Sezatoarea canadiana (60)
Raspunsuri - Pagina 21
carmen77 spune:
Nelia, felicitari si din partea mea !
.
Sa aveti un baietel (sau fetita) sanatos(oasa), o sarcina usoara si nastere la fel. Si ca sa te incurajez, cica in general daca o sarcina e f diferita ce cele dinainte, e posibil sa aiba alt sex bble
, adica daca la Agata si Tudora nu ai avut nimic si acu ai ... who knows?
.
Si ca P.S, mi-ai facut si mie pofta de un bb mic
, da si noi suntem tot asa ca voi, cu statul cu picioarele pe perete 1 an jumate pentru Matei ...

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
nelia spune:
Multumesc fetelor pentru felicitari! Si nu stiu daca e sa-l numim chiar curaj, la al doilea poate ca asta a fost, dar acum cred ca e mai degraba vorba de destin.
Carmen, pai cind nu vrei se intimpla si fara statul cu picioarele pe pereti (deci si voi cunosteati metoda!?!
, uitata-te la noi.
Ira, ok, am folosit gresti termenul disputa, cred ca termenul de discutie contradictorie e mai potrivit. Si eu zic ca sintem destul de inteligente ca sa ne permitem contrazicerile... asa ca, sintem prietene!?! Nu de alta, dar vreau sa vad casa si ai zis ca ii chemi numai pe prietenii apropiati...![]()
Daca tot discutam despre sarcina, pun si eu o intrebare. Bine, ca la noi nu a fost cazul, mai ales la sot, care e categoric impotriva acestei metode. Deci, intrebarea este legata de avortul in Canada, Quebec, Montreal... Daca ai ramas insarcinata si nu vrei sa-l ai, ce faci? Unde faci avort si cum? Se poate? Mi-a venit intrebarea asta cind am citit ca medicii din Anglia parca, refuza sa mai faca avorturi. Aici cum e situatia? Stiti ceva, ca eu habar nu am, nici nu am citit sau auzit ceva legat de acest subiect si nici nu cunosc pe nimeni care sa fi facut. Nu vorbesc de cazurile cind sarcina are o problema sau mama si asta e singura solutie...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Ira spune:
Cami, raspunsul meu a fost o replica la cea de-a ta, in privat intr-adevar pt. ca nu privea pe toata lumea. Si nu te-am atacat deloc "pe la spate", ci ti-am spus-o cum nu se poate mai direct.
Ira spune:
Carmen, daca va doriti BB sper sa va iasa cat mai repede.
Nelia, eu nu am facut avort, dar stiu ca aici se face, insa costa, in jur de 500$. Sper sa nu ma insel. Paradoxul e ca din punct de vedere legal avortul este inca interzis in Canada, insa exista derogari. Eu cel putin asa stiam de la Sibin.
Ica 1975 spune:
Nelia, felicitari !!! Sarcina usoara si bebe sanatos
Ange, ma bucur ca ai aparut, chiar daca contextul nu este ideal, adica as fi vrut sa vii cu vesti bune ![]()
tuturor
Noi
Podeanu spune:
Si eu care am deschis cu frica subiectul la cite pagini am vazut ca s-au adaugat de ieri iar mi-am zis ca mi-am luat-o si de data asta.
Si cind colo... stiti vorba aia "dai intr-unul tipa doi". Camelia imi esti tare draga si-ti simt lipsa de aici.Banuiam eu ca ceva te-a deranjat de nu-ti mai faci aparitia pe aici dar ma gindeam ca ma inseala intuitia. Se pare ca nu m-a inselat..Cum nu m-am inselat nici in privinta Neliei.
Sa stii ca am citit asa printre rinduri, nu am bintuit pe la alte subiecte, asta e cam singurul subiect la care citesc si raspund din lipsa mare de timp. In orice caz felicitari, sa-ti dea D-zeu un baietel (apropo ai prin familie gemeni, asa as da si eu cuiva sfaturi!) si inca odata te admir. Suntem de aceeasi virsta dar eu nu m-as mai incumeta la un alt bb, desi imi sunt tare dragi.
Avort se face si aici...nasa mea a facut FARA BANI la CLCS-ul din zona.(acum vreo 2 ani) Dar a completat o groaza de formulare si se pare ca doctorii fac tot posibilul sa te convinga sa-l pastrezi. Hotarirea e insa a ta.
Eu cu ce sa am laud??? Aseara la insistentele fetei mele ca azi e f cald, vrea fusta scurta si e tare paroasa si celelelte fete din clasa ei deja s-au ras...nu am mai avut iesire. I-am aranjat parul cu Silkepil, aparatul de smuls. A durut-o la inceput si ca sa-i fie mai usor,mi-a cerut voie sa cinte, si cinta , mai mult tipa ,la un moment dat a zus ca o dau lacrimile si o ajuta si sa plinga.Eu am vrut sa ma opresc dar nu m-a lasat.
Apoi m-a pus sa ii cer lui Edi ca nu spuna azi la toata scoala ce a facut ea.
Astea da probleme existentiale!!!
Va doresc la toate un weekend placut, si iesiti cit mai mult pe afara, terase.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
sofronica spune:
Multumesc Laurajr, se pare ca si Andrei e alergic la ou desi nu intotdeuna ii ies bubite si ar trebui sa-i fac si lui testul.
O zi buna la toate fetele.
Cami
nelia spune:
Dana, da, nu te-ai inselat, m-ai prins cu delictu'-n burta!
De avort intrebam din curiozitate, ca sa stiu daca mai ramin si a patra oara
, ca asta de acum e hotarit, ramine! Da, am gemeni in familie, am un unchi care a crescut in burta bunica-mii cu inca o sora, dar pentru ca moasa satului nu a stiut ca mai era inca un copil (stii cum era pe vremuri), n-a supravietuit si fetita. Ma mir ca a impartit burta maica-sii cu cineva, la cit e de zgircit acest unchi...
Si sora mea cea mica a pierdut o sarcina in luna a 5-a cu doi baieti... Asa ca nu-mi ramine decit sa sper ca e unul! De cind am ramas nu ma mai gindesc daca e fata sau baiat, ci imi doresc sa fie sanatos si doar unul!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Magdone spune:
Nelia, felicitari din toata inima si sa fie asa cum va doriti!
Daiopri, felicitari pt viza sorei, ti-am trimis formularul de avion pe mail. Si ai mei vin tot cu British, sper sa se descurce, de-abi astept!
Voi ati vazut mai fetelor ce se intampla in tara, l-au dat jos pe Basescu si toata panarama care e acolo
. Parca au innebunit!
va pu psi un weekend frumos.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Mia. spune:
La o asa veste nu pot sa ma abtin a nu raspunde.Nelia, felicitari si sarcina usoara si sa fiti sanatosi cu totii! Si sotul meu vrea al treilea copil, cum glumeste el "inainte sa intru eu in menopauza" ca nici eu nu-s asa tinerica...si daca as mai avea unu probabil va fi peste vreo 3-4 ani..DACA!
Asa ca sa fie intr-un ceas bun, ma bucur tare mult cind aud de bebelusi...Ne uitam la bebelusa noastra de 8 luni ca la o minune!
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea