ASPIRANTE OPTIMISTE > 20 (82)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Va pup, plec la cumparaturi !!!
Ne auzim mai pe seara!
Sa aveti toate o zi cat mai buna!

http://tt.lilypie.com/vbRsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Azi de dimineata am facut o BARZA si era pozitiv...la mai putin de o ora mi-a venit ciclul.....Ciudat insa fara nici o durere...NIMIC...Eu care imi luam concediu in ziua de menstra....AJUTORRRRRRRRRRR DE CE NU_MI APAR MESAJELE........SUNT DISTRUSAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna, fetele! nu prea reusesc sa intru ca sunt mai mult plecata. va pe toate!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
http://tt.lilypie.com/C8fHp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Alexa, sa stii ca eu sunt in a 3-a zi de cm.
Prima zi nu am simtit nimic, si eu eram moarta de durere.
Au aparut durerile ieri seara si pana azi dim nu au inceptat.
Despre testul tau poz nu stiu ce sa zic...e posibil sa fi piedut sarcina..nici asta nu stiu
Imi pare rau ca s.a instalat cm, lasa ca luna viitoare mergem impreauna la odisee

http://tt.lilypie.com/ukWup2.png

Mergi la inceput

A avut careva ciclu peste sarcina??? stie cineva ceva???.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by Alexa.1983

Azi de dimineata am facut o BARZA si era pozitiv...la mai putin de o ora mi-a venit ciclul.....Ciudat insa fara nici o durere...NIMIC...Eu care imi luam concediu in ziua de menstra....AJUTORRRRRRRRRRR DE CE NU_MI APAR MESAJELE........SUNT DISTRUSAAAAAA

Alexa, eu te sfatuiesc sa cauti urgent un medic. Poate ca inca mai ai o sansa sa salvezi bebele.
Tu sigur ai (sau ai avut) un bebe.
Teste pozitive false cica nu exista decat daca le citesti dupa primele 5 minute. Exista cazuri de CM venit peste sarcina. Chiar aici am citit de un caz, o fata, care la amble sarcini a av CM peste sarcina timp de 3 luni si nu a banuit nimic cum ca ar fi insarcinata pana nu au aparut greturile. Si acum are 2 copii sanatosi.
Asa ca nu-ti pierde speranta dar mergi la medic.
Primul test pozitiv cand a fost? Sarcina ta cred ca e destul de maricica pentru a scapa nevatamata de acest CM, mai aales ca e fara dureri... Eu asa cred. Fiindca nu ai fi prima in ac. situatie. Hai, curaj! Capul sus!
Si anunta-ne ce ai mai facut, da? Ca noi iti tinem pumnii.

hai, bebitza, vino...

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

quote:

A avut careva ciclu peste sarcina??? stie cineva ceva???.....

Daa, tocmai ti-am povestit. Si nu este primul caz de care am auzit. Sunt aproape 90% convinsa ca e si cazul tau.

hai, bebitza, vino...

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iubisimo

Elara, multumesc mult de urari, te pup dulce si sa-ti dea DD si tie bebica cat mai curand!!!!!

Eu acusica plec la munte la parinti si abia astept sa le spunem vestea (in prima zi de Paste)...Inca nu realizez ce mi se intampla pentru ca nu am siptome (doar dovada vie a testelor de sarcina).

Va pup pe toate si va diresc un Paste Fericit si asa cum vi-l doriti!!!

O, Doamne, ce minune trebuie sa fie. Iti doresc cel mai minunat Paste... De fapt cu siguranta ca este.
Deja imi dau lacrimile imaginandu-ma in locul tau. E un copil asa de indelung asteptat... incat imi imaginez ce emotziii va incearca. Deocamdata doar imi imaginez...
Sper cat de curnd sa le simt pe propria piele. Oricum insa nu ma pot compara cu voi, fiindca noi abia de o luna am inceput "proiectul bebe". Voi il asteptati de mult, de 4 ani. Asta il face cu atat mai drag si mai pretzios. Sarcina si nastere usoare.
Sa ii dea DD bebelului tau multa sanatate si noroc in viatza.

hai, bebitza, vino...

Seneca

Mergi la inceput

Pai am fost la doi medici care s-au uitat lung la mine si au zis ca era normal sa-mi vina ciclu azi....Chiar dupa 3 teste pozitive.....Ar fi trebuit sa am doar 2 sapt..... Si.........au dat din umeri....

Mergi la inceput

Nu esti prima gravidutza careia medicul nu ii poate confirma sarcina la control, datorita varstei f mici.
Important este sa mergi cu rezultatele testelor, sa faci si analize de sange si sa iti dea ceva pentru sustinere.
Nu ar fi rau sa incerci tu singurica sa iei niste urogestran (parca asa se cheama...) introdus vaginal ca cica e cel mai eficient.
Pune cate 2 de 3 (sau 4, nu stiu exact, dar incearca minim de 3 ori pe zi) la ore care sa iti permita ca apoi sa stai culcata in pat ca sa nu se scurga.
Eu de obicei nu sunta depta tratamentelor luate dupa ureche...dar aici e vb de viatza si de moarte... Bebitza al tau ar putea fi in mare pericol... Si apoi la cate 2 sau 3 zile sa iti repetzi analizele de sange ca sa verifici nivelul din sange al hormonului care pozitiveaza si testele de sarcina care se fac cu urina. Important e sa creasca mereu acest nivel, pentru ca doar prezenta lui (pe care ti-o arata si testul cu urina) nu garanteaza ca sarcina e bine ci doar ca a existat....
M-am facut inteleleasa?
Ufff.. ca am asa un fel complicat ed a explica..de ma ametzesc si pe mine...
Daca nu ai inteles, spune-mi si raspund ca inca sunt pe aici.

quote:

Pai am fost la doi medici care s-au uitat lung la mine si au zis ca era normal sa-mi vina ciclu azi....Chiar dupa 3 teste pozitive.....Ar fi trebuit sa am doar 2 sapt..... Si.........au dat din umeri....

hai, bebitza, vino...

Seneca

Mergi la inceput