Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
KoraPop spune:
ana_id tu ce tratament de sustinere iei acum???Sper ca ti-a dat T de la inceput tratament de sustinere si tu esti cuminte si nu faci efort si nici nu te stresezi!Du-te la spital,cred ca il gasesti pe acolo!Tin pumnii!
iyoana multi pupici si multumesc!Ma bucur ca anal;izele sotului tau sunt bune,vad ca liliana te-a lamurait deja cu VSH-ul ,cat era valoarea?Bafta in continuare pt 20 aprilie!
lili tu sper ca stai intinsa in pat !Tin pumnii stransi pt tine,inca un pic mai ai de asteptat!
Kora
CARPE DIEM!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
KoraPop spune:
ana_id eu zic totusi sa il suni si sa il intrebi daca te poate vedea si ce sa mai iei daca sangerezi,sper ca nu e abundenta sangerarea!Offff Doamne ajuta sa fie bine!Tratamentul e bun precis si eu am deja in frigider fiole de gravibinom si cutii cu utrogestane...
Kora
CARPE DIEM!
ana_id spune:
nu raspundeeeeeee
din fericire nu este abundenta dar eu sunt cu frica in san
cred ca ma duc la un alt doctor , macar pt o eco sa vad ce e
nu mai am rabdare pana maine
pupici
diana
ana_p spune:
Buna, fete dragi!
Azi dimineata am fost la Elias pentru ultima zi de monitorizare (nu am rezistat nici luna asta sa stau deoparte). Am ovulat si pe OD si pe OS; Acum va urma o perioada de asteptare resemnata. Dar noutatea e ca am luat legatura cu dr. Matei si astazi la 13.00 am o prima intalnire cu dumneaei. Sper sa fie bine, am emotii...
Kora, tin pumnii stransi sa creasca foliculasii si endometrul si sa fie totul bine.
Ana_id, ai grija de tine, eu zic sa mai insisti la telefon poate totusi il mai gasesti in spital.
O zi minunata tuturor! Va scriu diseara sa va spun cum a decurs intalnirea cu doamna doctor.
Ana
Iyoana spune:
Lilianafi, Kora, multumesc mult fetelor!
Valoarea este 15, pentru o maxima de 12.
Nu imi dau seama daca e mult.
Eventual mai reface analiza, ca tot i-a trecut raceala acum.
Va pup si multumesc!
Ana_id, ai grija de tine si de bebe! Sanatate multa!
Ana_p, o sa-ti placa de dna dr. Matei. Este o draguta, are multa rabdare si iti explica toate cele. Iti doresc mult succes si pentru ca ai ovulat asa de bine, poate ne dai o veste frumoasa!
iyoana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucialu/lucialu.jpg)
lucialu spune:
Hello!
Iyoanaaaa nu mai fac dipherelyne!L-am terminat anul trecut
Am scapat!Si nici monitorizari nu vreau sa fac.Incercam asa- la liber.
Ti-am mai jish.Kora eu va tin la curent, dar chiar nu am ce sa spun.Incercam si vedem ce iase:indieni sau BB
Bafta mare fetelor cu analize si pregatire.Acum impartiti intre voi doua ce-i revine fiecareiaSi eu sunt aici si ma rog sa fiti bine!
Ping-pong!
Adica,pupici
Ana_id stai cuminte, adica actioneaza dar calm cat cuprinde!N-ai nr-ul dansului, ala personal?Eventual mergi la spital sa intrebi, trebuie sa fie undeva, sa -l poti gasi si sa te linisteasca!Doamne-ajuta sa fie bine!
Va shalut pe toate si pupici!O saptamana excelenta!KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
ana_id spune:
pai si cum procedez?
eu nu am fost niciodata la spital la consultatie
ii platesc acolo?
diana