Vrancea(18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani Lorena!

Multa sanatate si toate visele sa ti se implineasca!

Am facut urarile idn seara asta, deoarece noi maine suntem pe drum de la Bucuresti la Frankfurt si am cind sa mai intru.

Vacanta noastra se termina maine, dar pot spune cu mina pe inima ca, desi am avut o gramada de rezolvat, am reusit in proportie de 99% sa rezolv tot. Am avut parte si de intalniri frumoase cu prieteni vechi si dragi, dar si de conversatii telefonice cu oameni pe care ci-i consideram prietenii nostri, pe care i-i iubim si apreciem si cu care, desi nu am reusit sa ne revedem, ne-am bucurat enorm sa ne auzim! Si aici o amintesc cu mare drag pe SIM, o fata pe care o respect,o admir si o iubesc, de parca ar fi sora mea! SIm iubita, pupici multi de la noi tie si familiei tale minunate si sper din suflet ca la urmatoarea noastra vizita sa ne revedem!

Motanik, tu cind mergi in tara? Vacanta placuta alaturi de cei dragi!

Si tie Alexandra, vacanta frumoasa in RO!

Pupici la toata lumea si ne reauzim de acasa!

Mergi la inceput

La multi ani, Carmenp (pt ieri) cu multe bucurii!

si

La multi ani Roxana, draga! Sa fii fericita, iubita is toate visele sa ti se implineasca! Te pupam cu drag si asteptam veti de pe vara de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Andreia, multumesc mult pentru urari! Sper sa nu va suparati ca nu am mai postat, dar am preferat sa petrec tot timpul liber cu mama! Cine stie cand mai apuc sa ma bucur de prezenta ei ...asa ca am profitat acum la maximum! Mai ales ca Adrian e in tara si deci am fost numai noi, intre fete! Mai avem inca o saptamana impreuna si apoi ...a voastra sunt!

O seara placuta tuturor, un we cu mult soare si pe curand!

Distractie frumoasa celor care sunt acum in vacanta!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ce dor mi-era de voi!!
Am fost si noi in vacanta in Romania si acum suntem in drum spre casa.Suntem cu masina si acum am facut o "escala" la prietenii nostri,in Suedia,tara de care efectiv m-am indragostit

Andra,Danutza,Andreia,Alex,Petro va multumesc din suflet pentru urari.Sunteti niste dragute absolut toate.

Petro felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa!
CrisaS bine ai venit!
Roxana ,cu scuze pentru intarziere..la multi ani si toate dorintele sa devina realitate!
Andra,ma bucur ca ai descoperit cauza pentru care nu ai ramas insarcinata pana acum.Sper din toata inima sa rezolvi cat mai curand problema.
Intre timp si eu am facut un fiv,nereusit din pacate...dar nu disper.Avem 5 puiuti la congelator si cu ajutorul lui Dumnezeu sper ca in curand sa se intample si la noi minunea.

Va pup acum pe absolut toate si revin peste vreo cateva zile(abia luni luam vaporul din Norvegia si mai facem 3 zile pe drum pana acasa,in Islanda).

Flori

Edit ca am uitat sa ma laud:pe 2 iulie am devenit o matusica supeeer fericita!Surioara mea a nascut un baietel pe care efectiv il ador si de care mi-e dor tare acum.Codrin e numele lui si e un dulce!

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Flori, ce ma bucur ca ai reusit sa ne mai scrii! Sa iti traiasca nepotelul, sa va bucurati de el si sa ne dai in curind vesti bune, sa-i faci un verisor sau o verisoara!
Drum bun spre casa si te asteptam curind cu alte vesti!

Roxi, petrecere frumoasa in ultima sapt. alaturi de mama ta si te asteptam apoi cu poze, asa cum ne-ai obisnuit!

Noi incepem maine clasa a 2-a! E f. fericita, abia asteapta! Si-a pregatit ghiozdanul inca de cind am revenit din tara, am mai cumparat cite ceva, desi avem rechizite acasa pt urmatorii 11 ani de scoala
In rest, noutati nu prea avem, asa ca revin maine-poimaine cu impresii din clasa a 2-a si miercuri cu cele de la deschiderea oficiala pt clasa 1-a, cind copii de clasa a 2-, deci si Bianca, au un spectacol de Bun Venit pt bobocei!

WE placut!

Mergi la inceput

La multi ani, Simona!

Sa-ti de-a Dumnezeu numai bucurii si fericire alaturi de familia ta frumoasa! Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasc cele mai frumoase vise!

Te pupam cu drag,
Bianca s

Mergi la inceput

Sim, La Multi Ani si din partea mea, cu multa fericire, sanatate si cat mai multe bucurii!

Flori, saru'mana de urari! Si imi pare tare rau ca de ziua ta nu m-am alaturat fetelor pentru ati transmite urarile mele de bine si de sanatate... Sper sa nu te superi prea tare pe mine...

