Casnicutze sexy ( 118 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Cami, nu poti sa il pacacesti cumva sa ii dai?sa ii spui ce e ceva bun???sa il duci cu vorba ???la noi e cald ziua, la tine ninge? e zapada mare?

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Fetelor ma duc la somn!va doresc o noate frumoasa, un somn usor!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Pentru voi www.fetesibaieti.ro/scrisoare_de_la_bunica.html" target="_blank">ceva dragut

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Pentru voi www.fetesibaieti.ro/scrisoare_de_la_bunica.html" target="_blank">ceva dragut

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Žneatza
e pregatita.

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
miki, asa devreme te-ai trezit? multam de cafeluta!
danelutza, bunicuta!
cami, iar zapada?! cind se termina iarna la voi? multa sanatate la robert!
moama, ce chefuri va face banana peste 2 saptamini!
burticutzelor sa servesc cu un suc. miha, la dr cind mergi?
hai ca fug la munca, bine ca e vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

'neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra,am primit felicitarea de la tine! Multumim! Foarte frumos ai scris si...oficial...ashea...

Miki,ai facut cafea? Vreau si eu....

Cami,nici pastilute nu ia Robert.Incearca si da-i niste Furazolidon pentru copii,curata si virusul daca e si strange bine la burtica.

Alina,deocamdata am fost doar la dentist,ca eram cam ingrijorata de tratamentele pe care le-am facut si voiam sa vb mai intai cu el.Se pare ca totul este in regula .astazi am sa o sun pe dr mea sa vad cand ne putem intelni.

Mey...care sunteti mamici de 2 copilasi...La a doua sarcina se cunoaste burta mai repede? Ca io am o burta cum o aveam cu Robert la 3-4 luni.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

tzuc apasat toate sexoasele

noi suntem OK.matei ma tine non stop afara .venic cu lacrimi in casa ca sa papam si sa facem nani.
miha , felicitari pt .DD sa fie TEODORA.mai eu cu sarcina a 2a am us 30 de kg si aveam un burtoi imens.la 3 luni aveam burtica de 6.sa ai parte de o sarcina usoara .
georgi ,felicitari pt renuntatul la fumat.te admir.eu nu-s instare de asa ceva.
cami, alunga gandul fumatului.

va tzuc si mai vin............

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

O pereche pleaca in vacanta pe un lac unde se putea pescui.Lui ii place sa pescuiasca in zori, ea adora lectura.Intr-o dimineata el se intoarce dupa cateva ore de pescuit si hotara sa traga un pui de somn.Desi lacul nu-i era familiar ea se hoatara sa iasa cu barca.Vasli putin, apoi relua lectura.Dupa putin timp apare paznicul in barca lui:
-Buna ziua, ce faceti aici?
-Citesc,raspunde ea desi gandea ca e evident.
-Sunteti intr-o zona unde pescuitul e interzis!
-Dar nu pescuiesc,nu se vede?
-Da , dar aveti tot ce va trebuie.Trebuie sa ma urmati si va trebui sa va amendez.
-Daca o faceti va denunt pt viol.
-Da nici macar nu v-am atins!
-Dar aveti cu dumneavostra tot ce va trebuie!

MORALA:Nu contraziceti niciodata o femeie care stie sa citeasca.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Miky multumesc de cafeluta!
Alinuta, spor la serviciu, e bine ca e vineri azi, incepe weekendul!
Miha, depinde de la sarcina la sarcina, cat e de mare burtica.Cand mergi la doctor?
Bianca,pentru copii e o placere sa se joace afara, imi amintesc , ca si la ai mei cand ieseam la joaca afara ca sa ii bag in casa la masa era cu plansete!Misto bancul!
Eu acum sunt cu scosul de puisori , azi noapte au inceput sa iasa la clocitoare, pana acum au iesit trei, sa vad cati ies, caci anul trecut nu prea am avut noroc...din 60 oua au iesit doi...si la a doua tura la fel...acum sa vad...

Redati-mi viata!

Mergi la inceput