Cine are Matiz?
Raspunsuri - Pagina 2
croco21 spune:
Am si eu un Matiz de 3 ani si nu l-am folosit decat pentru drumuri zilnice in Bucuresti, o singura data am mers la drum mai lung cu el. E o masinuta OK pentru o femeie, mai ales daca e incepatoare, se conduce foarte usor si poti s-o parchezi repede. Parerea mea e ca consuma destul de mult in Bucuresti. Are un motor foarte slab, daca dai drumul la aer conditionat abia mai trage motorul. Este destul de fiabila, dar are tabla foarte subtire, masina mea e sifonata pe toate partile desi nu am avut evenimente deosebite. Eu acum nu mi-as mai lua tot Matiz, as opta tot pentru o masina mica dar cu un motor mai puternic. Daca-ti iei Matiz, parerea mea este sa optezi pentru varianta simpla dar cu aer condtionat - este foarte util cand ploua si se aburesc geamurile. Doar atunci il folosesc, in rest daca e foarte cald prefer sa deschd geamul. La fel, nu-ti trebuie servodirectie, masina fiind usurica nu e foarte greu sa tragi de volan.
Croco
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by croco21
Am si eu un Matiz de 3 ani si nu l-am folosit decat pentru drumuri zilnice in Bucuresti, o singura data am mers la drum mai lung cu el. E o masinuta OK pentru o femeie, mai ales daca e incepatoare, se conduce foarte usor si poti s-o parchezi repede. Parerea mea e ca consuma destul de mult in Bucuresti. Are un motor foarte slab, daca dai drumul la aer conditionat abia mai trage motorul. Este destul de fiabila, dar are tabla foarte subtire, masina mea e sifonata pe toate partile desi nu am avut evenimente deosebite. Eu acum nu mi-as mai lua tot Matiz, as opta tot pentru o masina mica dar cu un motor mai puternic. Daca-ti iei Matiz, parerea mea este sa optezi pentru varianta simpla dar cu aer condtionat - este foarte util cand ploua si se aburesc geamurile. Doar atunci il folosesc, in rest daca e foarte cald prefer sa deschd geamul. La fel, nu-ti trebuie servodirectie, masina fiind usurica nu e foarte greu sa tragi de volan.
Croco
Mai putin de atat sa consume benzina poate doar lastunu' .
Eu ma chinui sa trag de volanul Matizului fara servo (dar dupa ce merg cativa km mi usor, dar cand ma urc din Renault, care are servo dureaza pana ma obisnuiesc, ca e maaare diferenta)
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Delia spune:
Eu am Matiz si...nu-l sufar sincer, parerea mea.
Dar depinde comparatie cu ce-l compari.Daca pleci de la o masina mai slaba vei spune ca e super daca nu...
La mine in familie toti au masini straine si cand le conduc pe ale lor fac tensiune ...etri unde sa
Plangeri majore: aerul conditionat e o briza usoara si daca mai accelerezi putin masina e un cosmar, nu are temporizator la stergator asa ca pe o vreme ploioasa te alegi cu depresie si cel mai rau nu are servo: te gandesti inainte cu 20 de m daca merita sau nu sa parchezi intr-un loc.
Dupa doi ani de condus Matiz o vand si-mi iau alta: mai bine mai scumpa si-n leasing decat asa.
Parerea este personala repet!
Pupici si mult succes la alegerea masinutei!
Delia spune:
.....scuze pentru anumite cuvinte care au aparut gresit in text dar nu gasesc butonul de editat...tipic mie.
Pupici!
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Delia
Dar depinde comparatie cu ce-l compari.Daca pleci de la o masina mai slaba vei spune ca e super daca nu...
