Anatomia lui Grey
am pierdut episodul de martea asta - numarul 13, parca.
...pentru ca m-am uitat la meci!
daca il mai urmareste cineva, imi povestiti si mie, va roog!
PS: am vazut echipa invitata la Oprah, dar vorbeau despre niste intamplari din episoadele viitoare, si nu am vrut sa-mi stric surpriza vizionarii.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Raspunsuri
herra spune:
ooof, oare trebuia sa intreb la "Zona artelor" ?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
lilianasoare spune:
O sa-ti povestesc in mare ideea, fara prea multe detalii, de genul cazurilor medicale din spital, ca fiu-meu avea, culmea, la ora aia, chef de joaca si n-am putut urmari cu atentie.
Christina, pe patul de spital, primeste vizita mamei ei, o tipa snoaba si plina de ifose, cu care nu avea nimic in comun si cu care, in consecinta, nu se intelegea deloc. Maica-sa se recasatorise cu un medic evreu, chirurg plastician. O viziteaza Burke, la care remarca maica-sii este: "Ce barbat bine, tu de ce nu aduci acasa tipi asa de prezentabili?" Christina nu poate sta degeaba, asa ca se implica in cazul unei paciente mitomane, spre disperarea tuturor.
Sotia lui...Patrick Demsey (imi scapa numele personajului) ii inainteaza, pana la urma, actele de divort, spunandu-i ca, daca le semneaza, le va semna si ea. Meredith observa scena, cu... Patrick ganditor, uitandu-se la actele din mana.
Se dovedeste ca Ellis Gray avea o aventura cu directorul spitalului.
"Hitler" este devastata, murindu-i un tanar, pe care il cunostea si trata de mult, pe masa de operatie.
Pe Christina o apuca un plans isteric, din care nu se poate opri deloc (in sfarsit o faza care o umanizeaza), iar Burke se asaza langa ea, imbratisand-o.
La sfarsit, Meredith cu...Derek? intr-un bar; ea ii spune ca este fericita ca ies din nou impreuna. Lui ii cad niste hartii pe jos, Meredith le ridica, se uita pe ele. Erau actele de divort, nesemnate. Ii arunca o privire din care se citeau dezamagirea, furia, neputinta. Asa s-a terminat.
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori