Simonettu sunt!!!!!

Simonettu sunt!!!!! | Autor: simonette

Link direct la acest mesaj

Ma mai tine cineva minte? Sau toate ati uitat de existenta mea!?

Este adevarat, este vina mea ca am lipsit asa de mult si acum nici macar nu mai stiu pe unde sunt fetele mele dragi!

Stiu ca multe dintre ele sunt , ceea ce ma bucura nespus, sper ca stiu si ele asta, dar mai erau fete dragi despre care nu mai stiu nik si tare as vrea sa aflu vesti bune!

Eu...adica eu si cu sotul meu, am hotarat ca e timpul sa-i facem lui Luca, o surioara sau un fratior! Insa pt asta am nevoie de sprijinul vostru al tuturor, ca as vrea sa o luam usor si sa urmam pasii corecti. As vrea pt inceput sa merg la un endocrinolog...stie cineva unul bun? Si apoi poate imi face si mie cineva intrarea la Tutunaru... Cer prea mult?

Va imbratisez pe toate si astep sa vad daca mai e cineva care ma stie!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna!
Eu nu te cunosc, insa iti spun Bine ai revenit pe !

Nu cunosc nici un endocrinolog sa-ti recomand, imi pare rau. In schimb, in ceea ce-l priveste pe Tutunaru, exista pe forum un subiect deschis de pacientele lui, printre care ma numar si eu...
Poti intra acolo pentru a afla amanunte despre doctoras, daca nu iti pot da si eu coordonatele lui.

Mult succes in a-i darui lui Luca un fratior sau o surioara cat mai curand!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweet_athena spune:

Buna!
Nici eu nu te cunosc dar iti urez " Bine ai venit ".
Sper sa-i faci lui Luca cat mai repede un fratior sau o surioara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

vezi ca este un subiect despre dr. Tutunaru... bine ai revenit si bafta, sa auzim de
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97467&whichpage=17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ia uite cine a aparuuut!Sanda,chiar zilele trecute am trecut pe la tine prin zona si ma gandeam ce mai faci,de ce nu mai scrii,da ofcorz ca nu ti-am trimis pm
Pup fata si bafta!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

ValentinaG, draga de tine!!! Numai ca eu nu mai locuiesc acolo, ne-am mutat la 3 camere, in zona obor, ca voinicul meu are nevoie de spatiu! Care mai e viata ta? mi-e dor de tine? Acum sigur esti in post Multumesc de bagarea in seama!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

simonette-nu te cunosc dar vreau sa iti urez succes in ai darui lui Luca un fratior sau surioara!Bine ai revenit pe acest forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sanda,evident!
Lasa-mi si mie nr de tel pe PM sa ne conversam,ca nu-l mai am!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

simonetu????cine e simonetu????
ahaaaa credeai ca te uitam?ha?ete ca io nu..na!!!
baftaaa multaaaa!!!io zic sa alegi altu nu pe el..parerea mea,,te pupppp..si sa stii ca mi'a fost dor de sor'mea

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Heeeeyyyy, ia te uita, lume noua! Bine ai revenit, Simo! Ma bucur ca in sfarsit te-ai hotarat sa treci la fapte. Sunt sigura ca Luca va fi super-incantat sa aiba un fratior/o surioara! Cu endocrinologul... eu personal nu am "vizitat" nici unul, dar pot sa-ti spun ca am auzit lucruri bune despre d-na dr. Poiana - endocrinolog la Parhon. Mi se pare ca o poti gasi si la Centrul de diagnostic si tratament Victor Babes. Cat despre Tutunaru, n-ai nevoie de intrare, crede-ma, pur si simplu o suni pe asistenta lui, Ramona (are nr. pe site-ul lui, infertilitate.ro) si te programeaza la cabinet, de preferat incepand cu ziua 10. Este cam ocupat in ultima vreme, dar asa este cu toate pacientele, nu doar cu cele mai noi. Asta nu inseamna ca nu te va ajuta. MULTA BAFTA!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

33+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oauuuuu lume nou lume noua..ete usor usor apar toate
poate o punem de o petrecere ca'n vremurile trecute,,mai tineti minte????/ce viataaaa
Amely mai ai un pic,,nastere usoara.,,te puppp

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"13

Nasica

Mergi la inceput