ASPIRANTE OPTIMISTE > 20 (82)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Alexa, ce ciudat!!! Cum a iesit a doua liniuta? Clara? Aceeasi dimensiune cu prima?

http://tt.lilypie.com/vbRsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Nu la fel de clara dar era acolo vizibil pe 3 teste.....Or fi astea Barza cu probleme...ca toate au fost barza...unul caseta si 2 stilou.....Probabil sunt eu cu probleme la cap....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Baby, stiu ca nu ai facut-o intentionat. Si nu m-am suparat in mod special pe nimeni. Eram doar dezamagita ....

Daca eram suparata nu mai scriam deloc.
Pup.

hai, bebitza, vino...

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Daca a iesit a II a liniuta eu zic ca esti . E f important sa vezi daca fluxul e acelasi (ca cel de obicei) ... ma refer la CM. Neaparat trebuie sa faci si un test de sange. Cat poti tu de repede.

http://tt.lilypie.com/vbRsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by Alexa.1983

Nu la fel de clara dar era acolo vizibil pe 3 teste.....Or fi astea Barza cu probleme...ca toate au fost barza...unul caseta si 2 stilou.....Probabil sunt eu cu probleme la cap....

Nu. Eu nu prea cred. Dar pentru linistea ta, mai incearca si alt test, de alta firma.
Cat despre medici, Irlandeza spunea parca, despre faptul ca unde e ea, in Irlanda (sper sa nu vorbesc prostii: daca o fac, imi cer scuze anticipat) medicii nu dau tratamente de sustinere pentru ca ei considera ca e vorba despre "selectia naturala".
Adika natura ar sti ea mai bine cand o sarcina nu mai e cazul sa evolueze fiindca ar crea un "produs defect". Asta ar fi o exprimare mai deplasata ca sa ma fac inteleeasa mai bine.
Eu insa nu agreez opinia aceasta, fiindca multe femei cu probleme ca a ta , luand tratament de sustinere au nascut copii sanatosi.
In RO din cate am auzit eu medicii dau fara rezerve tratamente de sustinere, dar se pare ac tu tocmai ai dat peste niste medici cu opinii "emancipate" ..preluate de prin alte tari...

hai, bebitza, vino...

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

fetelor v urez la toate somnic usor
ma duc la culare ca nu mi pot pic de somn
multi pupici la toate

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 4+

Mergi la inceput

Da...pai in general parerile "emancipate" in Romania se confunda cu solutia cea mai usoara de a scapa de responsabilitati.....Ce le mai place se preia asta......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

asa sa va mai treaca supararea..v-am deschis un nou capitol

poze
bebe al meu
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

va astept acolo....
si ELARA sa nu te mai simti asa.
si tu faci parte din grup si te iubim mult..

poze
bebe al meu
ROXANA

Mergi la inceput

Multumesc ca mi-ati fost aproape...Jur ca nu stiu ce ma faceam fara voi fetelor....Acum chiar daca nu va fi sa fie timpul lui bebe....Sunt tare fericita ca v-am gasit...

Mergi la inceput