FIV 113

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

zouzounaki daca asa ti-a zis medicul tau eu nu il pot contrazice,probabil ca asa e.Eu iau diphe in burtica si pe prospect scrie ca se face subcutanat in burta,taica-meu mi-a aratat zona omilicala unde se fac ( formezi un arc de cerc sub buric si in acea zona se dau subcutanat,adica la 45 de grade trebuie sa tii seringa).Mai mult nu stiu sa iti spun.Bine ca ti-ai facut rost de progestreon injectabil,acum esti mai linistita,vezi totusi sa nu iei doze prea mari.Succes!!!

Kora

CARPE DIEM!

am citit si prospectul si scrie ca se fac ori in sold ori sub buric...gata m-am linistit...progesteronul,desi este in fiola de 100,eu am sa iau jumatate si cealalta jumatate din pacate am s-o arunc...dar macar dupa punctie si dupa Et am sa iau 100...pe cind ET? pupici

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Zouzounaki....cealalta jumatate de progesteron care iti ramine NU o arunci o pui in frigider si o folosesti a doua zi ( eu asa fac pt.ca asa a zis dr.mea care mi-a precizat in mod special faza asta....si eu ma gindeam ca arunc cealalta jumatate care ramine)iar cind o folosesti o incalzesti in mina,trebuie sa fii atenta ca progeseronul e uleios si poate precipita cind faci injectia si se face strict im(ca orice solutie uleioasa).....eu ca inhibare am avut suprefact pe care l-am faut sc in pulpa piciorului si pt stimulare puregon:pen cu cartusa pe care l-am facut paraombilical(sc) la indicatiile medicului.....daca medicul nu specifica cum trebuiesc facute le faci conform instructiunilor din prospect...multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Kora,Zouzounaki: Multumesc mult,fetelor!

Asadar o sa iau seringi cu ace pentru insulina detasabile(voi vedea daca voi lua si ace groase pentru preparat).Filmuletul cu gonalul l-am tot studiat, insa nu eram sigura daca tot gonalul are seringile proprii.Acum sunt lamurita, trebuie sa cumpar seringile doar pentru diphereline.

Nusy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilianaFi

Zouzounaki....cealalta jumatate de progesteron care iti ramine NU o arunci o pui in frigider si o folosesti a doua zi ( eu asa fac pt.ca asa a zis dr.mea care mi-a precizat in mod special faza asta....si eu ma gindeam ca arunc cealalta jumatate care ramine)iar cind o folosesti o incalzesti in mina,trebuie sa fii atenta ca progeseronul e uleios si poate precipita cind faci injectia si se face strict im(ca orice solutie uleioasa).....eu ca inhibare am avut suprefact pe care l-am faut sc in pulpa piciorului si pt stimulare puregon:pen cu cartusa pe care l-am facut paraombilical(sc) la indicatiile medicului.....daca medicul nu specifica cum trebuiesc facute le faci conform instructiunilor din prospect...multa bafta

multumesc frumos ca mi-ai zis..eu credeam ca nu e bun...dar progesteronul nu trebuie facut odata la 2 zile???(sau trebuie administrat zilnic?)ramine in frigider 2 zile fara probleme???...liliana prontogest asa e de scump?eu am ramas tablou la cit e de scump...in fine nu mai conteaza..ma bucur ca l-am obtinut si asa...o sa pun imediat o pagina cu progesteronul cum si ce ca sa nu doara...pupici

Parintele Arsenie Boca http://www.ortodoxtv.com/filme-video/sfanta-lumina.php
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Progesterone Hints

*
Do not refrigerate progesterone in oil as it makes the shots more painful as the oil is of a thicker consistency. Warming the ampoule in your hand for a few minutes will ease the injection and may bruise less.

*
Do refrigerate progesterone suppositories.

*
Rectal application is less messy than vaginal application.

*
Oral progesterone may be an option so you should discuss this option with your clinic.

*
Progesterone is made in peanut and sesame oil (US) and these oils may cause allergy. If you are experiencing lumps and rashes etc at the injection site it may help to use progesterone in the other type of oil.

*
Chilling the muscle first may make it harder for the progesterone to dissipate so if it is not too painful injection without icing may be preferable. Heat on the area may actually enhance progesterone dissipation. A warm hot water bottle is perfect for this.

*
Massaging the area after the injection helps progesterone dissipation.

*
You can still be pregnant even if you appear have started your period, so go for a blood pregnancy test before stopping medication.

*
Progesterone often brings on symptoms of pregnancy and can make your cycle longer. You will need to have a pregnancy test to confirm any symptoms.
http://www.ivfsecrets.com/html/progesterone.html

Parintele Arsenie Boca http://www.ortodoxtv.com/filme-video/sfanta-lumina.php

Mergi la inceput

cine traduce exact fraza asta???trebuie bagat in frigider sau nu dupa consum?
Do not refrigerate progesterone in oil as it makes the shots more painful as the oil is of a thicker consistency
Liliana intreab-o pe doctorita daca dupa 2 zile se poate refolosi... tu faci in fiecare zi cite 50?

