blugi/jeansi modificati ?

blugi/jeansi modificati ? | Autor: dearChris

Link direct la acest mesaj

I-am luat pentru ca erau si frumosi, si de calitate, si ieftini- la reduceri dar sunt prea lungi. Toti blugii mei sunt prea lungi. Si astia sunt largi jos si nu arata fain daca ii ridic. Deci singura solutie sa-i tai. Dar as putea sa-i cos si sa arate ca la inceput? sau macar pe aproape.. Ma gandeam sa-i calc bine pe noua cusatura si sa zgarii putin cu un smirghel in zona aceea. Am incercat smirghelul pe unii mai vechi, dar nu arata bine deloc Am vazut la fete pe strada taiati si lasati asa, netiviti, doar 2-3 ate le atarnau. Aratau super! Dar mi-e teama ca astia sunt din alt material. Ai fetelor erau mai albastri si pareau mai elastici. Ai mei nu-s asa.
Voi va gasiti blugi perfecti si nu e nevoie sa modificati nimic la ei ?

- - - - - - -
vau dagoste

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Te duci cu ei la croitorie si spui ca vrei sa ti-i scurteze, dar sa pastreze manseta. Sa vezi ca se poate. Iti taie manseta, scurteaza si apoi pune manseta la loc. Cusatura pentru prinderea din nou a mensetei nici nu se observa.
Eu asa am procedat si blugii mei, nici nu se cunosc ca au fost scurtati.

pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

oooo mersi mersi! nu stiam ca se poate chiar asa simplu

- - - - - - -
vau dagoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Vad ca esti din Timisoara.

Te poti duce la Kappa unde este un atelier de croitorie/retus.
E pe partea stanga in Kappa veche, inainte de a urca spre magazinele acelea cu casete, bijuterii, eventual poti intreba.
Acolo se face exact chestia asta, ii spui ca vrei tivul repus la blugi, si ii face de nu se vede ca a fost taiat din ei.
E o doamna f draguta acolo,costa 120.000 lei chestia asta.
Eu mi-am facut asa mai multi blugi acolo, ultima data chiar acum vreo luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

Carlin, multumesc frumos. O sa merg unde mi-ai zis.

- - - - - - -
vau dagoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu la toti blugii le pastrez manseta. Am pe cineva care imi taie dintre manseta si partea de sus si apoi coase la loc, nici nu se cunoaste ca sunt scurtati. Blugii taiati fara marginea originala nu arata deloc bine, isi pier tot farmecul..

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput