ASPIRANTE OPTIMISTE > 20 (82)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

va las. merg la nani.
vb maine.
noapte buna.

vine
roxana 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

quote:
Originally posted by MARY-ADY

BUNA
Sunt noua pe forum dar discutiile voastre sunt foarte interesante asa ca mam hotarat sa va scriu si eu.
Si eu vreau un dar nu reusesc sa raman,am trompele ,ovarele ,dar am uterul mic in latime ,in lungime este ok.
Nu am fost la doctor ,dar asi vrea sa iau duphaston si progesteron,stiti ceva de preturi? si cum sa le iau ? am cm la 26 de zile.

Mary-Ady, eu iti doresc bun venit pe si iti doresc sa ti se indeplineasca visul cat mai repede. Parerea mea este sa te duci la doctor inainte de a lua Duphaston si sa-ti faci analizele. Daca nu e necesar deregleaza CM.
Baby-r nu ne lasa...

http://tt.lilypie.com/o7kBp3.png

bio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

E ora 23.40 si eu sunt inca la birou
Acu' imi astept sotzul sa vina sa ma ia cu masina. Daca stiam ca vine el (credeam ca iau un taxi, nu stiam ca are masian de serv cu el ca nu o ia mereu) il chemam mai dvreme ca sa nu il mai astept... .
Ma ustura ochii in cap ... Ufff..da' am tras tare ca mine am liber... Fca si eu curat pt Pasti..ceva mancarica..
Dar uneori ma gandesc daca merita...
Ca asa mi-a stricat si 8 martie pt un liber de a doua zi...

hai, bebitza, vino...

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARY-ADY spune:

multumesc IUCA, cred ca asa voi face desi am auzit ca analizele sunt foarte scumpe nu mai zic de spaga la medic.Stie cineva un medic bun care nu ia spaga?eeeeeeee zisei si eu ....de parca ar exista asa ceva

Mergi la inceput

PASTE FERICIT TUTUROR!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

buna fetelor e azi sunt oficial gravdoasa ,am facut bhcg care a iesit 1461 ,si la eco am vazut un punctulet in uter sunt haappy tare ,a pupic pe toate si somnic usor

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 4+

Mergi la inceput

FELICITARIIIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Felicitariii oficial...atunci...ADRIANA, sa ai o sarcina usoara si un nazdravan!!!!!
eu mi-am dat seama ca orice as face nu o mai aduc inapoi pe catelusa mea, am facut si imposibilul sa nu o pierd, dar cred ca atatea zile a avut.
am hotarat sa o ii las sufletelul liber si chiar daca voi plenge, sa imi aduc aminte numai de momentele frumoase pe care mi le-a daruit.
sincer nu pot renunta la voi, pt. ca sunteti sprijinul meu moral si va iubesc mult.

poze
bebe al meu
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

ANCUTA, RAMONA, IRINA, YASMI, MIRELA, ROXANA, BIBY SI TOATE va dulce!!!!!!!!!!!!
si sa aveti grija de nazdravani sa creasca!!!!!!!!!
De plecat de pe forum nu o sa plec, dar am hatarat ca pe sa il lasam sa vina singurel, fara stres, teste si temperaturi....
vom face pauza la toate, mai putin la
la aspirante va tin pumnii sa aveti cat mai curand bebelul mult dorit si celor care sunt aproape de testare mult succes!!!!!!!!

poze
bebe al meu
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Bebika, FELICITARI si oficial, sa fii sanatoasa si bb la fel, si sa dea DD sa fie totul bine

http://tt.lilypie.com/o7kBp3.png

bio

Mergi la inceput