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Zouzounakieu fac progesteron 1/2fiola zilnic (deci 50mg)....de scump nu stiu cit e de scump,mie mi l-au dat de la centrul med.unde am facut fivet....acum m-am uitat pe cutie si am vazut pretul(care e scris direct din fabricatie/pe cutie...nu lipit)deci o cutie prontogest contine 3 fiole de 100 mg si costa 5,24 euro,tu cit ai platit?......ti le-au dat fara cutie?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilianaFi

Zouzounakieu fac progesteron 1/2fiola zilnic (deci 50mg)....de scump nu stiu cit e de scump,mie mi l-au dat de la centrul med.unde am facut fivet....acum m-am uitat pe cutie si am vazut pretul(care e scris direct din fabricatie/pe cutie...nu lipit)deci o cutie prontogest contine 3 fiole de 100 mg si costa 5,24 euro,tu cit ai platit?......ti le-au dat fara cutie?

mie mi-a luat 14 cutii ..fiecare cutie contine 3 de 100 mg..si costa in total 70 de euro..tu faci tot prontogest?
acum am calculat si atita costa..73 de euro...deci si tu iei prontogest?la punctie cite mg ai facut?dar dupa et?poate am sa fac atunci si eu zilnic ca si tine ...am sa ma consult cu cei de la clinica...pe cind rezultatul???? iti doresc din suflet || sa fi mamica

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ma primiti si pe mine cu sfaturi???
koraeu scriu tratamentul...dar nu cred a te intere ca am facut stimulare cu Gonal F. O sa-ti trimit maine un PM cu evolutiile foliculilor si endometrului de la un eco la altul!
lilianasimptomele sunt bune, petele cred ca erau de la cateter..de la embrioni era prea devreme! Sa nu faci test de urina..eu am facut in Z 10 si era slab pozitiv..e adevarat cu urina de la pranz, dar oricum... sunt 2 ..si trebuia sa se pozitiveze mai bine! Sa incerci sa fi calma si sa faci numai ce iti face placere...Tin pumnii! Pe 18 merg la eco
nusydaca faci FIV in RO..sa-ti cumperi seringi de insulina cu ac detasabil si pentru GONAL F, aici e sub forma de fiole de 75 ml..nu e pen!!! Si sa ramai gravidoasa ca si mine dupa Gonal
zouzouprogesteronul nu-l tin in frigider acum cand il consum... se administreaza mult mai bine daca e la temperatura camerei... si atentie cu el!! la ET am facut 100 mg si la punctie 50 mg...dupa 50 mg din 2 in 2 zile ..pana la 6 saptamani de sarcina (4 de la ET)
kora, zouzou nu stiu daca ati sesizat, dar sunt sigura ca nu va suparati pe mine daca va atrag atentia: intre tratamentul meu de sustinere cu progesteron si cel al Lilianei sunt diferente...ambele tratamente fiind recomandate de medic..v-as ruga sa vorbiti si voi cu dr. inainte de utilizare.... e normal ca tratamentul de sutinere sa difere de la organism la organism!
monio sa-ti trimit maine un Pm ..sunt nelamurita cu ceva

Noi suntem bine, nu am geturi..doar arsuri pe gat, ragai si dupa o gura de cafea decofeinizata..si in fiecare dimineata mi-am facut cate un test de sarcina..am ajuns la faza in care daca tin testul in mana cum ajunge urina la cele 2 liniute cum se vad..nu mai trebuie sa astept. Ma mai doare burtica din cand in cand ca la CM..si ma inteapa pe ici ..pe colo..si culmea..se si vede ca-s gravidoasa

PUSSI 4+

Mergi la inceput

zouzouprogesteronul nu-l tin in frigider acum cand il consum... se administreaza mult mai bine daca e la temperatura camerei... si atentie cu el!! la ET am facut 100 mg si la punctie 50 mg...dupa 50 mg din 2 in 2 zile ..pana la 6 saptamani de sarcina (4 de la ET)
kora, zouzou nu stiu daca ati sesizat, dar sunt sigura ca nu va suparati pe mine daca va atrag atentia: intre tratamentul meu de sustinere cu progesteron si cel al Lilianei sunt diferente...ambele tratamente fiind recomandate de medic..v-as ruga sa vorbiti si voi cu dr. inainte de utilizare.... e normal ca tratamentul de sutinere sa difere de la organism la organism!

PUSSI 4+
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
[/quote]

pussilina eu chiar ma bucur ca ne mai spui ce si cum deci progesteronul mai bine este tinut la temperatura camerei...dar cu cealalta jumatate ce sa fac? oare imi ajung 14 cutii,pentru 4 saptamini?am sa sun eu la clinica si am sa intreb ce si cum...faza e ca aici pt ca negasindu-se prog,injectabil,medicii recomanda utrogestanul si am temeri ..oare vor stii ce cantitati trebuie sa iau?asta ma framinta acum...sper sa stie medicii ce si cum..eu i-am intrebat daca sa aiu...si mi-au zis ca ar fi ideal daca as gasi sub forma de injectii...acum ca am gasit sper sa stie si ei cum sa-l administrez...pussilina,tu pe perioada de inhibare ce ai papat?eu fac protocolul lung...pina prin data de 20 am sa fac daronda,dupa gonal f 900 in pen...ce ai papat si ce vitamine ai luat? pupicei pe burtic

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput