Aspirante optimiste > 20 ani ( 81 )
Raspunsuri - Pagina 16
bebika spune:
buna dimineata la toate aspirantele ce faceti fetelor?
am fost aseara la dr si nu a vazut nimic ca mi-a facut eco abdominala sapt viitoare ma progr la alta dr.sa vedem ce va fi parca nu mai am rabdare,sunt asa suparata,nici nu stiu ce sa cred daca sunt sau nu ,desi am acasa trei teste slab pozitive
pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 4+
iulia25 spune:
quote:
Originally posted by teomaria
Iulia, da' tu nu trebuie sa faci test???!!!
Alina, merci de galerie....
Baby, poate urca iar TB
Ramona ,abia astept vestile despre baby
Anne, cand primesti rezultatul la sange??
Hai sa va zic ceva dragut (desi nu cred in vise):sambata am visat pregatiri de nunta la o persoana total necunoscuta si eram ff. entuzismata - am citit pe net ca asta inseamna implinirea unui vis mult asteptat, iar duminica am visat ca m-am certat urat de tot cu mama (ceea ce nu s-a mai intamplat de vreo 10 ani cand eram domnisoara) si asta inseamna ca primesti o veste buna.Eu nu iau in seama visele, dar in ultimul timp aveam vise morbide - ba cadea baietelul de la balcon, ba fetita de la etajul 4 si alte bazaconii- si-am zis sa vad ce-o fi insemnand si m-am linistit, in sensul ca atunci cand visezi ca-ti moare cineva, nici pe departe nu inseaamna ca o sa se intampla ceva rau cu persoana respectiva, ci doar griji multe, apasatoare...Si la mine s-au cam adunat...
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
tikerul asa zice,dar eu nu ma mai agit.am facut unul duminica si era negativ.inca nu mi-au venit uratii dar au timp azi ,maine.
vine bebe?
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
baby_r7 spune:
IULIA deci ne luam de manute, ca si eu am facut test duminica si era negativ.
si mie tot maine trebuie sa imi vina "teoretic" ciclul....
poze
bebe al meu
ROXANA
ioanara23 spune:
baby r: scurgerea aia albicioasa e si la mine instalata de cateva zile, ba chiar aseara am vazut niste firisoare albe prin ea, plus am senzatie de ud...da mai bine ia zi mataluta ce tip de test ai acas#259;? ca sa stiu sa iau si io; poate g#259;sesc barza ca ama stiu io ca e mai bun...am emotii
ce fete mai testeaza maine?
ioana
http://tt.lilypie.com/okk1p2.png
baby_r7 spune:
eu am : barza betisor, baby dream, surecheck , deci am de unde alege.
poze
bebe al meu
ROXANA
kalosalina spune:
Bebika burticoasa! Nu mai fii suparata...Dr. tau nu te-a linistit? Nu ti-a spus ca la 4 sapt. nu se poate vedea nici macar la eco transvaginala, nu mai zic de aia abdominala...Cred ca ar trebui sa-ti schimbi doctorul...Stai linistita ca abia la 6 sapt (cel mai sigur) se vede ceva la eco. Dc vrei sa te linistesti fa un test de sange.
Bebica te asteptam!
iulia25 spune:
BABY,ne luam noi de manuta,cum sa nu!dar poate totusi la tine era prea devreme duminica;tu ai CM=28,eu 27.
eu m-am decis:nu ma mai agit deloc.mai fac doar tratamentul care mi l-a dat dr inca doua luni ca am pastilele cumparate si sa nu fi dat bani degeaba pe ele.in rest nimic,nu teste de ov nu sex la program...
dupa ce termin trat merg la hsg,acolo tre sa fie probl.
fata dulcica!
vine bebe?
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
baby_r7 spune:
IOANA in afara de noi, mai e MIRELA si IULIA daca se hotaraste.
poze
bebe al meu
ROXANA
teomaria spune:
BEBIKA, subscriu la ce-a zis Alina - e IMPOSIBIL sa se vada ceva la eco abdominal, nici la vaginal nu se vede, ai abia 2 sapt. de la conceptie...nu te mai stresa, ca bebe inca nu-i fixat bine si-l superi
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
monica11 spune:
buna fetele..ce mai faceti?
ANNE sopr la analiza de sange..sa iasa cu ochisori
ADRIANA..normal ca nu are cum sa se vada o sarcina asa mica la echo abdominala..poate vaginala, dar muulta rabdare si o sa creasca samburelu sa-l poti vedea linistita....pupici si nu te mai ingrijora
Fac si eu galerie pt fetele care trebuie sa testeze zilele astea...
Eu sunt in asteptare..nici un simptom nimic si ma gandesc ca nu s-a prins nimic..incerc sa fiu optimista..e saptamana mare si poate rugaciunile o sa fie implinite cat de repede
pupici fetelor dragutzelor aspirantelor
monica
asteptam gemanutii Matei si Daria
http://tt.lilypie.com/Picgp2.png