IMi place la nebunie mercedesul -vito ,daca as avea bani l-as lua.ce pareri aveti de el>? se aude ca e scump de intretinut ,piese scumpe .
astept pareri.multumesc
am vazut pe mobile un mercedes vito din 2004 costa7800 euro ,oare cat ar costa taxa de inscriere ?
Mie nu imi place. Eu nu am, insa am ocazia sa merg in muulte delegatii folosind Vito. Nu mi se pare comod, dupa trei ore ma doare spatele de la scaunele din Vito. Si in afara de asta nici nu incap multe bagaje in el.
Si eu vb tot de Mercedes-Vito microbuz. Cand suntem in masina 5 persoane nu ne incap niciodata bagajele bine, desi nu plecam decat pentru max 3, 4 zile si fiind la serviciu, iti dai seama ca suntem fara copii. Asa ca mie mi se pare neincapator.
Cred ca nu vorbiti de aceeasi masina, sau eunice merge cu un model mai vechi, care este si mai scurt...
Eu de mult am pus ochii pe masina asta, dar nu am inca bani. Ca are spatiu berechet, daca folosesti doar 5 locuri ai o treime de masina pentru bagaje...
Anul trecut era o promotie, nou costa putin peste 20 000 euro, ceea ce este un pret excelent. Second hand, adus din Germania, unul bun costa 10 mii, dar taxa asta idioata sare de 2000, pentru ca au motoare mari.
Mie mai imi place si modelul Vaneo, dar e ceva mai mic.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
rufus-multumesc .vreau mai multe informati dacasti.mie imi plac la nebunie.am inteles ca unul second hand din germania costa de la 7800 in sus.ce consum are? si cam ce preturi au piesele .multumesc