Ajutor,am un virus pe messenger

Ajutor,am un virus pe messenger | Autor: ni-na

Link direct la acest mesaj

Am facut rost de un virus pe messenger pe yahoo.Am rulat si dezinstalat nortonul,Avg-ul si Bitdefenderul insa nu il sterge.Am folosit versiunea free de pe net.Este pe calculatorul de la munca,pe cel de acasa nu am aceasta problema(trimite tuturor din lista un mea o pagina deocheata).Ma puteti ajuta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Cheama un IT-ist de la firma unde lucrezi.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Merci,insa nu voiam sa afle sefii...Daca nu se poate altfel,asa voi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

Cum il cheama?...pe virus....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

quote:
Initial creeata de ni-na

Am facut rost de un virus pe messenger pe yahoo.Am rulat si dezinstalat nortonul,Avg-ul si Bitdefenderul insa nu il sterge.Am folosit versiunea free de pe net.Este pe calculatorul de la munca,pe cel de acasa nu am aceasta problema(trimite tuturor din lista un mea o pagina deocheata).Ma puteti ajuta?

Incearca sa dezinstalezi si sa instalezi din nou messengerul.
Am avut pe cineva cu problema asta si asa a scapat de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

cred ca ni-na a plecat acasa. si messengerul de la serviciu nu mai conteaza right now.

- - - - - - -
vau dagoste

Mergi la inceput

Imi era necesar la munca deoarece supravegheam copilul acasa--are 6 ani,sta singur in casa.O adresa pe yahoo si o camera web sunt mai linistita.Am instalat si dezinstalat messengerul.Scuza-mi ignoranta dearCris dar chiar nu am inteles ce ai vrut sa spui.
Nu stiu exact cum se cheama virusul ceva cu wouw,prima data mi-a intrat ceva de la niste prieteni cu emoticoane de petrecere...coifuri,trompetele...apoi s-a localizat undeva in titlu unde scrie aviable de obicei si trimit tuturor cateve link-uri cu poza din irak si alte doua chestii.Nu pot sa iti scriu exact numele pentru ca antivirusii nu-l gasesc insa cand deschid msg de pe calculatorul de la munca cei pe care ii mai am inca in lista primesc aceata traznaie.

Mergi la inceput

http://searchg.symantec.com/search?q=wow+messenger&charset=utf-8&proxystylesheet=symc_en_US&client=symc_en_US&hitsceil=100&site=symc_en_US&output=xml_no_dtd&context=

incearca aici.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

nu, tu scuza-ma..
pai ai cerut ajutor pe la 1 si ceva. si vad ca ti s-a raspuns si dupa ora 6. or eu m-am gandit ca oamenii au program la lucru pana pe la 5. deci trebuie ca erai deja in drum spre casa... si mi s-a parut amuzant sa te intrebe numele virusului. de parca tu mergi acasa si numai la el te gandesti.... uf..
noah.. scuze. alta data nu o sa ma mai bag ca

foarte buna ideea cu supravegheatul copilasului pe camera video de la lucru!!!

si totusi, nici dupa ce ai dezinstalat si reinstalat, tot nu ai scapat de el?

- - - - - - -
vau dagoste

Mergi la inceput

vandal,te superi daca iti cer mai multe amanunte>am momentan la munca nod32 instalat,dar nu-i problema,ma descurc sa il dezinstalez,insa ce trebuie sa fac mai departe?engleza mea lasa mult de dorit,asa ca fa te rog pomana pana la capat ..........

Mergi la inceput

Scuze...nu ma uit niciodata la ora la care mesajele sint postate...in plus avem si 7 ore diferenta asa ca nu e relevant...

Am inmtrebat numele pentru ca in marea majoritate a cazurilor exista programele facute special pentru un anume virus. Stiind numele (si eventual varianta se poate cauta direct ''antibioticul '' special facut pt acel virus....am cautat pentru ''wouw'' si nu am gasit mare lucru....ar fi bine daca ai putea sa postezi exact mesajul care iti apare.....

Mergi la inceput