La mine in familie toti au masini straine si cand le conduc pe ale lor fac tensiune ...etri unde sa
Plangeri majore: aerul conditionat e o briza usoara si daca mai accelerezi putin masina e un cosmar, nu are temporizator la stergator asa ca pe o vreme ploioasa te alegi cu depresie si cel mai rau nu are servo: te gandesti inainte cu 20 de m daca merita sau nu sa parchezi intr-un loc.
Dupa doi ani de condus Matiz o vand si-mi iau alta: mai bine mai scumpa si-n leasing decat asa.
Delia, Codrin si Iris
Mey io sunt sofer de putin timp si nici nu ma prea pricep la consum si alte alea. Dar cum adica ai Matiz cu AC si n-are temporizator la stergator? Esti sigura? Al meu are.
Parerea mea de neprofesionist: daca o vrei pentru oras (mers la serviciu) e buna. Cu atat mai mult daca in trecut ai avut Dacie. Daca ai avut o masina mai performanta n-o sa ti se pare prea buna.
Noi am fost si in Grecia cu masina. Nu e f. sigura, dar noi n-am avut probleme.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Castigatoarele Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR
Delia spune:
quote:
Originally posted by andre_eaquote:
Originally posted by Delia
Mey io sunt sofer de putin timp si nici nu ma prea pricep la consum si alte alea. Dar cum adica ai Matiz cu AC si n-are temporizator la stergator? Esti sigura? Al meu are.
Parerea mea de neprofesionist: daca o vrei pentru oras (mers la serviciu) e buna. Cu atat mai mult daca in trecut ai avut Dacie. Daca ai avut o masina mai performanta n-o sa ti se pare prea buna.
Noi am fost si in Grecia cu masina. Nu e f. sigura, dar noi n-am avut probleme.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Castigatoarele Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR
Crede-ma ca nu are. Initial am vrut o varianta de Matiz si cu airbag dar cand l-am luat eu nu se mai fabrica, asa ca la momentul respectiv am ramas cu aer conditionat dar fara temporizator.Butonul meu de la stergator nu se roteste deloc probabil acolo ar fi trebuit sa fie dar au investigat si altii si au ajuns la aceeasi concluzie ca nu am, si ei la randul lor fiind intrigati de acest lucru.
Pupici!
Angelinne spune:
Si eu am Matiz de 3 ani e ok pt oras, afara e slabut din cauza motorului, nesiguranta la viraje si intr-adevar cu AC ai diminueaza mult puterea.Dar...pentru o fata in oras e super Ok!
amik spune:
si eu am matiz.
parerea mea este ca: la buget mic-mic, e o varianta buna! eu l-am luat intr- perioada in care nu vroiam sa dam bani multi pe o masina pt mine, plus ca ma consideram incepatoare, adica nu avusesem o masina a mea pe care, implicit, sa o conduc singura, fara asistenta in dreapta.
nu am temporizator la stergator, nici servodirectie. portbagajul este foarte mic, dar reusesc sa fac cumparaturile onorabil in hypermarket si sa ajung cu bine acasa!
am fost plecata la drum lung cu ea, singura, si am ajuns chiar si la 120km/h, asta fara sa mi se para ca sta sa sara tabla de pe ea.
evident ca acum nu imi mai place si de-abia astept sa scap de ea, pt ca mi-am luat masina noua si bengoasa. dar fu buna cat fu si pe undeva imi pare rau de matizul meu verde praz...
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)
silvana_salajan spune:
Si noi avem Matiz. L+am luat pt ca nu am vrut sa dam bani multi pe o masina. Am plecat de la Dacie si e un pas inainte. Desigur nu unul f. mare. E draguta, merge bine dar are portbagajul mic.In rest e ok.
Delia spune:
quote:
Originally posted by amik
si eu am matiz.
nu am temporizator la stergator, nici servodirectie. portbagajul este foarte mic, dar reusesc sa fac cumparaturile onorabil in hypermarket si sa ajung cu bine acasa!
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)
Dar ai varianta cu aer conditionat ca deja eram intrigata ca numai eu n-am temporizator?!!?