Andreia, esti o draguta ca de obicei! Si ce fata mare ai! Deja in clasa a doua...Felicitari, mamico, iar Biei numai succese la scoala! Si te asteptam cu impresiile de la deschider si de la serbare!

Va pup pe toate si va doresc un inceput de saptamana usor!
Astazi a plecat mama si m-am smiorcait toata ziua...sper ca in curand sa imi treaca dorul de duca si sa va arat si cateva poze...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Roxana ,cred ca ti-a fost greu ca a plecat mama ta...Si eu,chiar daca sunt deja de 4 ani in Islanda si zic ca m-am mai acomodat,de fiecare data cand plec de acasa "dau apa la soricei" E greu,nu cred ca cineva poate sa spuna ca nu-i e greu departe de casa,de parinti,de frati,de prieteni....

Simona,la multi ani fericiti si sanatosi!

Andreia,cum e in clasa a 2-a?Pupici Biei si un an numai cu note bune ii doresc

Maine incepem si noi munca dupa 2 luni de concediu..Ufff...Ce bine era in vacanta

Pupici si o saptamana usoara tuturor

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Multumim frumos de urari Roxi si Flori!

Da, Bia e in clasa 2-a deja! De vineri au inceput in forta si au avut saracii la teme pe We asta Ei in clasa 1-a nu a avut in progra scrisul de mina. Asta era in clasa a 2-a. Insa, pt ca au fost o coasa cu care s-a putut lucra mul si inainte, au inceput deja din clasa 1-a scrisul de mina. Au facut atunci cca 12 litere, iar vineri le-a pus invatatoarea caietul in brate si sa invete singuri restul literelor A avut 9 pagini A4 de scris (litere noi de invatat singura). Si tema la mate Si, pt ca si-a uitat caietul de mate in Hort, a mai facut odata si acasa pe alt cait tema.

Au inceput de anul asta si engleza si-i place. Nu am luat inco o decizie cu religia, pt ca deja i-i imparte pe catolici si evanghelici,s i noi suntem ortodoxi. Eu nu as lasa-o...ea, zice ca ba vrea ba nu vrea. Pina marti la sedinta cu parintii trebuie sa decidem.........Insa, sper sa fie si la ei la scoala ora de etica pt copii de alte religii, sau cei fara religie, si as trimite-o la etica. Vedem.........

La festivitatea de deschidere a fost f. frumos si clasa lor s-a prezentat f. bine cu un dans si un cintec al ABECEDARULUI! O sa vad daca pot incarc filmuletele si va dau de veste (trimit link pe PM).

Pup si o sapt. frumoasa!

Mergi la inceput

Salutari la fete!

Flori, eu sunt de 7 ani aici si sincera sa fiu imi vine din ce in ce mai greu sa ma despart de parinti...Tot ma gandesc ca nu ii mai vad decat la anul(poate deloc, Doamne-fereste, bat in lemn) si cand vad ca a inceput sa ii doara ba una, ba alta, ca nu mai pot sa mearga, ca au devenit mai sensibili decat erau inainte, ma intristeaza si ma face sa regret faptul ca am ales sa traiesc atat de departe de ei...Daca fratele meu ar fi fost in tara, poate alta ar fi fost situatia! Dar asa suntem plecati amandoi,iar ei ...se simt ai nimanui! In fine, asta e situatia...

Asa mult ati avut concediu? Ce norocosi sunteti! Si erati in tara cand surioara ta a nascut? Oricum, felicitari pentru nepotel si fie ca asteptarea voastra sa ia cat mai repede sfarsit!!!
Nu ne povestesti mai multe despre ce ati vizitat? Poate ne arati si cateva pozici! Eu nu am ajuns inca pe acolo si sunt foarte curioasa sa vad ce frumuseti ati vazut pe acolo...

Andreia, nici nu stiu ce sa zic! Mie mi se pare foarte mult si, in acelasi timp, foarte greu! Chiar ma intreb cum poti cere unor copii, care tocmai vin din vacanta, sa invete toate literele si sa mai aiba si atat de multe teme de facut in we...Daca li se cere atat de mult acum, la inceput, ce vor face pana la sfarsitul anului?

Am citit intr-o alta postare de a ta ca ai vorbit cu Sim...
Totul e bine cu ea? Cu cel mic? Cu Ruxi?
Voi cat timp ati stat in Romania? Cum a fost? Eu nu am mare lucru sa va povestesc pentru ca a fost foarte urat pe aici...nu cred ca am avut soare 5 zile la un loc, iar temperaturile nu au depasit niciodata 22-23 de grade...Am fost la Lille o zi, vreo 4 zile la mare si apoi ne-am mai plimbat pe aici...Am sa pun si cateva pozici,cel mai probabil in we...

Va pup pe toate acum si va doresc o seara placuta!

Roxana

Mergi la inceput