Idei cosulet cadouri pentru angajati (Paste)

Idei cosulet cadouri pentru angajati (Paste) | Autor: Qamar

Link direct la acest mesaj

Salutare,
m-a rugat hazbandul sa ma ocup de cate un cosulet de cadouri pentru fiecare angajat, pentru Paste...Pana joi dupa-masa ar cam trebui sa am totul luat, insa duc lipsa de idei

Ce as putea pune in cosulet drept cadou?o sticla de vin, cozonac, ceva decoratiuni de Paste?

Daca aveti niste idei mai bune, pliz help!

Multam fain

Edit: angajatii sunt tineri, media de varsta e in jur de 30, poate mai jos...O singura colega are copii, restul sunt burlaci si burlace, tineri si nelinistiti.

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Cred ca dulciurile vor fi intotdeauna apreciate. Gen : un iepuras de ciocolata ...

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Cred ca dulciurile vor fi intotdeauna apreciate. Gen : un iepuras de ciocolata ...

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Liliana, merci
desi s-ar putea sa nu reziste iepurasii pana vineri, daca ii gaseste sotul

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pai traditional cam asta ar fi: cozonac (daca va permiteti si vreti sa dati 'mai bine' un panetone), vin, oua sau iepurasi de cioco. Anii trecuti stiu ca erau la Metro/Selgros cosulete gata pregatite, poate asa scapi de-o grija.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

eu as vrea sa primesc cd'uri cu muzica de dagoste mi-as aminti cand le-as asculta de unde le am primit- in 2007, de Paste, de la sef... altfel daca ar fi dulciuri, le-as papa si.. as uita. cred...
ok. acum lasand gluma, da, cred ca cel mai dragutz ar fi iepurasii de ciocolata. Sau chiar si cum ai zis tu, Noe, si alea ar fi bune: sticla de vin, cozonac, decoratiuni de Paste..haa? ce's alea? pui si retze de lut in cosuletze cu paie ??
Sau niste iepuroi mai mari de ciocolata! Ca nu cred ca se satura cu un iepurash..

- - - - - - -
vau dagoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by dearChris

eu as vrea sa primesc cd'uri cu muzica de dagoste mi-as aminti cand le-as asculta de unde le am primit- in 2007, de Paste, de la sef... altfel daca ar fi dulciuri, le-as papa si.. as uita. cred...
ok. acum lasand gluma, da, cred ca cel mai dragutz ar fi iepurasii de ciocolata. Sau chiar si cum ai zis tu, Noe, si alea ar fi bune: sticla de vin, cozonac, decoratiuni de Paste..haa? ce's alea? pui si retze de lut in cosuletze cu paie ??
Sau niste iepuroi mai mari de ciocolata! Ca nu cred ca se satura cu un iepurash..

- - - - - - -
vau dagoste

Alynutza, merci pentru ideistiu ca sunt cosulete de gata, dar vroiam sa fie mai personale anul astaIdeea cu panetone nu e rea, deja mi s-a facut pofta si mie

Chris, cred ca mai degraba ar merge niste CD-uri cu ceva metale, ca's mai rebeli oameni si mai nebunatici
decoratiuni de Paste- suporturi pentru oua rosii, tot felu' de minuni in forma de iepuras, gainuse, puisori, desi astea cred ca ar merge la fete, la baieti eventual niste puicutze
oricum, merci pentru mesaj

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Hehe ... :))))), stiu eu, stiu eu ....

Dati comanda la Sibiu, la cate un Snickers, un Tiramisu, 3 eclere / persoana!
Ce zici ?????

Acum pe bune, am avut si eu misiunea asta nepotrivita intr-un an, pentru angajatii tatei si ... era de Craciun, asa ca am ales motive traditionale. Dar la noi majoritatea aveau copii, asa ca totul a fost mai degraba pt copilasi. Daca ar fi sa aleg eu, nu as alege dulciuri aproape deloc. Si nici vin. Poae un cozonac, ca daca-s burlacei sigur nu fac, si un cadou frumos, care sa ramana amintire peste ani. Dar ce ... habar n-am!
Pup Bia scumpa!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput