Vrancea(18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Cum sa ne plictisesti, Petro? Pai noi suntem alaturi de tine si asteptam cu nerabdare nasterea minunii!!! Uite asa se maresc randurile reprezentantelor din Vrancea!

Iti doresc o sarcina usoara in continuare si te asteptam cu drag pe aici!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, as vrea sa stiu daca e cineva din Adjud, sa pot vorbi cu cineva de prietenii mei vechi.

O zi buna!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Cristina, nu imi aduc aminte ca vreuna din fete sa fi zis ca e din Adjud!Eu am doar o matusa, care s-a nascut acolo, dar acum s-a mutat in jud Iasi, deci nu cred ca iti pot fi de folos cu ceva...

Ce mai faceti, fetelor? A inceput anul scolar si aveti multe teme de facut? Le aud pe colegele mele cum se plang si ma amuz pentru ca am impresia ca nivelul la scolile de pe aici nici nu se compara cu ceea ce povesteste Andreia! Bia a inceput si engleza, iar astia pe aici nu stiu nici alfabetul!

In fine...Cum nu stiu ce sa va mai povestesc, ca din cauza de vreme nu am iesit pe nicaieri, am sa ma opresc aici! Va doresc o seara placuta si mi-ar face placere sa mai stam la vorba, asa ca la inceput...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Roxana, sincer nu stiu ce nivel are scoala aici, ca eu nu prea am cu cine face comparatii. De anul asta, de azi mai precis, ca sta in alt Land, a inceput scoala si baiatul unei prietene...........o sa mai vorbesc cu ea sa vad cum e pe la ei.
Insa, daca aveti chef sa aflati si pareri de la o scoala privata din Germania, intrati pe subiectul nostru si vedeti ce a postat azi mamica_dulce, care preda engleza la o scoala privata. M-am socat, drept sa va spun. Insa, cind din intimplare ma apuca ora 13 in tramvai si-i vad pe copii de gimnaziu cum se comporta in tramvai, cum vorbesc, ce vorbesc imi e groaza ca si fata mea poate intra intr-un astfel de anturaj si.........atunci VREAU acasa!!!! Dar si acolo, cred ca e cam la fel...........

Ce sa zic, alta generatie............Eu ma consider o mama moderna si deschisa si totusi ma socheaza copii astia intre 12-16 ani, exact cum scria si mamica_dulce........

La noi vremea a fost ok azi, nu a plouat si a fost caldutz, si putin soare. Am luat-o ep Bianca de la scoala, am facut lectii, dictare......apoi, am vorbit cu o prietena buna din Canada, despre care nu mai stiam nimic de vreun an de zile. Vreo 2 ore am tot povestit, iar la naul sper sa treaca cu fetitele ei pe la noi (are una de 4 ani si una de 2 ani).

Am uitat ca de cind a postat Petro, eu nu am mai scris, asa ca: draga Petro, ma bucur ca bebelina ta e bine si creste frumos si ca tu te simti bine. Iti doresc din suflet, sarcina usoara pina la capat si bb sanatos! Apropos, cind vine bblina?

Andra, cum afsot la dr? Parca azi aveai programare, sau ma insel eu?

Vad si eu ca e cam slaba miscarea aici.........asa ca, ma retrag la somnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!!!

Ne-am intors si noi acasa.Ce mai faceti fetele?
Vad ca intre timp am vut o multime de sarbatorite.Cu intarziere...Lorena,Carmen,Prixi,Bruxina,Sim,Helbi...LA MULTI ANI!!! Numai bine va doresc!!!
Nu in ultimul rand:LA MULTI ANI,Robert!!!

Intre timp,mi-am adus pisica acasa.Este superba!O ador!Am sa va arat in curand poze cu ea.

Pupici!

------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani, Robert!
Didialex, sa va traiasca flacaul!

Dana_n, bine ai revenit cu.....pisica cu tot Si multumesc pt urari! Te asteptam cu poze si povesti despre cum a fost in tara!

Mergi la inceput

La Multi Ani, Robert! Sa cresti mare si voinic, Gaza, si sa aduci numai bucurii parintilor tai! Felicitari Alex!!!

Dana, iti multumesc mult pentru urari!
Mie imi plac foarte mult pisicile si de abia astept sa vad cateva pozici...Este un el sau o ea? Ce nume i-ai dat?

Va pup pe toate si noapte buna!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La multi ani Robert, sanatate si multe impliniri! Pupici mamicii frumoase!

Fetelor, eu nu am rezolvat nimic, doar repetam analizele si eu si Lari caci e alt spital si dr asta vrea sa aiba rezultatele la prima mana, sa zic asa.
Asa ca pe 2 octombrie am ecograf transvaginal, astept cm pt ca in z2 sa merg la sange, Lari si el...si abia pe 14 ianuarie am urmatoarea vizita cu dr. Asta e...

Va pup, w/e minunat!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Andra draga, imi pare rau ca te stresezi atata... Lasa, ca totul va fi bine! Sunteti tineri, sanatosi ...asa ca nu are de ce sa nu vina bebe si pe la voi!

Va doresc la toate un we frumos, cu mult soare! Asa ma bucur cand e frumos afara...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Buna, as vrea sa stiu daca e cineva din Adjud, sa pot vorbi cu cineva de prietenii mei vechi.
O zi buna!

Aici sint :))
Daca vrei sa stii ceva in mod deosebit abia m-am intors:)
Numai bine,
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput