pai s-au adunat, caci sunt copii mari si cand nu te astepti apar...beau putina berica!mai multa nu merge ca ma doare capul, nu am antrenament!eu zic ca are el datorii, el zice ca eu!si uite asa nu mai ajungem cu caietul la zi!!!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput