Casnicutze sexy ( 118 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
doina ma bucur ca si-a gasit baiatul apartament si felicitari pentru promovarea lui....of ce oameni rai sa bata cainele...dar e pacatul lor
georgi, felicitari ca reusesti sa nu mai fumezi
andora,v-am vazut si eu pe tine si pe gogo, ma bucur ca v-am cunoscut
miha, papa acum cat mai poti ca dupa aceea incep greturile si nu se stielasa kg-mele ca se duc ele cand o sa trebuiasca sa alergi dupa copilashi
miki, multumesc si sanatate si tie, ai grija de tine
va pup pe toate si va multumesc de grija

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Georgi,tine-te tare! daca ti-e pofta de tigare roade la bomboane.
in cateva zile o sa te simti mai bine.
eu m-am lasat de tigari acum vreo 9 ani ,parca. 3 zile am fost bolnava ( am ros Tic-Tacuri in prostie),dar apoi m-am simtit ok.barbata-miu a renuntat la tutun la 3 luni dupa mine. el a mancat vreo o saptamana napolitane Joe si dupa o saptamana a fost si el ok.
daca ai vointa se poate!
eu iti tin pumnii!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Sar'na de sfaturi si incurajari.Mai adevarul e ca daca-mi fac de lucru nu-mi mai aduc amne de ele.Am noroc ca nici nu fumeaza nimeni pe langa mine .Rezist bine deocamdata.
Stie cineva daca azi se spala sau nu?Stiu ca maine-i sarbatoare si nu se spala sigur dar azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Monica, avanseaza putin si el dar mai mult de atat nu are cum sa avanseze, sper ca din toamna sa se inscrie iar la o facultate la FF si sa poata sa o faca, caci e tanar si sa aiba alte posibilitati de serviciu, mai bun, mai bine platit.
Gata fetelor, fug la politie ca se face tarziu!Vorbim cand vin!Va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va tuc pe toate si va urez o zi buna, revin cu cetitul si cu scrisul, dupa orele de plimbare

Dar totusi sa spun ceva: Georgi eu am spalat si calcat ieri, vad ca si azi e sarbatoare, dar nu asa de importanta ca cea de miine. Asa ca, baga la masina, ca mai tirziu bag si eu de calcat

Va tuc, revin dupa prinz

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ce sarbatoare e maine? Nu ca m-as omori facand treaba doar ca stiu...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Maine e Izvorul Tamaduirii.
Am sa bag la masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

am ajuns acasa. mooama ce calduri sunt p´acilea. i-a luat catzelului proba de sange, i-a mai facut radiografii, i-a dat 2 injectzii , iar la ora 16 suntem iarasi programatzi la medic pt rezultatul final.
eu nu stiu ce sarbatoare e maine, dar am bagat haine la spalat de ieri, de calcat n-am chef sa ma apuc. le las pe sapt viitoare ( stitzi voi--ma apuca luna viitoare cu hainele necalcate )
nu stiu inca ce fac in concediu. azi m-a sunat soacra si m-a intrebat daca n-am chef sa mergem ( eu, ea, cumnata si nepoata) la un Wellness center vreo 4 zile.
Miha eu ii spun in germana ce-am de zis , iar cand ma enerveaza rau de tot o dau pe romaneshte. uite asha ma oftic si nu mai am chef de germana
Uitati ce-a scos sotziorul meu de dimineatza: Salute drag mea. Cum dormit?
Eu cred ca incet-incet o da si el pe romaneshte
sunt in zona. ma uit dupa wellness center

ahh...Andora am vazut pozele. imi plac mult

EDIT. am aflat ce sarbatoare e maine. Georgi multzam. vin anul viitor in vara la tine.

MIKI

Mergi la inceput

A intrat maimutza la nani
Liniste sa nu o treziti, da?
Voi cu calcatul vostru mi-ati adus aminte ca am uitat fierul de calcat la tara.In seara asta ma duc pe-acolo si sper sa nu il mai uit.Nu ca as avea de gand sa calc ceva...
Lianaaa ce faaaaci?
Bi hai incoace ca intru in greva .

Pupare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pagina a doua!
bravo georgi, rezista si asculta ce spune banana, ca ea e patita.
chiar mai fetelor, bia cind vine din vacanta? BIAAAA!
banano, cind pleaca musafirii?
de olga mai stie cineva, ceva?

Mergi la inceput