Tastele Caps Lock/Shift

Tastele Caps Lock/Shift | Autor: gabi_j

Link direct la acest mesaj

De ceva vreme tastatura de la servici mi s-a dereglat si nu stiu cum sa o setez la normal... In mod normal Cand cand vreau sa scriu cu majuscule, apas tasta Caps Lock, si cand vreau sa revin la litere mici, apas din nou Caps Lock. Ei, la mine, la revenirea la litere mici, trebuie sa apas tasta Shift din stanga. Pe mine nu ma deranjeaza, dar am un sef cam senil care imi foloseste calculatorul din cand in cand si de fiecare data trebuie sa ii explic ce sa apese...
La ce setari trebuie sa umblu (oare) ca tastatura sa isi revina la normal?

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Se pare ca de vina este tastatura, probabil veche, pe care ramane blocata tasta shift. Ori inlocuiesti tastatura, ori scoti tasta - bagand pur si simplu o surubelnita sub ea si ridicand in sus - si cureti locul de praf.

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Esti sigura ca nu ai "caps lock" tot timpul "on"? Normal "caps lock" ramane "off" si folosesti "shift" pentru majuscule... Daca ai verificat si nu e cazu'... iti trebuie tastatura noua... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Incearca asa: START- Settings- Control Panel Regional and Language Options- Languages- Details si in Settings alegi Key Settings (butonul din dreapta jos) si in fereastra care apare trebuie sa ai bifata prima optiune (ceva de genul "to turn off Caps press Caps"). Apoi Apply, OK, ce-ti mai cere.

Numai bine.

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Lorena, esti geniala! Aici era buba... ma gandeam ca s-au dereglat setarile dar nu stiam unde exact.
Merci

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput